e_werty 24.03.10, 16:14 Daniel Frąc jest także projektantem budynku filharmonii. Konkurs na logo wygral... projektant filharmoni! Ten pan nie mial prawa brac udzialu w konkursie!!! Jako projektant jest doskonale znany Jurorom konkursu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Oszustwo! 24.03.10, 16:18 . Oceniane prace były zakodowane ... nie były kodowane - regulamin tego nie przewidywal! To ze jurorzy sobie oznakowali prace to nie jest to kodowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Bojowki PiSowskie w akcji...he he he IP: 139.142.19.* 24.03.10, 17:11 Hey, Ten facet wiecej dziennie zarabia niz wartosc tej "durnej" nagrody... Jest dobry - to widac.. I to wszystko. :) PS. No, gdyby ktorys z gorzowskich braciszkow wygral...to zupelnie inna sprawa..he he he he ale jaja Biedny ten Magistrat.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Bojowki PiSowskie w akcji...he he he 24.03.10, 19:27 prezydent to dobry i uczciwy prezydent co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bojowki PiSowskie w akcji...he he he IP: 139.142.19.* 24.03.10, 22:49 Hey wolfenstein, Masz racje. Do diabla z Kaczynskim!! he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Zlodziejstwo! 24.03.10, 16:21 Beszczelnie w bialy dzień dzielą sie łupami z inwestycji Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Szable w dlon!!! IP: 139.142.19.* 24.03.10, 16:26 Hey, :):)_:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Oszustwo! IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 16:24 podpisuje się pod tym postem rownież, chańba - a projekty wcale nie były anonimowe tylko podpisywane imieniem i nazwiskiem wiec śmieszny jest tekst o anonimowości autorów prac! poza tym projektant powinien byc tak samo nie dopuszczony do konkursu jak pracownicy urzedu- poniewaz taki zapis zazwyczaj jest w regulaminach konkursowych by zachowac zasade bezstronnosci..... szkoda ze pod projektem nie ma forum bo ludzi powinni rowno pojechac po komsji konkursowej przecez calosc nadaje sie do programu uwaga do tvnu - KORUPCJA KORUPCJA KORUPCJA!!! poza tym logo nie powala na kolana i jest banalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zawsze zle i zawsze niedobrze... IP: 139.142.19.* 24.03.10, 16:47 Hey, Wlasnie objzalem zwycieski projekt na miejskiej stronie. Swietne logo, mimo ze nie mojego autorstwa.. Ja bym wygral gdybym potrafil... i wyslal oczywiscie. Sie mi podoba... Brawa dla autora i tych ktorzy te prace wybrali. :):) PS. Przestancie beczec pacany! Skupcie sie teraz na konkurnie na nazwe ulicy... Ja mam juz propozycje: ul.Filharmonijna, ul.Muzyczna, ul.Nudna, ul.Glosna, ul.Porywajaca, ul.Bardzo Droga, ul. Zazdrosci zielonogorskiej, ul.Jedrzejczaka... he he he :):):) i to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Sie mi podoba 25.03.10, 23:46 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Sie mi podoba... No skoro beniowi się podoba, to nie ma co więcej dyskutować. Zamykamy temat - benek zatwierdził projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Nareszcie... IP: 139.142.19.* 26.03.10, 02:14 Hey danny_boy, Dziekuje... A teraz dzieci prosze sie skupic na nowym temacie: Nazwa ulicy przy CEA... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Nareszcie... IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.10, 23:48 Bernard napisał(a): > Nazwa ulicy przy CEA... ul. echinacea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus jeżeli przy teatrze jest przeważnie teatralna .... IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.10, 13:04 ... to ulica przy gorzowskiej inwestycji powinna być aferalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: jeżeli przy teatrze jest przeważnie teatralna IP: 139.142.19.* 27.03.10, 16:53 Hey niocelus, No widzisz.. Potrafisz.. he he he he :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: jeżeli przy teatrze jest przeważnie teatralna IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.10, 22:52 Bernard napisał: > Potrafisz.. zgadłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Oszustwo! 24.03.10, 18:09 Niestety z ukladami nie wygrasz... ... zartowalem ze wygra "Idziaszek"... okazalo sie że "zart" sie spełnił - kolejny układ w Magistracie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Marjanie sa wszedzie... IP: 139.142.19.* 24.03.10, 18:59 Hey werty, Te cholerne zielone ludziki.. To one mieszaja.. Ten co wygral to jeden z nich... Przebral sie, ale ja wiem... :):):):) PS. Pacan jestes wert, ale zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Marjanie sa wszedzie... IP: *.gorzow.mm.pl 24.03.10, 19:25 tej marianek ty patrz kurwa co klepiesz;-) a jaszcze raz mojego szanownego hiro<nic>. obrazisz to przejebka;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i to dopiero bedą jaja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Oszustwo! 24.03.10, 19:26 "Oceniane prace były zakodowane i dopiero po wyborze najlepszego projektu okazało się, że jego współautor – Daniel Frąc jest także projektantem budynku filharmonii." :) a to ci przypadek a mówiłem żeby nie brać się za rysowanie logo? :)) czas stracony tylko. Zwycięzca był juz wiadomy na początku. I 10 tyś. popłynęło do kieszeni komu trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus tylko góra z górą się nie zejdze ... IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.10, 00:28 wolfenstein3d napisał: > :) a to ci przypadek niesamowite przypadki się zdarzają... weźmy na przykład konkurs urbanistyczny. tyle prac z całego świata, a tylko dwie wysokie nagrody. nie trzy jak przeważnie, lecz dwie. sąd konkursowy z poznania i co się okazało. obie nagrody zdobyły zespoły z poznania. ta sama szkoła co przewodniczący sądu i się znają. co za niesamowity przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus co za niesamowity przypadek! IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.10, 14:42 inwestycje za pieniądze europejskiego podatnika, które mogą być skontrolowane przez europejskie instytucje, są w gorzowie kończone w terminie, a inwestycje za pieniądze gorzowian kontrolowane przez ich dobrego i uczciwego prezydenta są kończone znacznie po terminie bez naliczania kar umownych. oskarżeni nie potrafią wytłumaczyć tego zadziwiającego ciągu niesamowitych przypadków, a ich główny szef w ogóle nie przychodzi. przecież to że były aneksy, tłumaczy tylko techniczną stronę zachowywania pozorów przestrzegania prawa i sposób funkcjonowania "inżynierii finansowej" która wyprowadzała miejską kasę, ale nie tłumaczy dlaczego tak się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Oszustwo! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.10, 03:03 i co na to poradzisz? lepiej posłuchaj dobrej muzyki i bądź dobrej myśli, a odpowiednie dla filharmonii logo ci się przyśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zbrodnia!!! IP: 139.142.19.* 25.03.10, 05:55 Hey, Szable w dlon! he he he he ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zbrodnia!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.10, 20:35 jaka znów zbrodnia?... masz na myśli niszczenie fontanny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Zbrodnia!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.10, 20:41 > masz na myśli niszczenie fontanny? której?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zbrodnia!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.10, 22:52 hiro napisał: > której?! tej nic nie wartej, bo poniemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś