Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:57 Jakim cudem ten facet ma stadion? On go wybudował? A może kupil od miasta.....? Może ktoś mnie oswieci w tej mierze..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Żużlowe podpisy IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 14:45 Wprawdzie jestem kibicem żużlowym, lecz jako podatnik nie mogę zrozumieć dlaczego z powodu wydzierzawienia przez miasto stadionu wszyscy podatnicy muszą opodatkowywać się przymusowo na rzecz klubu żużlowego, nota bene zajmującego się komercyjną działalnością.Czy to jest zgodne z dyscypliną finansów publicznych ?A swoją drogą, czy stać nas na takie wydatki na rzecz klubu, płatne do rąk osoby fizycznej w sytuacji braku środków na remonty szkół, dróg i wiele innych przyziemnych potrzeb ogółu mieszkańców.Polecam dzienikarzom GW wątek poruszony przez "ja"!Może choć Wy "objaśnicie" szarego zjadacza chleba za ile miasto i na jakich zasadach sprzedało wcześniej ten sam stadion, ile wpompowało w jego modernizację pieniędzy i jak się to ma do tych karkołomnych,dziwnych wyliczanek ile to panu G. się za stadion należy, zwanych przez magistrat "negocjacjami".Przecież to są kpiny z podatników .Dziwne tylko, że gorzowskie media nabrały w tej sprawie wody w usta ! Odpowiedz Link Zgłoś