calama 09.06.10, 10:12 I na ortopedii poznałam pana, który hamował w deszczu skuterem na pasach. Nie jechał szybko. I wpadł w poślizg. Noga połamana, cały potłuczony. Lepiej uważać. I nie tylko na pasach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus Re: Mówiłam, że ślisko na pasach ;) IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.10, 10:20 calama napisała: > ... poznałam pana, który hamował ... tchórz, tchórz, tchórz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Mówiłam, że ślisko na pasach ;) 09.06.10, 10:24 Gość portalu: nicelus napisał(a): > tchórz, tchórz, tchórz. > ;) > hehhe gdyby nie hamował to wbiłby się w autobus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Mówiłam, że ślisko na pasach ;) IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.10, 10:43 calama napisała: > I na ortopedii ... mam nadzieję że w szpitalu wojewódzkim w zielonej górze? wiele się ostatnio czyta o wysokim standardzie i o cudach techniki, które ten wojewódzki szpital zakupuje... dla równowagi pacjenci wojewódzkiego szpitala w torzymiu na drugie danie dostają jedynie kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Mówiłam, że ślisko na pasach ;) 09.06.10, 10:49 Gość portalu: nicelus napisał(a): > mam nadzieję że w szpitalu wojewódzkim w zielonej górze? w Gorzowie :P I to chyba nejlepszy gorzowski oddział. Nie powiem, że polecam, ale byłam miło zdziwiona obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Mówiłam, że ślisko na pasach ;) IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.10, 10:56 calama napisała: > Nie powiem, że polecam, ale byłam miło zdziwiona obsługą. gdzieś czytałem, że "pielęgniarki zakończyły strajk i wróciły do łóżek pacjentów". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus zaścianek i ksenofobia!!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.10, 16:27 cała cywilizowana europa głosowała za tym, aby wszyscy w europie mogli się leczyć, tam gdzie im się podoba, a polski rząd głosował przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś