IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 16:37
Jeżeli jesteś czytelnikiem Playboy'a, koniecznie przeczytaj:
www.prolife.pl/tor/playboy.htm ,
Pozdrawiam
Darek K.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Playboy IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 13.03.04, 20:33
      Hey dk,
      "Playboy" to swietny magazyn dla seksualnych i intelektualnych impotentow..
      Milego....cokolwiek...
      :)
      • miss_dronio Re: Playboy 13.03.04, 22:19
        Czytam Bernard Twoje wypowiedzi i za nic nie mogę zrozumieć skąd w Tobie to
        zamiłowanie do tak autorytarnego tonu?
        > "Playboy" to swietny magazyn dla seksualnych i intelektualnych impotentow..
        Przecież kiedy czyta się coś takiego to aż się prosi, żeby spytać czy wiesz to
        z jakichś badań naukowych czy też może z autopsji. Jakiś czas temu, nie
        pamietam już kto, chyba aborys, zauważył ze masz szczególny dar do zrażania do
        siebie ludzi. Dzisiaj po raz kolejny się to Tobie udało choć jak łatwo się
        domyslić nie jestem czytelniczką wydawnictw typu Playboy.
        • Gość: Bernard Re: Playboy IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 14.03.04, 03:30
          Hey miss,
          Lubie dyskusje otwarte i kontrowersyjne.
          Nie jest moja intencja obrazanie kogokolwiek, lecz z drugiej strony swoim
          pisaniem przypominam wielu o ich braku tolerancji dla innych punktow widzenia.
          Czytalem Playboy. Wlasciwie z calel grupy "sex papers" wyglada najlepiej...
          Wydawcy wlozyli duzo pracy by podniesc "intelektualna wartosc" pisma i nawet
          udalo sie to im w pewnym procencie.
          Mozna w Playboy znalezc obecnie calkiem niezle artykuly umieszczonymi pomiedzy
          biustami i...w ogole
          he he he
          Kochana miss. To tylko forum.
          Nie wszystko jest takie smutne jak tutaj.
          Dziekuje za opinie
          Pozdrawiam
          • miss_dronio Re: Playboy 17.03.04, 20:11
            > pisaniem przypominam wielu o ich braku tolerancji dla innych punktow widzenia.

czyli to taka forma parodii?
            > Kochana miss. To tylko forum.
            wiem przecież:)
            > Nie wszystko jest takie smutne jak tutaj.
            zaraz tam smutne;)
            > Dziekuje za opinie
            a proszę bardzo:)
    • Gość: Leon Re: Playboy IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 11:46
      Jeśli autor tego artykułu przeżywa ogladanie tych zdjęć w taki sposób, jak to opisuje, to ja mu mogę tylko współczuć.
      • Gość: Bernard Re: Playboy IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 15.03.04, 04:17
        Hey Leon,
        Jesli w tym samym artykule widze slowa "sex" i Bog" zaczynam miec watpliwosci
        co do intencji autora...
        Pozdrawiam
    • lepian4 Re: Playboy 19.03.04, 10:03
      Etymologia „playboya” przypadla mi do gustu. Zastanawiam się jednak, dlaczego
      dlugopis nie zawsze dlugo pisze, samochod sam nie chodzi, samolot sam nie lata.
      Idac tym samym tokiem myslenia, dlaczego nie ma stosownych ostrzezenan, nawet
      adekwatnych informacji? Czy ta jezykowa dezinformacja może (a ściślej mówiąc -
      musi) nieść za sobą poważne konsekwencje? Toz to jedynie pospolity uzus
      jezykowy!!!! Wydaje mi się, ze jedynie zawodowi „kazanio-pisarze” dopatrzyc
      mogą się w etymologiach ukrytego sensu.
      Zupelnie nie zrozumialem eufemizmow typu: zabawy na terenie seksu (czyli
      plciowosci). Dodatkowo blednie zinterpretowane wlasne treorie, „moga (a ściślej
      mówiąc - musza) nieść za sobą poważne konsekwencje:
      „Trzeba w tym miejscu dodać, że mężczyźni są wzrokowcami i właśnie przez wzrok
      dociera do nich najwięcej bodźców o charakterze seksualnym”
      Najwiecej bodzcow, to jeszcze dlugo nie wszystkie. Jakie bodzce maja charakter
      seksualny? Bez znaczenia na plec widok partnera seksualnego. Wychowani
      zostalismy w duchu patologicznej kultury aseksualnej, która przez lata
      udowadniala „czystosc” kobiety, na tle barbazynstwa mezczyzny. Jest masa
      pseudonaukowych badan, które nawet staraja się potwierdzic te tezy. Każdy z nas
      slyszal już o tym, ze kobiety u mezczyzn cenia przede wszystkim humor, czulosc,
      rozwage... Jakze to jest pocieszajace dla kulawych, garbytych, nieuczesanych
      mezczyzn, którzy na widok uroczej panienki, podchodza do niej i serwuja jej
      wysmienity dowcip!!! Kwestia gustu, nie znam ani jednej kobiety, która by na
      cos takiego poleciala.
      „Zabawa zaczyna się od oglądania profesjonalnie spreparowanych zdjęć, mających
      na celu wywołanie podniecenia seksualnego u „oglądacza”. Oczywiście, wywołane
      podniecenie domaga się rozładowania. Rozładowanie zbudowanego podniecenia
      pociąga za sobą automatyczną przyjemność przeżywaną przez „oglądacza”. Sposoby
      rozładowania zbudowanego sztucznie podniecenia bywają różne: od „niewinnego” w
      pojedynkę, przez przedmiotowe „używanie” żon, aż do gwałtów i innych
      przestępstw na tle seksualnym, niosących drastyczną krzywdę drugiemu
      człowiekowi...”
      Trudno mi uwiezyc, by onanizm, „zabawa w pojedynke”, jedno z licznych
      przestepstw na tle seksualnym, nioslo drastyczna krzywde drugiemu czlowiekowi.
      Jedyne, co drugiego czlowieka może w tej kwestii zdenerwowac, to sklejone
      kartki Playboya. Dla przypomnienia,my mezczyzni rodzimy się uzaleznieni od
      regularnego „zlozenia nasienia”. Jeśli wszyscy już zapomnielismy u nocnych
      uplywach, to nie przystoi nam powiadac o seksualnej etyce, o tym co rzekomo
      jest naturalna, a co już nie. Nie zgdazam się, by „mężczyzna, który nie jest
      panem swego wzroku, gubil się wobec agresywnych, niemalże wszechobecnych
      <chocby w Playboyu>bodźców wzrokowych. Nawet najglupszy mezczyzna znajdzie w
      kazdym swierszczyku, bez wiekszego wysilku, poszukiwane obrazy. Czasem wyrzuca
      z siebie okrzyki oburzenia, bo najatrakcyjniejsze fragmenty zwinely się w
      zszyciu; mowa w takich okolicznosciach o zagubieniu, jest na wyrost. Straszenie
      impotencja to już bezmyslna glupota.
      Szukladkowanie seksu do dzialan spolecznie szkodliwych jest już niesmaczne,
      zwalanie winy na producentow pism erotycznych, jest już spolecznie szkodliwe. I
      tak kolo nam się zamyka. Dopatrywanie się W Playboyu zrodla szkodliwych dla
      spoleczenstwa wartosci stanowi jedynie przejaw zaslepienia. Czyz nie było w
      naszym poczciwym spoleczentwie tych samych problemow, nim Playboy zawojowal
      nasz rynek?
      „Mężczyzna, dla którego celem życia stało się zażywanie przyjemności
      seksualnej, boi się tylko jednego. Że ON nie będzie mógł! Co robi? Nie reagując
      już na słabe bodźce, dostarcza sobie coraz silniejszych by przekonać się, że
      jego organizm jeszcze reaguje. Aż wreszcie... zabraknie bodźców, już nic
      go „nie bierze”. Wypalił się... Tak więc - baw się chłopcze!?”
      Pierdu pierdu. Nim pojawi się problem: czy dam rade, należy rozwiazac inny,
      delkatniejszy: czy ona zechce? Jak omina jej migrene?

Pisz sobie chlopcze. Niech gromkie brawa zawsze rozbrzmiewaja na twych bujnych
      scieszkach zyciowych!!
      • Gość: malami Re: Playboy IP: 150.254.109.* 19.03.04, 11:38
        No własnie! Tylko czy Darek da radę przeczytać tak długi tekst w dodatku nie
        swojego autorstwa?;)
        • lepian4 Re: Playboy 19.03.04, 15:57
          Zamiescilem duzo jego cytytow. To dla niego niebywala gratka.
        • hiro Re: Playboy 19.03.04, 19:18
          Gość portalu: malami napisał(a):

> No własnie! Tylko czy Darek da radę przeczytać tak długi tekst w dodatku nie
          > swojego autorstwa?;)
          nistety to człek ograniczony dość mocno przez pracodawcę!<na samym wierch
          siedzi michnik-więc zgadnij na co im pozwala?>to podobno jedyna zaszłość po
          okrągłym stole -czyli to na co obecne sld im pozwoliło-WYBORCZA--a sld juz pada
          przez wyborczą -więc co może darek -wycinać-wycinać 0-wycinać-na koniec -
          wycinać ciąć co popadnieco się da i nie da!-wycinać wycinać.....jak kazali -co
          nie po myśli sld i wyborczej -wycinać wycinać wycinać
          wycinać
          wycinać
          wycinać
          wycinać

wycinać
          • hiro cenzor 19.03.04, 19:19
            hiro napisała:

> Gość portalu: malami napisał(a):
            >
            > > No własnie! Tylko czy Darek da radę przeczytać tak długi tekst w dodatku n
            > ie
            > > swojego autorstwa?;)
            > nistety to człek ograniczony dość mocno przez pracodawcę!<na samym wierch
            > siedzi michnik-więc zgadnij na co im pozwala?>to podobno jedyna zaszłość po
            > okrągłym stole -czyli to na co obecne sld im pozwoliło-WYBORCZA--a sld juz
            pada
            >
            > przez wyborczą -więc co może darek -wycinać-wycinać 0-wycinać-na koniec -
            > wycinać ciąć co popadnieco się da i nie da!-wycinać wycinać.....jak kazali -
            co
            > nie po myśli sld i wyborczej -wycinać wycinać wycinać
            > wycinać
            > wycinać
            > wycinać
            > wycinać
            >
            > wycinać
            >
            >
            • hiro jak można dopasować jedno zdanie do reszty 19.03.04, 19:20
              pozdrów Michnika
      • Gość: kaziu Re: Playboy IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 19:48
        "...Etymologia „playboya” przypadla mi do gustu. Zastanawiam się jednak,
        dlaczego
        dlugopis nie zawsze dlugo pisze, samochod sam nie chodzi, samolot sam nie lata.
        Idac tym samym tokiem myslenia, dlaczego nie ma stosownych ostrzezenan, nawet
        adekwatnych informacji?.."

A "katolicy" to ludzie o licach kata.... podoba mi sie ten sposób interpretacji
        rzeczywistości.... Co do reszty lepian4 także się zgadazam... masz racje.
        Moraliści maja zdolność we wszystkim znajdywania obrazy Boskiej... a toć to
        właśnie (według nich) Bóg mnie sworzył i co? teraz ma mnie karać za własne
        błedy? Podejrzewam że tak postepuja wlaśnie ci "oczyszczacze sumień"
        • Gość: malami Re: Playboy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:15
          NO WŁAŚNIE!!! Serio żałuje, ze to nie ja wymyśliłam taką ripostę:)
          No i całe szczęście, że troche krócej- może Darek da jednak radę;)
        • lepian4 Re: Playboy 20.03.04, 21:14
          Gość portalu: kaziu napisał(a):

> "...Etymologia „playboya” przypadla mi do gustu. Zastanawiam się je
          > dnak,
          > dlaczego
          > dlugopis nie zawsze dlugo pisze, samochod sam nie chodzi, samolot sam nie
          lata.
          >
          > Idac tym samym tokiem myslenia, dlaczego nie ma stosownych ostrzezenan, nawet
          > adekwatnych informacji?.."
          >
          > A "katolicy" to ludzie o licach kata.... podoba mi sie ten sposób
          interpretacji
          >
          > rzeczywistości.... Co do reszty lepian4 także się zgadazam... masz racje.
          > Moraliści maja zdolność we wszystkim znajdywania obrazy Boskiej... a toć to
          > właśnie (według nich) Bóg mnie sworzył i co? teraz ma mnie karać za własne
          > błedy? Podejrzewam że tak postepuja wlaśnie ci "oczyszczacze sumień",

To tylko drobni mieszczanie, ordownicy rzeczy pospolitej, chowajacy sie czesto.
          (To ostatnie sklepienie slow wywodzi sie od miasta Czestochowa).
          • Gość: kaziu Re: Playboy IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:59
            Często chowa ale rzadko wyjmuje...
            • lepian4 Re: Playboy 22.03.04, 17:02
              Gość portalu: kaziu napisał(a):

> Często chowa ale rzadko wyjmuje...

Wyj mu je ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka