arwena 18.03.04, 19:06 taki ma wplyw na mnie wiosna kwiatki i drzewka na balkonie odkurzone, ogolnie opie%^$%$one mile uczucie sensownie spedzonego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: wiosenne porzadki 18.03.04, 19:57 arwena napisała: > mile uczucie sensownie spedzonego dnia Zazdrość. I tak całkiem bez żadnego Zamówienia publiczengo i dekretowania Czegośtam? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: wiosenne porzadki 19.03.04, 21:57 no nie calkiem:) raczej pomiedzy zbyt zboczona juz jestem Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: wiosenne porzadki 19.03.04, 22:28 Rower wypucowany:) Pierwsza przejażdżka udana:) Pies zmęczony:) A może by tak przemalować ściany??? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: wiosenne porzadki 19.03.04, 22:31 nooo pozazdroscic! przebiezki, psa i nastroju do malowania scian! jak jeszcze to ostatnie w czyn sie przerodzi, to z zazdrosci chyba sie rozpekne. ja nie moge karnisza zmobilizowac. moze jutro? po kawie? skoro porzadki gotowe... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: wiosenne porzadki 20.03.04, 13:54 a mnie wszystko opadlo wraz z kapusniaczkiem nawet ekspresowa kawa z ubitym mlekiem nie pomaga znacie naped na karnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: wiosenne porzadki 20.03.04, 14:17 arwena napisała: > a mnie wszystko opadlo wraz z kapusniaczkiem > nawet ekspresowa kawa z ubitym mlekiem nie pomaga > znacie naped na karnisz? korniszony Odpowiedz Link Zgłoś