pyttacz 08.09.10, 16:16 Dzisiaj Dzień Dobrej Wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus Re: Dobra wiadomość IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.10, 17:14 wspaniała wiadomość! być może mój, i nie tylko mój, idol będzie kandydował na prezydenta warszawy. mój idol od czasu napisanego w paryżu artykułu na cały numer miesięcznika "architektura", który to artykuł ukazał się w latach siedemdziesiątych. zamieszał nieźle w polsce. wtedy nagle wszyscy myślący ludzie w polsce zrozumieli, jak źle się w polsce dotychczac budowało i jak źle się studentów nauczało. dla mnie był to przełom i pierwszy zwiastun czasów solidarności, które za kilka lat miały nadejść. niech ziobro kandyduje gdzieś indziej. w warszawie powinien kandydować czesław bielecki. nawet gdyby według sondaży miał być trzeci, a pierwsza miałaby być bufetowa, to nie można pozbawiać stolicy tej szansy! szansy posiadania jednago z najlepszych i najinteligentniejszych prezydentów jakich miała. uważam, że jeżeli warszawiakom dać szansę, to jej nie zmarnują. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dobra wiadomość 08.09.10, 17:37 wspaniała wiadomość ... a dzisiaj to tylko Dzień Dobrej Wiadomości... ... poczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dobra wiadomość IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.10, 18:07 e_werty napisał: > ... poczekaj. wykrakałeś. jakubiak zawieszona, a to zła wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dobra wiadomość 08.09.10, 19:30 a to zła wiadomość ... akurat to dobra wiadomośc - moze wreszcie PiS sie ocknie? Bo opozycja jest potrzebna - ale taka ktora potrafi mieć dystans do "nieomylnosci wodza"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dobra wiadomość IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.10, 20:04 e_werty napisał: > ... "nieomylnosci wodza"! nie chodzi o nieomylność, tylko o minimum dyscypliny w partii. wszyscy się śmieją z nelli rokity, a ona właśnie udzieliła bardzo mądry wywiad. nie wiedziałem, że to jest tak bardo życiowo mądra kobieta. Jeśli ktoś wynosi brud na zewnątrz, to raczej jest skazany na porażkę. Nie znajdzie zrozumienia wśród słuchaczy. Wszyscy będą się śmiali z niego, z jego rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Dobra wiadomość 08.09.10, 21:23 > Jeśli ktoś wynosi brud na zewnątrz, to raczej jest skazany na porażkę. Nie > znajdzie zrozumienia wśród słuchaczy. Wszyscy będą się śmiali z niego, z jego > rodziny. bo oczywiscie, brudy najlepiej brac wewnatrz. A jak sie nie uda, to wyrzucic niepokornych pod byle pretekstem? Zastanawia mnie, czy ci PiSowcy niepokorni to tacy, co to od razu go... na zewnatrz wyciagaja, czy moze zdesperowani, ktorzy probowali sprawy od srodka, ale ich odsuwano? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Dobra wiadomość 08.09.10, 21:58 jaro szaleje !!!! i to jest dobra wiadomosc dla normalnych w miare ludzi!!!! a tak swoja droga? znajdzie sie lekarz co to jaroslawa przyteperuje, cz faktycznie chlopina sie w ktoryms momencie nie wyrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dobra wiadomość IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 14:38 andrzejusa napisał: > jaro szaleje !!!! w tym szaleństwie jest metoda. dzięki jaro, już o kolejnym członku pis wszystkie media w polsce piszą, że nie jest taki zły, jak wcześniej pisały. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dobra wiadomość 09.09.10, 15:14 dzięki jaro, już o kolejnym członku ... czlowiek o wielu czlonkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dobra wiadomość IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.10, 22:27 zetkaf napisał: > Zastanawia mnie, czy ci PiSowcy niepokorni to tacy, > co to od razu go... na zewnatrz wyciagaja, czy moze zdesperowani, > ktorzy probowali sprawy od srodka, ale ich odsuwano? tak odsunął tusk wszystkich zdesperowanych założycieli platformy i został dyktatorem. gdybyś przeczytał ze zrozumieniem, to co powiedziała nelly rokita, to byś wiedział, że w pis jest zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Dobra wiadomość 09.09.10, 16:39 > tak odsunął tusk wszystkich zdesperowanych założycieli platformy i został dykta > torem. No, to sie wydalo, ze PiSowcy, to jedynie umieja przekrecac argumenty skierowane przeciw nim. A zwolennicy slepo w to wierza, bez zastanowienia. Jak PO jest "partia jednego wodza", to PiS jest zagorzalym wrogiem rozliczania agentow, SB-kow, itp. ;) > gdybyś przeczytał ze zrozumieniem, jesli dodam, ze chodzi o twoje zrozumienie slowa "zrozumienie" to moze faktycznie ;) > ś wiedział, że w pis jest zupełnie inaczej. Tak, w PiS jest zupelnie inaczej. Moze sobie powiedziec Tusk, ze Palikot powinien sie grzecznie zachowywac, moze sobie Palikot to totalnie olac i dalej byc blaznem. A w PiSie, juz groza wywaleniem Migalskiego, ze nie wspomne o tych, co juz powyrzucali... Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Dobra wiadomość- prezes się rozwodzi. 09.09.10, 12:23 Pani J. zawieszona, ale czy to oznacza, że prezes jest w separacji? Na spotkaniach żon kandydatów ona go reprezentowała. Zawieszona i w separacji. Kiedy rozwód (kościelny chyba tylko wchodzi w grę)? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Dobra wiadomość- prezes się rozwodzi. IP: *.gpsk.am.poznan.pl 09.09.10, 13:19 czysty_harry napisał: > Zawieszona i w separacji. Kiedy rozwó > d (kościelny chyba tylko wchodzi w grę)? :)) nareszcie wolna! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Dobra wiadomość 09.09.10, 13:33 do kitu... dobre wiadomości powinny być przez cały rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus zła wiadomość ... IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 15:21 europejski mędrzec i prezydent polski miał poważne kłopoty z pisaniem. Tak było też w przypadku Lecha Wałęsy z uwagi na bardzo poważne jego kłopoty w pisaniu, tj. pisał bardzo niewyraźnie i pisanie sprawiało mu wówczas trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: zła wiadomość ... IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 16:49 "poważne jego kłopoty w pisaniu" coś jakby półanalfabeta? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dobra wiadomość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 15:43 Dzień Dobrych Wiadomości, bo już 2 miesiące jestem bez telewizora. Stary się zepsuł a na nowy jakoś nie ma czasu, ochoty ani kasy. Polecam kurację. Do pierwszych listopadowych słot powinno mi charakteru wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dobra wiadomość 09.09.10, 15:55 już 2 miesiące jestem bez telewizora ... dasz radę - ja od ponad 10 lat zyje bez TV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Dobra wiadomość IP: *.gpsk.am.poznan.pl 09.09.10, 16:15 e_werty napisał: > ... dasz radę - ja od ponad 10 lat zyje bez TV... zawsze twierdzilam, ze radio lepsze niz TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dobra wiadomość IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 16:46 e_werty napisał: > ja od ponad 10 lat zyje bez TV... masz monitor do komputera z tunerem? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dobra wiadomość 09.09.10, 17:53 masz monitor do komputera z tunerem ... ja nie jestem z PiS'u! Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Dobra wiadomość 09.09.10, 17:20 Gość portalu: login_t napisał(a): > Do pierwszych listopadowych słot powinno mi charakteru wystarczyć. Telewizor służy do oglądania filmów. Raz na miesiąc można też jakieś wiadomości. Żeby sprawdzić modę prezenterską. Szybkie łącze w domu i nie trzeba specjalnego charakteru antytelewizyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Dobra wiadomość IP: *.gpsk.am.poznan.pl 10.09.10, 11:35 dobra wiadomosc to - ze jest juz piatek, a potem sobota i niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Dobra wiadomość 10.09.10, 11:39 dodaj, że pogoda jest cudnie jesienna - aż słychać jak grzyby rosną ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dobra wiadomość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 12:47 Gość portalu: fju fju napisał(a): > dobra wiadomosc to - ze jest juz piatek, a potem sobota i niedziela Faktycznie dobra. Wiertarka, kable i gips czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Dobra wiadomość 10.09.10, 15:05 Gość portalu: login_t napisał(a): > Wiertarka, kable i gips czekają. I studenci zaoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Dobra wiadomość IP: *.gpsk.am.poznan.pl 10.09.10, 15:09 i pies u mnie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dobra wiadomość 10.09.10, 18:35 Wiertarka, kable i gips ... sprzedaj i idź na piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dobra wiadomość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 12:15 www.dzienbluesa.pl/ Dzień bluesa dzisiaj. Ojcem bluesa nie nes BB King tylko Leadbelly www.youtube.com/watch?v=nh-hr2YxwoY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dobra wiadomość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 14:44 ...dziś Dzień Uśmiechu!!! w633.wrzuta.pl/obraz/3j1fpIzbaZg/usmiech Odpowiedz Link Zgłoś