Dodaj do ulubionych

Restauracja godna polecenia-jaka?

26.11.10, 11:22
Dawno mnie tu nie bylo.Przeczytalam temat o resto RR-zdania podzielone.Wczoraj przegladalam strony www na ktorych gorzowskie restauracje reklamuja sie i mam nadziei,ze jedzenie lepsze jak ich reklama.A wiec odnawiam/rozpoczynam temat nt gorzowskich restauracji.Niedlugo zamierzam odwiedzic 1-2,oczywiscie jesli beda otwarte w okresie przed-miedzy swiatecznym.A wiec co powiecie o tych 2 nowych resto na bulwarze (kiedys czytalam w GW artykul,ale chce oceny forumowiczow).Do ktorego resto wg was warto wybrac sie z rodzina?Don Vittorio sama polecam.A inne ???
Obserwuj wątek
    • Gość: kelner Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: 89.79.194.* 26.11.10, 12:05
      W Gorzowie nie ma resto. Wszedzie sie płaci cała cenę. Tak jak w restauracji.
      • Gość: jona (anbxl) Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: 91.194.202.* 26.11.10, 16:22
        Pewnie skrotu HORECA tez nie znasz...i jeszcze podpisujesz sie kelner,no comment
    • Gość: fju fju Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.gpsk.am.poznan.pl 26.11.10, 14:12
      w zeszla sobote bylam w Gorzowie w "Pizzerii OK" gdzies w bok od placu Jana Pawla II ( nie wiem jaka to ulica)
      jedzenie bylo naprawde bardzo dobre

a poza tym widzialam tak Zetkafa
      • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 26.11.10, 14:30
        poza tym widzialam tak Zetkafa

... może słyszałaś "tak"?
        • Gość: fju fju Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.gpsk.am.poznan.pl 26.11.10, 14:37
          nie czepiaj sie
          literowka

mialo byc: widzialam tam Zetkafa
          • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 26.11.10, 15:14
            A po czym sie poznaje zetkafa?

... na plecach i na jednej nogawce ma "ZK"?
            • Gość: fju fju Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.gpsk.am.poznan.pl 26.11.10, 15:29
              e_werty napisał:

> ... na plecach i na jednej nogawce ma "ZK"?

a u nogi mial wielka kule na lancuchu ...
              • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 26.11.10, 15:35
                u nogi mial wielka kule na lancuchu ...

... i palił cygaro?
                • Gość: fju fju Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 12:42
                  nie, nawet papierosa nie palil

za to byl z jakas dama ...
                  • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 27.11.10, 14:46
                    za to byl z jakas dama ...

... jako kulą u nogi?
                    • Gość: fju fju Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 20:25
                      tu powinien wypowiedziec sie zetkaf ...
              • danny_boy Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 28.11.10, 13:53
                > a u nogi mial wielka kule na lancuchu ..
                To nie zetkaf w takim razie, tylko prezydent.
                • Gość: fju fju Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.gpsk.am.poznan.pl 29.11.10, 08:53
                  danny_boy napisał:

> To nie zetkaf w takim razie, tylko prezydent.

zetkaf i prezydent to blizniacy? ;)

• Gość: emsiziomal Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 14:38
          W TESCo kuraki sprzedają z rożna...myślę, że dla smakoszy to gratka......
          • Gość: jona Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: 91.194.202.* 26.11.10, 16:25
            PROSZE o powrot do tematu
            kurczaki w tesco i pizzeria mnie nie interesuja.Czytanie ze zrozumieniem klania sie. Chodzi o restauracje....
            • Gość: emsiziomal Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 16:36
              Wal do MC...to restauracja INNA niż wszystkie...ty jesteś inna też..zatem do siebie pasujecie!
      • Gość: Bernard Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: 199.19.221.* 27.11.10, 07:08
        Hey fju fju,
        To perfidne i niczym nie sprowokowane klamstwo!!!
        Zetkaf w Pizzzzzzzeri???
        Czys ty sie pizzy nazarla???
        Absolutnie niemozliwe...
        Dla niego jesli nie sa pierogi ze smietana to sie pizza nie nazywa!!!
        Odpizzzuj to zanim on to przeczyta!!
        Biedny zetkaf...On na takie cos nie zasluzyl...
        :):):):):)
    • wolfenstein3d don victorio 26.11.10, 18:02
      don victorio w Gorzowie
      nie ma chyba lepszej, sam prezydent tam jadł
      • e_werty Re: don victorio 26.11.10, 19:21
        sam prezydent tam jadł

... obama rencami?
        • Gość: Bernard Re: don victorio IP: 199.19.221.* 26.11.10, 20:41
          Hey werty,
          "Obama" pisze sie z duzej litery..
          Troszke szacunku dma Prezydenta USA
          :)_:):):):)
      • blic Re: don victorio 26.11.10, 20:35
        wolfenstein3d napisał:

> sam prezydent tam jadł

A ile wypił?
      • Gość: Bernard Re: don victorio IP: 199.19.221.* 26.11.10, 20:43
        Hey wolfenstein3d ,
        Tez tam jadlem...( dobra precietnosc...) i nie zawazylem by ceny po mej wizycie podskoczyly...
        :):):):):):)
        • Gość: Bernard Re: don victorio - g...woli wygasnienia.. IP: 199.19.221.* 27.11.10, 09:13
          Hey,
          W tej "flagowej" restauracji jadlem dwukrotnie...
          Obsluga absolutnie dobra...
          Moze zapalniczke koles moglby podregulowac by mi plomieniem po oczach nie walil..
          Ale robil to z usmiechcem i byl przy stole zanim papierosa wyciagnalem...wiec..
          To jedzenie bylo..."dobre-przecietnie"...
          Nie wiem czego sie spodziewalem, ale to nie bylo tak calkiem i tak dokladnie...to...
          Czy pojde tam znowu?
          Mysle e tak...jesli bedzie po drodze..
          Specjalnie przez cale miasto to ja jedynie na paszteciki z barszczem U Bartoszka pojade..
          Co ja mowie "pojade". .....
          Ja przez miasto na pieszo pojde..
          W deszcz ze sniegiem i z wiatrem w oczy i pod gorke...
          Takie dobre...
          he he he he
          I to nie sa jaja
          PS.
          Takie jedzenie powinno byc "grzechem"
          he he he

• wolfenstein3d Re: don victorio - g...woli wygasnienia.. 27.11.10, 15:49
            > Moze zapalniczke koles moglby podregulowac by mi plomieniem po oczach nie wali

szkoda ze ci włosów nie podpalił

> To jedzenie bylo..."dobre-przecietnie"...

we francuskich restauracjach podają bardzo niedobre jedzenie mało i dużo każą płacić. Promotor opowiadał jak z naukowcami w paryżu wziął ich wyciągnął z takiej restauracji na hot dogi, kupili po 2 napełnili brzuchy i zadowoleni. I go pochwalili że gość bo wie gdzie dobrze można zjeść i przy tym tanio.
            • Gość: Bernard Re: don victorio - g...woli wygasnienia.. IP: 199.19.221.* 27.11.10, 17:38
              Hey wolfenstein3d,
              Nie jestem zwolennikiem "zapychania sie"....
              Nie lubie wstawac od stolu glodnym, ale rownie nie lubie czuc sie jak wypchany indyk takze...
              Raczej na jakosc ide w tym wzgledzie...
              A jesli chodzi o jedzenie to moim zdaniem moze jest to "zdrowe" lub "niezdrowe" ale na pewno nie ma "dobrego" lub "niedobrego"..
              Wszystko zalezy od gustu i smaku jedzacego..
              A tych jest tyle co ludzi na tej planecie...
              Jesli jedzenie w "don victorio nie bardzo mi pasowalo to nie byla wina restauracji...
              To ja "sie spodziewalem" czegos innego...
              Kucharz sie "nie pomylil"- to pewne..
              :):):):)
              • wolfenstein3d Re: don victorio - g...woli wygasnienia.. 29.11.10, 19:29
                >> Jesli jedzenie w "don victorio nie bardzo mi pasowalo to nie byla wina restauracji...
                To ja "sie spodziewalem" czegos innego..

to następnym razem udaj się pod dworzec pkp do legendarnej agaty którą przenieśli z wodnej w spod katedry i tam na pewno jest to czego się spoedziewałeś :)
      • danny_boy Re: don victorio 28.11.10, 13:55
        > don victorio w Gorzowie
        W Gorzowie nie ma takiej restauracji.

• Gość: Bernard Re: don victorio IP: 199.19.221.* 28.11.10, 18:19
          Hey danny boy,
          Czepiasz sie...chociaz masz racje..
          Nie wiem..to "z rozpedu chyba..
          :):):)
          • danny_boy Re: don victorio 28.11.10, 19:49
            > Czepiasz sie..
            To nie jest literówka, to jest totalna niewiedza i ignorancja, jak w każdym temacie, w którym wypowidada się wolfi (spawacz w stereo hd)
            • danny_boy Re: don victorio 28.11.10, 19:50
              < wypowidada
              to jest przykład literówki
    • Gość: thebird Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.10, 09:53
      Bywam . Najwięcej klientów ma "Letnia " .
      W innych moze jedzenie lepsze i znacznie droższe niz w Letniej ale najczęściej tylko wiatr urzęduje w tych lokalach .
      Społeczeństwo z miesiaca na miesiac biednieje i to widać .
      Pisząc społeczeństwo nie mam namysli pracowników budżetówki ,wybrańców czyli radnych itp.
      Przyjedziesz ,zobaczysz . Tylko w Letniej musisz prosić o stolik ,a w "Słupskiej " możesz teraz wymienić kase (juz kolejny bank)
      • Gość: Jona Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.access.telenet.be 27.11.10, 10:45
        Widzialam co sie dzialo przed letnia latem.Nie moje klimaty,ale pewnie potrzebne w tej okolicy,skoro inni dobrze bawia sie....To jest wkurzajace,ze jest konkretny temat i poraz kolejny "skopany" przez stalych bywalcow forum.Czy raz nie mozecie byc konkretni tylko jak zawsze robicie sobie jaja.Przywoluje do powrotu do tematu i konkretow.Czy nikt z was nie byl w 2 nowych resto na bulwarze?Wiem,ze Gorzow to nie Bruksela,ale czy oprocz ulubionej Sniezki,baru tureckiego obok i Don Vittorio nie warto nigdzie isc?
        • Gość: sneaky Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: 174.137.63.* 27.11.10, 11:12
          Gość portalu: Jona napisał(a):
          Wiem,ze Gorzow to nie Bruksela,ale czy oprocz ulubionej Sniezki,baru tureckiego oboki Don Vittorio nie warto nigdzie isc?

Gorzów to zdychająca dziura. Wychodząc w niedzielę po godz.17 do centrum nie zobaczysz prawie żywej duszy.Życie kulturalne nie istnieje chyba że w Letniej.Przestałem odwiedzać Gorzów bo tak naprawdę w koziej wólce więcej sie dzieje niż tutaj.
        • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 27.11.10, 13:23
          byc konkretni tylko jak zawsze robicie sobie jaja

... trudno poważnie traktować kogoś komu nawet nie chce sie wpisać w całości wyrazu "restauracja" - twoje resto brzmi jak bełkot... a w Gorzowie od bełkotania mamy juz specjaliste. Napisz do niego - zna wszystkie "resto" w Mieście a zwłaszcza na bulwarze...
          • Gość: emsiziomal Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 20:00
            Kiedys (nie tak dawno) na koncercie z Berlinie spotkałem Danny_boya. Przy kolacji polecił mi jedną z knajpek nad Wartą. Kiedy poszedłem tam....poczułem zapach kibla.....i myślałem, że mnie wkręcił.
            Okazało sie, że polecał tę drugą ...nomen omen ...całkiem dobrą.
            Nie powiem ci jono...która jest która...mam nadzieję, że w brukseli płacą na tyle dobrze, że możesz zabrac rodzinę 2x......na tradycyjne zakupy świąteczne do Lidla...i do restauracji.
            • Gość: jona Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.access.telenet.be 27.11.10, 21:20
              o moje zarobki nie martw sie,bo pewnie sa lepsze od twoich,choc Fakt ostatnio piszac o kasie eurourzednikow jak zwykle przesadzil...Starczy nie tylko na Lidla i restauracje...Byles w restauracji i nie wiesz w jakiej?
              • Gość: synstefana Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 14:40
                asia.przestan sie kreowac jako koneserka kuchni. Idz do chincxyka albo turka.....to twoje klimaty
                • Gość: jona Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.access.telenet.be 28.11.10, 17:08
                  podaruj sobie personalne uderzenia.Tak,lubie od czasu do czasu pojsc do baru tureckiego lub chinskiego,ale juz mi znajomych.U mnie to wlasnie chinczycy robia najlepsze sushi.Tam moge pojsc z kolegami z pracy.Podobnie jezeli chodzi o durum,nikt tak dobrego nie robi jak w malym barku w mojej wsi.A w Gorzowie chce w koncu odwiedzic jakas normalna restauracje.Nie wymagam poziomu restauracji z PE czy Consilium (choc to stolowki w lepszym wydaniu) tylko dobrego jedzonka,chocby takiego jak robi moj ojciec.Ale najwidoczniej tu najlatwiej tylko krytykowac,albo w Gorzowie faktycznie nic nie jest godne polecenia(?????)
                  • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 28.11.10, 18:28
                    ...tylko dobrego jedzonka, chocby takiego jak robi moj ojciec.

...czyli bigos RWPG i gułag po Radziecku?
                    ew. karminadle od Wujka?
    • Gość: Ela Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.gorzow.hypnet.pl 28.11.10, 16:49
      Don Vittorio już NIE polecam. Zostawiam 160,-, a obsługa beznadziejna.
      Co się zas tyczy restauracji na samym koncu bulwaru, też nie polecam, Było nas 8 osób i jednogłośnie mówimy NIE !!!!
      • Gość: jona Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.access.telenet.be 28.11.10, 17:11
        160 zl za jedna osobe,to juz u mnie przecietna restauracja (ale tylko 2-3 tzw serwisy i bez trunkow).Rozumiem,ze w Gorzowie ta cena ma wieksza wartosc,ale nie wierze,ze ciagle tylko Don Vittorio liczy sie.Pewnie nie tylko ja w okresie swiatecznym bede chciala gdzies cos zjesc w jakims przybytku.Info rowniez innym moze przydac sie,a wiec powrot do tematu,poprosze
        • andy54 Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 28.11.10, 18:17
          Za kilka dni otworzy się nowa restauracyjka przy ulicy Obotryckiej. Obok całodobowej poczty .Nie jest tak duża jak Don Vittorio, ale na pewno bardzo przytulna i kameralna z jedzeniem typu light. Tego w Gorzowie na razie brakuje. Właściciele to młode małżeństwo które chce przyciągnąć do lokalu ludzi którym będzie zależało na dobrym jedzeniu w doskonałym klimacie. Widziałem lokal w trakcie ostatnich przygotowań do otwarcia i powiem szczerze że jestem pod dużym wrażeniem . Oczywiście bardzo pozytywnym. Restauracja ma się nazywać Metamorfoza. Myślę że to dobra nazwa biorąc pod uwagę zmiany jakie tam nastąpią po ostatnich właścicielach i atmosferze w lokalu. Sądzę że warto będzie sprawdzić czy moje spostrzeżenia się okażą się słuszne ?
        • Gość: Bernard Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: 199.19.221.* 28.11.10, 18:26
          Hey jona,
          Nie ma w tym nic zlego oczywiscie, ale Don Vittorio stala sie restauracja "elitarna"..taka troche dla "snobow" ktorzy wiedza ze spotkaja tam takich jak oni...
          A co jeszcze wazniejsze nie musza spotkac tam "innych"....bo co tam nie przychodza...
          Takie male jedzeniowe getto dla tych co mysla o sobie lepiej niz o innych...
          Jak napisalem, nic w tym zlego...Nie kazde miejsce musi byc "dla kazdego"
          Wypracowali sobie swoj wlasny "profil" i na tym zarabiuaja...
          Mnie to za bardzo nie imponuje..
          Nie na tyle przynajmniej by koniecznie tam isc...
          • Gość: jona Re: do Benia IP: 91.194.202.* 29.11.10, 10:59
            Beniu,ja ani nie jest snobem,ani nie uwazam siebie za ELYTE.Ciezko pracuje i w czasie krotkich wakacji chcialabym odpoczac.Moj ojciec bardzo dobrze gotuje,ale rodzina chcialaby urozmaicenia.Zdarza sie,ze wychodzimy tu do jakiejsc restauracji.Zdarzylo sie,ze nawet jadlam w resto 2 gwiazdkowej Michelin (prezent urodzinowy bogatej przyjaciolki) i kuchnia molekuralna mi nie smakowala.Porcje tez nie byly za duze.Jeszcze raz powtarzam chcialabym (i pewnie nie tylko ja) zjesc dobrze w dobrej (zdaniem) forumowiczow restauracji w Gorzowie
            • Gość: fju fju Re: do Benia IP: *.gpsk.am.poznan.pl 29.11.10, 12:17
              Gość portalu: jona napisał(a):

kuchnia molekuralna mi nie smakowala.Porcje tez n
              > ie byly za duze.

nie slyszalam o takiej kuchni
              moze molekularna?

jak widac z nazwy porcje duze nie beda ;)
              • Gość: login_t Re: do Benia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 12:20
                Gość portalu: fju fju napisał(a):

> Gość portalu: jona napisał(a):
                >
                > kuchnia molekuralna mi nie smakowala.Porcje tez n
                > > ie byly za duze.
                >
                >
                > nie slyszalam o takiej kuchni
                > moze molekularna?

Chodzi o kury faszerowane molami.
                Masą molową moli.
            • czarownica_z_lasu Elita 29.11.10, 12:28
              Gość portalu: jona napisał(a):nie uwazam siebie za ELYTE

Słusznie.
              • calama Re: Elita 29.11.10, 12:48
                a my jaką restaurację wybierzemy i kiedy? ;)
                jakąś może ... nie dla elyt?
                • czarownica_z_lasu Re: Elita 29.11.10, 22:13
                  calama napisała: > a my jaką restaurację wybierzemy i kiedy? ;)
                  Ja jestem prosta czarownica... Pójdę, rachunek będzie poniżej 160 złotych i od razu się wyda, że ja z gminu... I bidna...
                  To już może lepiej grzaniec w piwnicy u czarownicy ;)
                  • Gość: emsiziomal Re: Elita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:52
                    Niedługo sezon kuligów sie zaczyna......elyty nie bawią się w plenerach!
                    Szczególnie te z I LO
                    :)
                    Znowu mój kompleks wyszedł na jaw !
                    • calama Re: Elita 30.11.10, 11:15
                      Gość portalu: emsiziomal napisał(a):

> Niedługo sezon kuligów sie zaczyna......elyty nie bawią się w plenerach!
                      > Szczególnie te z I LO
                      > :)
                      > Znowu mój kompleks wyszedł na jaw !
                      widzę, że się stęskiłeś ;)
                      ci z ILO lubią plenery
                      i kuligi
                      nawet z tymi nie z ILO :P
                      było nie wyjeżdżać :P
                  • calama Re: Elita 30.11.10, 11:14
                    czarownica_z_lasu napisała:
                    > To już może lepiej grzaniec w piwnicy u czarownicy ;)
                    chętnie :)
                    kiedy najbliższa pełnia?
                    • e_werty Re: Elita 30.11.10, 12:16
                      kiedy najbliższa pełnia?

... jak czarownica garniec napełnia...
    • Gość: ona Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.10, 21:36
      Polecam Bella Toskanię na Bulwarze. Bardzo miła obsługa dobre jedzonko.
      Tyle gwaru o Republice róż na Pocztowej byłam tam kiedyś jedzonko b. dobre ceny zbliżone do gorzowskich ale teraz troszkę nie podoba mi się wystrój wcześniej pasował mi bardziej.
      Santa fe nie moje klimaty i jedzenie mi nie smakowało ale słyszałam że muzyczka na żywo przyciąga klientów. Jeszcze Futerał o tam mi się bardzo podoba. Prosze o inne opinie.
      Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
      • Gość: emsiziomal U mnie to wlasnie chinczycy robia najlepsze sushi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 21:48
        Chińczycy robią też najlepsze ROLEXY po 5 dolców za kilo!
        Samo to stwierdzenie dyskwalifikuje cię jako smakosza czegokolwiek oprócz MC.
        Nie polecajcie jej Toscany......skrytykuje obsługę, poziom, jakośc....
        • Gość: jona Re: U mnie to wlasnie chinczycy robia najlepsze s IP: 91.194.202.* 29.11.10, 10:40
          Skoro przebywasz w srodowisku podrobek to pewnie to co piszesz to prawda...No coz stac mnie na cos innego jak podrobki,ktore podobno szybko psuja sie i sa nie warte nawet tych 5€.Ja jestem za biedna,aby kupowac takie podrobki....Przyczepiles sie MC,mnie ten bar nie przeszkadza.Od czasu do czasu i tam moge zagladnac.Czy to zle,ze np moja rodzina lubi milkshake's z MC? Akurat tak sie sklada,ze w zeszlym roku 6 tygodni spedzilam we Wloszech.Zwiedzilam cale,a i tydzien bylam w Toscani.Resto w wielkich miastach beznadziejne.Najlepsze malutkie,rodzinne knajpki np w okolicach Viareggio
          • Gość: emsiziomal Re: U mnie to wlasnie chinczycy robia najlepsze s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 11:44
            Ty faktycznie nie rozumiesz o czym sie do ciebie pisze...czy tylko udajesz?
            Wydaje mi się, ze trudno byc tak.......innym intelektualnie....żeby nie zrozumieć o czym piszę..............
            • Gość: jona Re: do emsiziomala IP: 91.194.202.* 29.11.10, 12:10
              :-))) nie denerwuj sie...nie moja wina,ze jak piszesz jestem "innym intelektualnie" i moje IQ jest wyzsze od twojego :-).Pragne zauwazyc,ze rozpoczelam konkretny temat,a ty-tradycyjnie probujesz go "skopac".Filozofowac i pisac glupoty mozesz w innym temacie,a tu prosze o konkrety.Zycze udanych zakupow przedswiatecznych,bo pewnie ciebie nawet na Lidla nie stac,pozostaja berlinskie jarmarki z podrobkami :-)
              • Gość: emsiziomal Re: do emsiziomala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 15:57
                Pragne zauwazyc,ze rozpoczelam konkr
                > etny temat,a ty-tradycyjnie probujesz go "skopac
                ------------------------------------------------------------------------------------------
                Trudno joanno skopać coś co jest na poziomie Rowu Mariańskiego. Twoje posty owszem , bywają zabawne, śmieszne, żenujące ...ale nigdy konkretne i dowcipne.
                Uruchom te dwie szare (nie myszki) w głowie...zadzwoń do przyjaciół ( hahahaha) ze starego kraju....niech ci poradzą dokąd iść.
                A tak a propos....znając ciebie i dziewczyny...to raczej tylko fastfoody......bo Er...swoje kalorie wybiega :)
                • Gość: jona Re: do emsiziomala IP: 91.194.202.* 29.11.10, 17:19
                  no tak odpowiedz godna ciebie :-)))Jak nie ma sie argumentow konkretnych to pisze sie tak jak emsiziomal....I co chcesz mi udowodnic?Ze jestes fanem filmikow mojego E? A moze znasz moje cv na pamiec?Jeszcze raz-poraz X ty i tobie podobni "skopaliscie" normalny temat do dyskusji.Przypuszczam,ze info nie tylko mnie przydaloby sie.Ile odpowiedzi w tym temacie,a ile konkretow?Wiecej bzdur,bo gdzies musisz ty i tobie podobni pozbyc sie frustracji
                  ps.Przypomnij sobie jakimi prawami rzadzi sie FORUM.
                  • Gość: as Re: do emsiziomala IP: 89.79.194.* 29.11.10, 17:31
                    Przypomnij sobie jakimi prawami rzadzi sie FORUM - cipy spadaja z wokandy.
                    • Gość: krochmal Re: do emsiziomala IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.10, 17:47
                      emsiziomal chyba tylko ze względu na wrodzoną skromność nie wspomina, że najlepsza jest jego restauracja.
                      • Gość: emsiziomal Ja tam żadnego resto..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:53
                        ...cokolwiek to znaczy nie mam
                • czarownica_z_lasu Re: do emsiziomala 29.11.10, 22:15
                  . Twoje posty owszem , bywają zabawne, śmieszne, żenujące ...

Możemy głosować??! :))
                  • Gość: emsiziomal Re: do emsiziomala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:50
                    Chyba już sond wstawiać nie można......choć jako człek z AJKIU porównywalnym z eugleną virdis (dla niewtajemniczonych ....podobnym do andriuszy, benia...i tego trzeciego towaru eksportowego) być może sondy po prostu wstawić nie umiem.
                    Ale stawiam na ŻENUJĄCE!
      • Gość: jona Re:ona-dziekuje IP: 91.194.202.* 29.11.10, 10:41
        WIELKIE dzieki za konkretna odpowiedz na moje pytanie.A ten Futeral gdzie jest?
        • Gość: nicelus Re:ona-dziekuje IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.10, 12:25
          jona napisał(a):

A ten Futeral gdzie jest?

to tylko inna nazwa pochwy.

• e_werty Towarzystwo ochrony Jony!!! 29.11.10, 13:14
      ...wymierajace gatunki sie chroni...

... a zwlaszcza joni...
    • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 29.11.10, 22:18
      godna polecenia-jaka

... zadna nie poleca jaka!
    • calama Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 30.11.10, 12:04
      Il forno nie zrobiło na mnie dobrego wrażenia. Co chciałam zamówić, tego akurat nie było. Nawet piwa nie było. :)
      w don vittorio zawsze dobrze
      warte uwagi są pasja, futerał i bella toscana
      pizza w łubudubu
      berliner kebab na Armii Polskiej
      bar sushi na nadbrzeżnej
      • Gość: emsiziomal Calama..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 12:39
        ty restauratorka jesteś....M Gessler ?
        W końcu Cię namierzyłem!
        • calama Re: Calama..... 30.11.10, 12:50
          przecie nie mówiłam, że gdzieś mi "trupem śmierdziało"
        • e_werty Re: Calama..... 30.11.10, 12:50
          Seler z geesu?
      • czarownica_z_lasu Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 01.12.10, 11:40
        calama napisała: . Co chciałam zamówić, tego akurat
        > nie było. Nawet piwa nie było. :)
        :))) No przyszło nam łazić po mieście nocą. Na zimnie, z kotem :)))
        • Gość: emsiziomal Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 12:14
          Nawet piwa nie było. :)
          -----------------------------------
          Cza było iśc do Żabki!
          • calama Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 01.12.10, 12:16

> Cza było iśc do Żabki!
            chyba tak zrobię następnym razem
            wina czerwonego wytrawnego tez nie było :)))))
            • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 01.12.10, 12:28
              Cza było iśc do Żabki

... po utka?...
              • calama Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 01.12.10, 12:56
                e_werty napisał:

> ... po utka?...
                >
                koniecznie!
                "rosołu nie jadam" ;)))))))
        • calama Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 01.12.10, 12:16
          czarownica_z_lasu napisała:

> :))) No przyszło nam łazić po mieście nocą. Na zimnie, z kotem :)))
          z kotem nie jest zimno :P
          • Gość: daro Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.11, 14:15
            Polecam Metamorfozę dobra i tania kuchnia także w wersji light.
            Futerał totalne DNO
            • e_werty Re: Restauracja godna polecenia-jaka? 09.02.11, 14:27
              Futerał totalne DNO

... slabo futrują?
      • Gość: beksalala Ponoc maja zlikwidowac PASJĘ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.11, 22:22
        Słyszałam, że chłopaki zwijaja interes.
        Szkoda
    • Gość: nicelus Re: Restauracja godna polecenia-jaka? IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.11, 20:21
      nie powiem, bo zaraz polecisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka