Dodaj do ulubionych

Parafia Polskokatolicka

21.01.11, 12:44
Witam, czy ktoś wie jak odprawiane są Msze w parafii polskokatolickiej i czy na każdej Mszy jest spowiedz powszechna, czy tylko w wybrane dni?

pozdrawiam Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.man.poznan.pl 28.01.11, 15:52
      Tutaj zapewne znajdzie Pan wszelkie interesujące Pana informacje związane z Kosciołem Polsko-Katolickim
      swjozefpolkat.pl.tl/Strona-startowa.htm
    • Gość: Bernard Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.namao.albertacom.com 28.01.11, 21:58
      Hey adashadam ,
      Jedynym ktory sprzedaje na tej Ziemi bilety do nieba i wiecznej w nim szczesliwosci (party z Piotrem przy piwie wliczone w cene) jest niejaki Rydzyk..
      Znany takze pod ksywami "ojciec" lub "dyrektor"...
      Slyszalem ze drogi jest, i ze "zaawansowany wiek" wplywa na wzrost cen biletow...
      Gdybys byl zainteresowany to mozesz go znalesc w Toruniu..
      W klubie "U Maryski"...
      :):)
      PS. Czlonkowie PiS-u moga liczyc na 1% obnizke cen..(business is business, ale bez przesady...)
      Dziekowac za informacje nie musisz..
    • Gość: Agnieszka R Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 14:44
      Polecam kontakt z nowym ks. Jackiem Zdrojewskim, proboszczem administratorem Parafii Polskokatolickiej w Gorzowie Wlkp.
      Kontakt i adres:
      pl.wikipedia.org/wiki/Parafia_%C5%9Bw._J%C3%B3zefa_Oblubie%C5%84ca_Naj%C5%9Bwi%C4%99tszej_Maryi_Panny_w_Gorzowie_Wielkopolskim
      • Gość: Bernard Re: Parafia Polskokatolicka IP: 199.19.221.* 01.02.11, 22:45
        Hey Agnieszka,
        Mam nadzieje (nie wchodze na podana strone bo mi sie....chce gdy nawet pomysle...) ze ten twoj Jacek to nie jakas nastepna kopia Rydzyka..
        Ze nie jest nastepnym idiota ktory za pieniadze droge do Zbawienia chce oddawac...
        Ktory milosc Boga uzaleznia od glosowania lub nieglosowania na sekte pisowska...
        Jesli Jacek tosluga bozy...to powodzenia zycze..
        Jesli nastepne rydzykowskie scierwo...to mozesz sie domyslic...
        :)
        • Gość: Ja Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 09:28
          Słyszałem ,że nowy ksiądz to spoko człowiek,chciaż ja tam wolę Kościół Ewangelicko-Reformowany, jednak nowemu ksiedzu życzę powodzenia .
          • Gość: Bernard Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.namao.albertacom.com 03.02.11, 18:15
            Hey ja...znaczy..ty...
            Ja kazdemu powodzenia zycze...
            Pod warunkiem ze nie bedzie uzywac Wiary w jakichs diabelskich projektach...
            Odrazajace przyklady z Polski i innych krajow nie pozwalaja za bardzo ufac ludziom tylko dlatego ze mowia "Niech bedzie pochwalony..."
            :):):)
        • Gość: Agnieszka R. Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 18:06
          ks. Jacek Zdrojewski, jest młodym duchownym, doskonałym kaznodzieją... pamiętam go z czasów jego wikariatu w Parafii Bożego Ciała w Gdańsku.
          • Gość: Anna Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.net 03.02.11, 18:17
            Alimenty placi regularnie???
            • Gość: ozzi Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.net.pbthawe.eu 04.02.11, 09:02
              Alimentów nie musi płacić
              Kobieto zanim coś powiesz dobrze wiedzieć coś na temat
              księża Polskokatoliccy mogą mieć żony i dzieci i nigdy nie udają, że ich nie mają - nie muszą?
              Kobieto nie sądz wszytkich po sobie
    • Gość: thebird Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.11, 11:19
      [>>i]czy na każdej Mszy jest spowiedz powszechna,[/i]
      Masz chęć opowiedzenia swoich grzeszków innej osobie to możesz zrobic na tym forum (wszystko przyjmie) . Ja też chętnie wysłucham
      • Gość: ozzi Re: Parafia Polskokatolicka IP: *.net.pbthawe.eu 04.02.11, 09:05
        tam sie grzchow nikomu nie opowiada
        a tymbardziej Tobie!!!
        poszukaj na stronach co znaczy spowiedz powszechna nim cos powiesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka