wolfenstein3d 20.03.11, 14:11 potrzebuję kupić. co można mieć za tą cenę dobrego w LPG? Najważniejsze żeby koszt łącznej eksploatacji tego był jak najmniejszy a auto żeby się nadawało to przewiezienia ładnej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.namao.albertacom.com 20.03.11, 15:18 Hey wolfenstein, Zadna "szanujaca sie" ladna kobieta nie wsiadzie do "jak najmniejszego" samochodu... Rozmiar sie liczy.... :):):) bez jaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.gorzow.mm.pl 21.03.11, 07:35 fiat bravo jest fajny a ja takich co wsiadają tylko do wypasionych fur niezbyt szanuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.11, 15:30 > potrzebuję kupić. to po co nam dupe zawracasz? to ze jesteś durniem to pół gorzowa już wie i co jeszcze chcesz wskurać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 08:40 Ale potem gdzieś ją musisz zawieźć. Nawet gdybyś w końcu znalazł tą pracę za 1700 zł, to i tak nie poszalejesz. Od razu powieś pytanie: "gdzie zawieżć ładną kobietę i poużywać z nią za 20 złotych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.11, 09:14 login_t napisał: > Od razu powieś pytanie: "gdzie zawieżć ładną > kobietę i poużywać z nią za 20 złotych". może, na przykład, skorzystać z zaproszenia mateusza: ~Mateusz M. [05.03.2011 08:42] Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do Walewice na impreze pod kasztanem organizuej wraz z moim bratem....... dziewczyny i chlopaki..... Krystian bedzie djem, pusci muzyke z auta .... :) impra pod haslem "Gdzie jest wiosna" . Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d śmiejcie się, śmiejcie emigranci 21.03.11, 16:32 ja wiem że za granicą jest wesoło. ale nie w gorzówku na etacie za 1200 zł (60% czytelników lubuskiej tyle zarabia wg raportu listy płac przeprowadzonej przez tenże magazyn) może lepiej się wybrać za granicę na 3 miechy zarobić na jakieś normalne autko pokroju audi a4+LPG + koła zima/lato na alu, odremontowanie żeby wszystko chodziło jak w zegarku i car-audio do środka. ale szkoda lata, jest tylko raz w roku.. ale jeszcze pomyślę.. a na razie "do you spik" coś tam.. ściągnąłem sobie nagrania kursu sita ale jakoś nie mam do tego wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: śmiejcie się, śmiejcie emigranci 21.03.11, 16:34 ale tak sobie myślę. a po cholerę wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: śmiejcie się, śmiejcie emigranci IP: *.namao.albertacom.com 21.03.11, 19:31 Hey wolfenstein, Nie zlosc sie.. Ja sie z ciebie nie smieje.. Ja sie martwie o ta piekna pania ktora czyms bardzo malutkicm chcesz....potraktowac... :):):):):):):) I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: śmiejcie się, śmiejcie emigranci IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.11, 20:07 wolfenstein3d napisał: > ale szkoda lata, jest tylko raz w roku.. według dawnej mody jeździło się za miasto na bielany, teraz tylko bielan zna kody od strony "pjn" (pani joanna najważniejsza) i też od rana ubaw na "sto dwa". bo od rana na bielanach ubaw na "sto dwa"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwidzyn Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.kwidzyn.mm.pl 21.03.11, 18:09 1.6 benzyna, full wypas, pełna elektryka Za tę cenę sprzedam ci wóz za 7-8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.11, 19:53 wolfenstein3d napisał: > auto żeby się nadawało to przewiezienia ładnej kobiety masz ładną kobietę, to nie myśl o aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaspokajajator Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.11, 01:35 Motoryzacja i piękne kobiety idą w parze. Wiadomo - coś się zachce - kluczyk w dziurkę i jaaaazdaa! Gaźnik - na ssaniu od ranu. I gaz do dechy! Odpowiedz Link Zgłoś