Dodaj do ulubionych

Samochodzik do 7 tys

20.03.11, 14:11
potrzebuję kupić. co można mieć za tą cenę dobrego w LPG?
Najważniejsze żeby koszt łącznej eksploatacji tego był jak najmniejszy
a auto żeby się nadawało to przewiezienia ładnej kobiety
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.namao.albertacom.com 20.03.11, 15:18
      Hey wolfenstein,
      Zadna "szanujaca sie" ladna kobieta nie wsiadzie do "jak najmniejszego" samochodu...
      Rozmiar sie liczy....
      :):):)
      bez jaj....
      • Gość: w3d Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.gorzow.mm.pl 21.03.11, 07:35
        fiat bravo jest fajny
        a ja takich co wsiadają tylko do wypasionych fur niezbyt szanuję
    • Gość: hiro Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.11, 15:30
      > potrzebuję kupić.

to po co nam dupe zawracasz?
      to ze jesteś durniem to pół gorzowa już wie i co jeszcze chcesz wskurać?

• Gość: login_t Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 08:40
      Ale potem gdzieś ją musisz zawieźć.
      Nawet gdybyś w końcu znalazł tą pracę za 1700 zł, to i tak nie poszalejesz.

Od razu powieś pytanie: "gdzie zawieżć ładną kobietę i poużywać z nią za 20 złotych".
      • Gość: nicelus Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.11, 09:14
        login_t napisał:

> Od razu powieś pytanie: "gdzie zawieżć ładną
        > kobietę i poużywać z nią za 20 złotych".

może, na przykład, skorzystać z zaproszenia mateusza:

~Mateusz M.
        [05.03.2011 08:42]
        Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do Walewice na impreze pod kasztanem organizuej wraz z moim bratem....... dziewczyny i chlopaki..... Krystian bedzie djem, pusci muzyke z auta .... :) impra pod haslem "Gdzie jest wiosna" .

• wolfenstein3d śmiejcie się, śmiejcie emigranci 21.03.11, 16:32
      ja wiem że za granicą jest wesoło. ale nie w gorzówku na etacie za 1200 zł (60% czytelników lubuskiej tyle zarabia wg raportu listy płac przeprowadzonej przez tenże magazyn)

może lepiej się wybrać za granicę na 3 miechy zarobić na jakieś normalne autko pokroju audi a4+LPG + koła zima/lato na alu, odremontowanie żeby wszystko chodziło jak w zegarku i car-audio do środka.

ale szkoda lata, jest tylko raz w roku..
      ale jeszcze pomyślę..
      a na razie "do you spik" coś tam..
      ściągnąłem sobie nagrania kursu sita ale jakoś nie mam do tego wytrwałości

• wolfenstein3d Re: śmiejcie się, śmiejcie emigranci 21.03.11, 16:34
        ale tak sobie myślę. a po cholerę wracać?
        • Gość: Bernard Re: śmiejcie się, śmiejcie emigranci IP: *.namao.albertacom.com 21.03.11, 19:31
          Hey wolfenstein,
          Nie zlosc sie..
          Ja sie z ciebie nie smieje..
          Ja sie martwie o ta piekna pania ktora czyms bardzo malutkicm chcesz....potraktowac...
          :):):):):):):)
          I to sa jaja
      • Gość: nicelus Re: śmiejcie się, śmiejcie emigranci IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.11, 20:07
        wolfenstein3d napisał:

> ale szkoda lata, jest tylko raz w roku..

według dawnej mody jeździło się za miasto na bielany, teraz tylko bielan zna kody od strony "pjn" (pani joanna najważniejsza) i też od rana ubaw na "sto dwa".

bo od rana na bielanach ubaw na "sto dwa"!

• Gość: kwidzyn Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.kwidzyn.mm.pl 21.03.11, 18:09
      1.6 benzyna, full wypas, pełna elektryka

Za tę cenę sprzedam ci wóz za 7-8 lat.
    • Gość: nicelus Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.11, 19:53
      wolfenstein3d napisał:

> auto żeby się nadawało to przewiezienia ładnej kobiety

masz ładną kobietę, to nie myśl o aucie.

• Gość: zaspokajajator Re: Samochodzik do 7 tys IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.11, 01:35
      Motoryzacja i piękne kobiety idą w parze. Wiadomo - coś się zachce - kluczyk w dziurkę i jaaaazdaa! Gaźnik - na ssaniu od ranu. I gaz do dechy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka