Dodaj do ulubionych

WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE

IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 16:41
nasz prezydencik zacznie budowe nastepnego wielkiego obiektu -
wiezienia.Trzeba przeciez gdzieś umieścić kolesi z afery budowlanej.
Obserwuj wątek
    • Gość: dr Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.crowley.pl 07.05.04, 14:17
      już jest gotowe?
    • Gość: zoo Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 09:50
      myślę że dobre miejsce dla nicch jest w zoo żeby można było ich oglądać kto to
      jest i co zrobił i z kąd pochodzi
      • Gość: Ragnar Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 10:07
        Najbardziej podaba mi się propozycja ZOO, proponuję także aby w ramach nauki
        przyprowadzać dzieci i młodzież ze szkół, coby wiedziały jaki są skutki brania
        i przewalania z kolesiami!!!
    • Gość: Wiesław Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:08
      Proponuję aby uruchomić jakiś mały piecyk w Oświęcimiu. Więzienie nie załatwią
      tematu
      • Gość: open Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 10:28
        a po piecyku czarni biorcy pójdą do nieba lub piekła ,zaleznie ile dali na
        tace , a czerwoni biorcy beda sie tułać w przestworzach. Nie wiem co z biorcami
        rózowymi np. z PO ?
        • Gość: Zielony Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 17:00
          Różowi będą pisac bzdury na forum....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka