Gość: przdsiębiorca bud. IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 16:41 nasz prezydencik zacznie budowe nastepnego wielkiego obiektu - wiezienia.Trzeba przeciez gdzieś umieścić kolesi z afery budowlanej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.crowley.pl 07.05.04, 14:17 już jest gotowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoo Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 09:50 myślę że dobre miejsce dla nicch jest w zoo żeby można było ich oglądać kto to jest i co zrobił i z kąd pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 10:07 Najbardziej podaba mi się propozycja ZOO, proponuję także aby w ramach nauki przyprowadzać dzieci i młodzież ze szkół, coby wiedziały jaki są skutki brania i przewalania z kolesiami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:08 Proponuję aby uruchomić jakiś mały piecyk w Oświęcimiu. Więzienie nie załatwią tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 10:28 a po piecyku czarni biorcy pójdą do nieba lub piekła ,zaleznie ile dali na tace , a czerwoni biorcy beda sie tułać w przestworzach. Nie wiem co z biorcami rózowymi np. z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: WOJEWODZKIE WIĘZIENIE W GORZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 17:00 Różowi będą pisac bzdury na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś