Dodaj do ulubionych

pie**lona platforma

28.04.11, 18:30
i jej przekłamany minister finansów rostowski który zwiększył o 50% zadłużenie w przeciągu 3 lat.

pewnie ponaprawiał to tamto kosztem WZROSTU zadłuzenia.
żeby spłacić te zadłużenie rodacy muszą się zaprząc teraz do wozu i odcharować bo równo ich państwo skroi z podatków.

i tak obywatel będzie miał mniej forsy.

tak nikczemne kłamstwa z trybusy sejmowej mówić ludowi?
że poziom płac taki a 10 lat temu był mniejszy? bo 10 lat temu było wszystko tańsze!

biorąc pod uwagę poziom wszystkich wydatków i kosztów w tym paliw i cen nieruchomości, wyszło dużo taniej życie niż dziś.
Obserwuj wątek
    • wolfenstein3d ale komu ja to mówię? 28.04.11, 18:31
      gazetę czytają zwolennicy po!
      powinienem na jakimś innym forum ich zbluzgać tu można się narazić tylko na szykany
      • Gość: Bernard Re: ale komu ja to mówię? IP: 199.19.221.* 28.04.11, 18:50
        Hey wolfie,
        Gazete czytaja w wiekszosci ludzie myslacy...
        Tobie polecilbym forum Gazety Polskiej...
        Znalazlbys natychmias wielu przyjaciol..
        :):):):)
      • Gość: hiro Re: ale komu ja to mówię? IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.11, 18:57
        we wszystkim masz rację... we wszystkim..........weź pigułkę i ...masz rację.........
    • Gość: Tomek Re: pie**lona platforma IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.11, 18:48
      Platforma jest dobra to komuniści byli źli. Za komuny nie było co jeść i nic w sklepach nie było tylko ocet a teraz jest w sklepach wszystko. Można chociaż popatrzeć bo nieraz człowieka nie stać bo zarabia tylko 1200 zł i ma na utrzymaniu 3 dzieci i bezrobotną żonę ale ważne że wszystko jest. A jak człowiek już nie ma pieniędzy 25 to zawsze można pójść do opieki. Tam miłe panie dadzą zapomogę w wysokości 30 zł to na ten chleb jakoś do wypłaty starcza . Ważne że mamy wolność.
      • wolfenstein3d Re: pie**lona platforma 28.04.11, 19:08
        > Platforma jest dobra to komuniści byli źli

ty nadal twierdzisz ze PO jest partią liberalną?
        przecież to pie**rzeni socjaliści! bardziej liberalny był juz PIS! bo zmniejszali podatki zamiast zwiększać. i gospodarka się rozpędzała a teraz hamuje. sztuczne wskaźniki PKB nie wiele do mnie przemawiają bo mnie interesuje jeden najważniejszy - wskaźnik zadłużenia!!

to tak jakbyś brał kolejne kredyty i rozdawał na prawo i lewo pieniądze wszystkim a później musiał oddać - więcej i z procentem!

>Można chociaż po
        > patrzeć bo nieraz człowieka nie stać bo zarabia tylko 1200 zł i ma na utrzymani
        > u 3 dzieci i bezrobotną żonę ale ważne że wszystko jest

no to taki, a 60% czytelników lubuskiej tyle własnie zarabia, to rzeczywiście wszystko ma. za prąd zapłaci, za wodę, za wynajęcie mieszkania. i jeszcze mu zostanie na żarcie, ubrania z askany i obowiązkowe książki do szkoły co roku inne po 8 dych każda. I jeszcze mu zostanie na bilet na żużel 40 zł

• wolfenstein3d Re: pie**lona platforma 28.04.11, 19:11
        >> A jak człowiek już nie ma pieniędzy 25 to zawsze można pójść do opieki.

tak wiem bo ciągle do mnie przychodzą myląc z tą zapomogą biuro

>> Ważne że mamy wolność.

o jakiej wolności ty mówisz i kto ją ma?
        każdy jest niewolnikiem etatu bo nie idzie oszczędzić na własną działalność.
        dotacje z pup nawet już zabrali całkowicie.
        unijna 40 tys jeszcze może jest ale trzeba mieć 10 koła wkładu własnego.

nic tylko wyjechać do niemiec do pracy teraz po 1 maja. ale to trzeba znać język dobrze a w szkole nie nauczyli bo się nauczyciele językowi zmieniali co rok bo było mało płącone w szkołąch im wypłąty i ci lepsi spierniczali do prywatnych firm.
        • Gość: hiro weź pigułkę.................. IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.11, 20:07
          zwal konia i weź pigułkę..............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka