Dodaj do ulubionych

Bigos - na obiad!

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:52
dzisiaj na obiad zjem bigos a potem pojde na siłownie , albo odwrotnie_)
pozdrawiam_)
Obserwuj wątek
    • Gość: bb Re: Bigos - na obiad! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 15:06
      Gość portalu: bart napisał(a):

> dzisiaj na obiad zjem bigos a potem pojde na siłownie , albo odwrotnie_)
      > pozdrawiam_)

a z główką w porządku?
    • Gość: skok Re: Bigos - na obiad! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:10

> dzisiaj na obiad zjem bigos a potem pojde na siłownie , albo odwrotnie_)
      > pozdrawiam_)

Bardzo interesujące.

• Gość: bart Re: Bigos - na obiad! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:04
      miał byc bigos sle go nie zjadłem , zapomniałem pa
      pozdrawiam _)
      • Gość: SKOK Re: Bigos - na obiad! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 15:07
        JAK PRZYKRO.
      • Gość: bart Re: Bigos - na obiad! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 10:45
        Kochany skoku , nic sie takiego nie stało, moja dziewczyna zjadła mój bigos
        wczoraj, czym przypłaciła wiatrami (straszymi), więc ciesze sie że zapomiałem,
        a ze swojej sprony czy byłbys tak miły i podał mi swój przepis na to jakże
        wspaniałe danie _) pozdrawiam
        • j24 Re: Bigos - na obiad! 13.03.02, 19:28

> Kochany skoku , nic sie takiego nie stało, moja dziewczyna zjadła mój bigos
          > wczoraj, czym przypłaciła wiatrami (straszymi)...

Borys mówił, że po brandenburskim gazów nie ma... i zdobyć można nie jeden szczyt.

• Gość: bart Re: Bigos - na obiad! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:13
            ni wiem jaki jest brandenburski, ale polski to istrny gazownik, a szczyty to na
            wyciągniecie reki, tak blisko potem , tylko siegac...
            pozdrawiam!_)
    • Gość: bart Re: Bigos - na obiad! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 15:08
      wczoraj były frytuchy-)
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka