Dodaj do ulubionych

Jakie studia mogę wybrać?

13.06.07, 13:30
Witam
Zdawałem na maturze matematyk podstawową, WOS rozszerzony oraz angielski
rozszerzony. Na jakie uczelnie mogę złożyć podanie na studia, gdzie te
przedmioty są brane pod uwagę? Na razie wybrałem ekonomie na UW i tam podanie
na pewno złożę, ale szukam jeszcze jakiś alternatyw. Konkretnych zainteresowań
nie mam, więc prosiłbym o kierunki studiów na które mogę złożyć podanie.
Z góry dziękuję
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Jakie studia mogę wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:33
      weź mnie nie wku..aj człowieku... a co to na tym forum jest poradnia? weź
      informator maturalny i działąj a nie ku.. z lenistwa pytasz na co możesz
      iść...
      • Gość: brrrr Re: Jakie studia mogę wybrać? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 13:48
        o boze ludzie wy jestescie nienormalni, przeciez to jest forum, na ktorym mozemy wymieniac sie spostrzezeniami, uwagami, itd. wiec jak ktos pyta, to jesli ktos zna odp moze mu poradzic!! A tu co watek pojawia sie jakas niemila uwaga i w ogole, to forum zaczyna robic sie potwornie niefajne, mimo tego, ze na poczatku bylo takie super! Jestesmy tu aby sobie wzajemnie pomagac, podtrzymywac sie na duchu i co najwazniejsze radzic sobie nawzajem. A nie zeby kompromitowac innych, czy dawac upust swoim emocjom.
      • pawlakpawlak Re: Jakie studia mogę wybrać? 13.06.07, 13:49
        Po to jest forum dyskusyjne aby sie zapytać, co ludzie polecają, i na jakie
        studia jest większa szansa by sie dostać zdając poszczególne przedmioty, więc
        dlatego napisałem tego posta. I wcale z lenistwa nie pytam gdzie mogę iść,
        informator maturalny przerabiałem już, ale ciągle mam wiele wątpliwości, więc
        dlatego się pytam, na co warto iść mając wybrane takie przedmioty maturalne.
        A poza tym to nie musisz sie człowieku tak denerwować...
        • Gość: Sonia Re: Jakie studia mogę wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:17
          a dlaczego wybrałeś juz ekonomie
          • pawlakpawlak Re: Jakie studia mogę wybrać? 13.06.07, 18:52
            BO wydaje mi sie to kierunek, na który:
            1. mam szanse sie dostać.
            2. moge miec po nim prace, ja go ukoncze
            3. interesuje mnie troche

A poza tym to jestem otwarty na wiele innych, ale 2 wyzej wymienione punkty sa
            najwaznieszje, do kierunku sie przyzwyczaic mozna.

A taki informator nie powie mi wiele na ten temat, dlatego tez was pytam i
            prosze o pomoc w wyborze jako takim, podaniu sugestii i swojej opini.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka