Gość: XXX IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 21:32 Witamy i prosimy o podsumowanie działalności tego forum bez twojej obecności. Proszę o krotki komentarz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: Bez Hiro...nia,nic sie nie dzieje. IP: 217.97.234.* 08.03.02, 21:41 Hiro dawaj na forum i jazda. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Bez Hiro...nia,nic sie nie dzieje. 13.03.02, 20:40 Gość portalu: koko napisał(a): > Hiro dawaj na forum i jazda. > pozdro. ~jak mnie wkurwią to to to forum rozjebię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Bez Hiro chu...wo mialo byc:) IP: 217.97.234.* 08.03.02, 21:43 :)Dawaj HIRO. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Bez Hiro chu...wo mialo byc:) 13.03.02, 20:41 Gość portalu: koko napisał(a): > :)Dawaj HIRO. skończę dawanie zacznę brać:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Witamy Hiro. 13.03.02, 20:38 Gość portalu: XXX napisał(a): > Witamy i prosimy o podsumowanie działalności tego forum bez twojej obecności. > Proszę o krotki komentarz. > Pozdrawiam. a ja proszę o twój głupcze.co ty kurwa napisałes pojebie w te pojebane xx jebany! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro ośla ławka!!! 14.03.02, 18:40 hiro napisał(a): > Gość portalu: XXX napisał(a): > > > Witamy i prosimy o podsumowanie działalności tego forum bez twojej obecnoś > ci. > > Proszę o krotki komentarz. > > Pozdrawiam. > > a ja proszę o twój głupcze.co ty kurwa napisałes pojebie w te pojebane xx jeban > y! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RICI Re: Witamy Hiro. IP: 217.9.186.* 15.03.02, 19:15 Wreszcie jesteś na swoim miejscu hiro.Ośla ławka jest chyba odpowiednim miejscem dla takich jak Ty.Wracaj do Torunia dokończ kuracje i nie wyrzucaj tabletek tylko łykaj,bo łykasz nie to co trzeba!Nie każdemu bublowi genetycznemu tabletki pomagają.Poproś tych w Toruniu o bardziej dokładne rozpoznanie twojej anatomi.o jak jesteś już na swiom miejscu "ośla ławka" to powinien zainteresować się Tobą weterynarz.Ale niewielką poprawę już widać.Wulgaryzm został,nabijanie pustych postów chyba masz za sobą.Jeżeli byś chciał dalej walić łbem w klawiature i nabijać puste posty,to załóż na ten pusty, łysy,popaprany łeb hełm poniemiecki!Bo w innym będzie Ci nie do twarzy.Miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Witamy Hiro. 15.03.02, 19:21 Gość portalu: RICI napisał(a): > Wreszcie jesteś na swoim miejscu hiro.Ośla ławka jest chyba odpowiednim > miejscem dla takich jak Ty.Wracaj do Torunia dokończ kuracje i nie wyrzucaj > tabletek tylko łykaj,bo łykasz nie to co trzeba!Nie każdemu bublowi > genetycznemu tabletki pomagają.Poproś tych w Toruniu o bardziej dokładne > rozpoznanie twojej anatomi.o jak jesteś już na swiom miejscu "ośla ławka" to > powinien zainteresować się Tobą weterynarz.Ale niewielką poprawę już > widać.Wulgaryzm został,nabijanie pustych postów chyba masz za sobą.Jeżeli byś > chciał dalej walić łbem w klawiature i nabijać puste posty,to załóż na ten > pusty, łysy,popaprany łeb hełm poniemiecki!Bo w innym będzie Ci nie do > twarzy.Miłego weekendu. DZIĘKI ZA POZDRO -też miłego sobotnio-niedzielnego wypoczynku. pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Witamy Hiro. IP: 217.9.186.* 15.03.02, 19:40 Hiro nie rób gnoju w forum bo kiedyś przyjdzie taki czas ,że będziesz musiał sam to wszystko posprzątać.Jeżeli chodzi o twój pobyt w Toruniu połączony z kuracją to mnie zawiodłeś kompletnie.A na dodatek dałeś plame na tym autobahnie, i pomysleć że kiedyś chodziliśmy do tej samej klasy.Teraz widzisz dlaczego podpisuję sie "xxx".Więcej nie mogę Ci powiedzieć o sobie ,aczkolwiek twoja osoba jest mi dobrze znana. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Witamy Hiro. 15.03.02, 19:52 Gość portalu: xxx napisał(a): > Hiro nie rób gnoju w forum bo kiedyś przyjdzie taki czas ,że będziesz musiał > sam to wszystko posprzątać.Jeżeli chodzi o twój pobyt w Toruniu połączony z > kuracją to mnie zawiodłeś kompletnie.A na dodatek dałeś plame na tym autobahnie > , > i pomysleć że kiedyś chodziliśmy do tej samej klasy.Teraz widzisz dlaczego > podpisuję sie "xxx".Więcej nie mogę Ci powiedzieć o sobie ,aczkolwiek twoja > osoba jest mi dobrze znana. > Pozdrawiam! w mojej klasie nie było debili!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Witamy Hiro. IP: 217.9.186.* 15.03.02, 20:07 Gość portalu: xxx napisał(a): > Hiro nie rób gnoju w forum bo kiedyś przyjdzie taki czas ,że będziesz musiał > sam to wszystko posprzątać.Jeżeli chodzi o twój pobyt w Toruniu połączony z > kuracją to mnie zawiodłeś kompletnie.A na dodatek dałeś plame na tym autobahnie > , > i pomysleć że kiedyś chodziliśmy do tej samej klasy.Teraz widzisz dlaczego > podpisuję sie "xxx".Więcej nie mogę Ci powiedzieć o sobie ,aczkolwiek twoja > osoba jest mi dobrze znana. > Pozdrawiam! w mojej klasie nie było debili!!!!!!!!!!1 Tak ,istotnie Hiro ,bo nigdy w klasie nie byłeś liczony jako uczeń. Ale muszę przyznać że z ortografii byłeś dobry,ale szkoda ze twoich wyników nikt nie traktował poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Witamy Hiro. 15.03.02, 19:53 Gość portalu: xxx napisał(a): > Hiro nie rób gnoju w forum bo kiedyś przyjdzie taki czas ,że będziesz musiał > sam to wszystko posprzątać.Jeżeli chodzi o twój pobyt w Toruniu połączony z > kuracją to mnie zawiodłeś kompletnie.A na dodatek dałeś plame na tym autobahnie > , > i pomysleć że kiedyś chodziliśmy do tej samej klasy.Teraz widzisz dlaczego > podpisuję sie "xxx".Więcej nie mogę Ci powiedzieć o sobie ,aczkolwiek twoja > osoba jest mi dobrze znana. > Pozdrawiam! przed że przecinek :) Odpowiedz Link Zgłoś