Gość: GREH IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.04, 23:37 Wlodzimierz Orlow ul. Narutowicza Kostrzyn nad Odra telefon: (095) 752 07 20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_dronio Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER 07.06.04, 14:50 Jesli nawet to prawda to po co to robisz? Istnieje ustawa o ochronie danych osobowych, każdy ma prawo do takiej tajemnicy. Można mieć rózne zdanie w różnych sprawach ale po co używać takich argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 17:47 no to teraz przepraszaj Wlodka bo Ci sprawe wytoczy za ten numer ale koles wpadles.chciales pokozaczyc a tu masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.ed.shawcable.net 08.06.04, 10:50 Hey miss..., Racja. Ktos zgrywa sie na madrego. Zostaw wszystko tak jak jest na forum, zasmierdzialy detektywie... (to do GREH) Pozdrawiam PS. Pozdrowienia dla Wlodzimierza Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER 07.06.04, 18:33 To teraz redakcja grzecznie wypieprzy wątek. Upraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szzymon Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 20:06 Panowie, dajcie święty spokój Włodkowi. Powtarzam, świety spokój. Jutro o godz. 14.00 na kostrzyńskim cmentarzu odbędzie się jego pogrzeb. Z tego co mi wiadomo, zmarł przy komputerze pisząc kolejny i zarazem swój ostatni komentarz do ktotregoś z artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWOŚĆ ALE KIM JEST TEN WŁODEK? KTOŚ MI ODPOWIE? IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
agis10 Re: ALE KIM JEST TEN WŁODEK? KTOŚ MI ODPOWIE? 07.06.04, 23:08 Jeżeli to jest prawda, że WŁODZIMIERZ ORŁOW nie żyje, to przyjmijmy z szacunkiem i zadumą ten smutny fakt. Był wśród nas na forum, mogliśmy się zgadzać bądż nie z jego poglądami, dziś jednak, mimo że większość z nas Go nie znała osobiście, oddajmy mu szacunk w obliczu śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open ALE KIM JEST TEN WŁODEK? Jednym z nas!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.04, 09:45 Mam nadzieję ,że koledzy sobie robia jaja podajac informacje ,to z ujawnieniem adresu ,śmiercia. Juz wolę informacje o braku gotówki forumowicza na internet działajacy "w kratkę". Moze ktos da głos z Kostrzyna rozwiewajac watpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: ALE KIM JEST TEN WŁODEK? Jednym z nas!!!!!! 08.06.04, 09:51 Gość portalu: open napisał(a): > Mam nadzieję ,że koledzy sobie robia jaja podajac informacje ,to z ujawnieniem > > adresu ,śmiercia. Fajne jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek81 Re: ALE KIM JEST TEN WŁODEK? Jednym z nas!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:38 Jestem z Kostrynia , niestety informacje ośmierci Wlodka są prawdziwe , dzisiaj o godz. 14 jest jego pogrzeb , juz nigdy nie przeczytacie jego kontrowersyjnych komentarzy , czesc jego pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: 213.77.60.* 08.06.04, 14:53 A moze ktos by sie pokusil cos o nim napisac?Moze wnuki o kto4rych tak czesto wspominal.Pewnie nie wiedzial ze ma tylu czytelnikow.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.04, 19:10 Miejsce to nie jest tym, w którym zwykle się wypowiadam, ale dzięki temu forum, a tak konkretnie Openowi, udało mi się dotrzeć do jednego ,,słynnego żeglarza''. Chociazby dlatego czuję sie zobowiązany napisac parę słów o Włodku, którego znałem osobiście i to dość blisko od 8lat. Był na rencie, ale wczesniej wiele lat przepracował w kostrzyńskiej słuzbie zdrowia _ w admistracji. Był typowym społecznikiem. Bardzo wielu osobom pomógł w załatwieniu wielu spraw, pisząc im setki podań, wniosków, odwołań, apelacji. Niektórzy urzędnicy mówia, że był upierdliwy. Był, ale dzięki temu wiele zwyczajnych osób ma dzisiaj renty, emerytury, a wielu innym uniemożliwił korzystanie z budżetowych (czytaj naszych)pieniędzy, ujawniając przekręty. Od dawna poważnie był chory. Kilka miesięcy temu jego zięć wyjechał ze swoją jednostką do Iraku. Ten wyjazd bardzo przeżywał, martwiąc się jednocześnie o pozostałą w kraju jego żonę, a swoją córkę oraz wnuki.Pilnie śledził wszystkie nadchodzące z Iraku informacje, ślęcząc całymi nocami przy kompie, pisząc przy okazji dziesiątki komentarzy do różnego rodzaju artykułów, publikowanych przez lubuską prasę. To tylko pogłębiało jego kiepski stan zdrowotny. On jednak uparcie z tego nie rezygnował i ,,żył jak chciał'', jak to ujęła jego córka, powiadamiając mnie o odejściu Włodka. Niemal każdego dnia, tuż po szóstej rano, miałem od niego telefon. Od kilu dni mój telefon o tej porze milczy. Wiem, że już nigdy nie zadzwoni...a może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julev Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.wp.mil.pl 08.06.04, 21:15 Uczciwy, rzetelny i bezpośredni w swoich ocenach.Troska o Polskę oraz bunt wobec zła, którego nie mógł zwalczyć, kazała mu trwać przy klawiaturze.Dzięki forum mógł otwartym tekstem wykrzyczeć całą złość jaką odczuwał.Poznałem Go i zainteresowałem sie jego poglądami właśnie dzięki forum.To był porządny Polak. Należy cenić ludzi za ich niekłamane poglądy i powagę w podejściu do spraw Państwa i Narodu.Szkoda, że nie mogłem Go poznać osobiście.O lepszą Polskę warto walczyć nawet przy komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek G. Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 17:52 znałem Go z forum Podpisywał się imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek G. Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 17:55 znałem Go z forum Podpisywał się imieniem i nazwiskiem. CZEŚĆ Jego pamięci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gangster Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.04, 21:11 Dzięki za namiar.Wysyłam tam ekipę likwidacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.04, 20:00 uspokój się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.ed.shawcable.net 15.06.04, 02:19 Hey 007, Niech sobie pogada... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.04, 18:59 paszoł won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: GREH namierzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 03:06 kryptonim : GREH Telefon w całych kraju 997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: GREH namierzony IP: *.ed.shawcable.net 15.06.04, 03:50 he he he he Idz spac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelczanin Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.air.net.pl / 80.50.164.* 27.06.04, 11:37 cześć jegp pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 28.06.04, 06:30 no czesc ;) Odpowiedz Link Zgłoś