Dodaj do ulubionych

>>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIERZONY<<

IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.04, 23:37
Wlodzimierz Orlow
ul. Narutowicza
Kostrzyn nad Odra
telefon: (095) 752 07 20
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawość Fajnie, ale kto to jest? IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 00:25
    • miss_dronio Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER 07.06.04, 14:50
      Jesli nawet to prawda to po co to robisz? Istnieje ustawa o ochronie danych
      osobowych, każdy ma prawo do takiej tajemnicy. Można mieć rózne zdanie w
      różnych sprawach ale po co używać takich argumentów?
      • Gość: rubin Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 17:47
        no to teraz przepraszaj Wlodka bo Ci sprawe wytoczy za ten numer ale koles
        wpadles.chciales pokozaczyc a tu masz.
      • Gość: Bernard Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.ed.shawcable.net 08.06.04, 10:50
        Hey miss...,
        Racja.
        Ktos zgrywa sie na madrego.
        Zostaw wszystko tak jak jest na forum, zasmierdzialy detektywie... (to do GREH)
        Pozdrawiam
        PS. Pozdrowienia dla Wlodzimierza
    • aborys Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER 07.06.04, 18:33
      To teraz redakcja grzecznie wypieprzy wątek.
      Upraszam.
      • Gość: Szzymon Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 20:06
        Panowie, dajcie święty spokój Włodkowi. Powtarzam, świety spokój. Jutro o godz.
        14.00 na kostrzyńskim cmentarzu odbędzie się jego pogrzeb. Z tego co mi
        wiadomo, zmarł przy komputerze pisząc kolejny i zarazem swój ostatni komentarz
        do ktotregoś z artykułów.
    • Gość: CIEKAWOŚĆ ALE KIM JEST TEN WŁODEK? KTOŚ MI ODPOWIE? IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 22:49
      • agis10 Re: ALE KIM JEST TEN WŁODEK? KTOŚ MI ODPOWIE? 07.06.04, 23:08
        Jeżeli to jest prawda, że WŁODZIMIERZ ORŁOW nie żyje, to przyjmijmy z
        szacunkiem i zadumą ten smutny fakt. Był wśród nas na forum, mogliśmy się
        zgadzać bądż nie z jego poglądami, dziś jednak, mimo że większość z nas Go nie
        znała osobiście, oddajmy mu szacunk w obliczu śmierci...
        • Gość: open ALE KIM JEST TEN WŁODEK? Jednym z nas!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.04, 09:45
          Mam nadzieję ,że koledzy sobie robia jaja podajac informacje ,to z ujawnieniem
          adresu ,śmiercia. Juz wolę informacje o braku gotówki forumowicza na internet
          działajacy "w kratkę". Moze ktos da głos z Kostrzyna rozwiewajac watpliwości
          • aborys Re: ALE KIM JEST TEN WŁODEK? Jednym z nas!!!!!! 08.06.04, 09:51
            Gość portalu: open napisał(a):

> Mam nadzieję ,że koledzy sobie robia jaja podajac informacje ,to z
            ujawnieniem
            >
            > adresu ,śmiercia.
            Fajne jaja.
          • Gość: jacek81 Re: ALE KIM JEST TEN WŁODEK? Jednym z nas!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:38
            Jestem z Kostrynia , niestety informacje ośmierci Wlodka są prawdziwe , dzisiaj
            o godz. 14 jest jego pogrzeb , juz nigdy nie przeczytacie jego kontrowersyjnych
            komentarzy , czesc jego pamięci
    • Gość: set Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: 213.77.60.* 08.06.04, 14:53
      A moze ktos by sie pokusil cos o nim napisac?Moze wnuki o kto4rych tak czesto
      wspominal.Pewnie nie wiedzial ze ma tylu czytelnikow.Amen.
      • Gość: Edmund Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.04, 19:10
        Miejsce to nie jest tym, w którym zwykle się wypowiadam, ale dzięki temu forum,
        a tak konkretnie Openowi, udało mi się dotrzeć do jednego ,,słynnego
        żeglarza''. Chociazby dlatego czuję sie zobowiązany napisac parę słów o Włodku,
        którego znałem osobiście i to dość blisko od 8lat. Był na rencie, ale wczesniej
        wiele lat przepracował w kostrzyńskiej słuzbie zdrowia _ w admistracji. Był
        typowym społecznikiem. Bardzo wielu osobom pomógł w załatwieniu wielu spraw,
        pisząc im setki podań, wniosków, odwołań, apelacji. Niektórzy urzędnicy mówia,
        że był upierdliwy. Był, ale dzięki temu wiele zwyczajnych osób ma dzisiaj
        renty, emerytury, a wielu innym uniemożliwił korzystanie z budżetowych (czytaj
        naszych)pieniędzy, ujawniając przekręty.
        Od dawna poważnie był chory. Kilka miesięcy temu jego zięć wyjechał ze swoją
        jednostką do Iraku. Ten wyjazd bardzo przeżywał, martwiąc się jednocześnie o
        pozostałą w kraju jego żonę, a swoją córkę oraz wnuki.Pilnie śledził wszystkie
        nadchodzące z Iraku informacje, ślęcząc całymi nocami przy kompie, pisząc przy
        okazji dziesiątki komentarzy do różnego rodzaju artykułów, publikowanych przez
        lubuską prasę. To tylko pogłębiało jego kiepski stan zdrowotny. On jednak
        uparcie z tego nie rezygnował i ,,żył jak chciał'', jak to ujęła jego córka,
        powiadamiając mnie o odejściu Włodka. Niemal każdego dnia, tuż po szóstej rano,
        miałem od niego telefon. Od kilu dni mój telefon o tej porze milczy. Wiem, że
        już nigdy nie zadzwoni...a może...
        • Gość: julev Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.wp.mil.pl 08.06.04, 21:15
          Uczciwy, rzetelny i bezpośredni w swoich ocenach.Troska o Polskę oraz bunt
          wobec zła, którego nie mógł zwalczyć, kazała mu trwać przy klawiaturze.Dzięki
          forum mógł otwartym tekstem wykrzyczeć całą złość jaką odczuwał.Poznałem Go i
          zainteresowałem sie jego poglądami właśnie dzięki forum.To był porządny Polak.
          Należy cenić ludzi za ich niekłamane poglądy i powagę w podejściu do spraw
          Państwa i Narodu.Szkoda, że nie mogłem Go poznać osobiście.O lepszą Polskę
          warto walczyć nawet przy komputerze.
          • Gość: Włodek G. Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 17:52
            znałem Go z forum Podpisywał się imieniem i nazwiskiem.
          • Gość: Włodek G. Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 17:55
            znałem Go z forum Podpisywał się imieniem i nazwiskiem.
            CZEŚĆ Jego pamięci!!!!!

• Gość: Gangster Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.04, 21:11
      Dzięki za namiar.Wysyłam tam ekipę likwidacyjną.
      • Gość: 007 Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.04, 20:00
        uspokój się!
        • Gość: Bernard Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.ed.shawcable.net 15.06.04, 02:19
          Hey 007,
          Niech sobie pogada...
          :)
          • Gość: !!!! Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.04, 18:59
            paszoł won
    • Gość: :-) Re: GREH namierzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 03:06
      kryptonim : GREH
      Telefon w całych kraju 997
      • Gość: Bernard Re: GREH namierzony IP: *.ed.shawcable.net 15.06.04, 03:50
        he he he he
        Idz spac.
        :)
    • Gość: strzelczanin Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.air.net.pl / 80.50.164.* 27.06.04, 11:37
      cześć jegp pamięci
      • Gość: zbynio Re: >>WLODZIMIERZ O.<< >>NAMIER IP: *.gorzow.mm.pl 28.06.04, 06:30
        no czesc ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka