Dodaj do ulubionych

Gruby Benek - czy znacie coś obrzydliwszego?

14.01.12, 21:08
To nie dotyczy naszego forumowego Benka.
Nie sądziłem, że jest coś wstrętniejszego od Telepizzy, ale okazuje się, że w Gorzowie jednak jest - nazywa się to Gruby Benek. Podają tam coś o nazwie i kształcie pizzy, ale co to jest dokładnie, to ciężko określić.
Ogólnie bardzo NIE POLECAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Re: Gruby Benek - czy znacie coś obrzydliwszego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 16:31
      tak, jest, pewna radna. też niesmaczna
    • Gość: Bernard Przystojny Benek IP: 199.19.221.* 16.01.12, 08:52
      Hey danny boy,
      Ja nie wiem, ale wydaje mi sie ze wiekszosc potencjalnych klientow restauracji chce jesc "dobrze", ale tez nie chce wygladac jak jakis "gruby benek" czy gruby...ktokolwiek...
      Sukcesow tej firmie nie zapowiadam...
      PS. Proponuje zmienic nazwe na..."Przystojny Benek"....
      he he he he
      I to sa jaja
    • Gość: gg to są danny minusy grupona :) IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.01.12, 16:58
      Połaszczyłeś się na tanią pizzę, to masz co chciałeś :)

Podobnie jest z niektórymi ofertami biur podróży na gruponie. Wszystko super dopóki nie zaczniesz czytać opinii.
      • danny_boy Re: to są danny minusy grupona :) 16.01.12, 23:23
        Gość portalu: gg napisał(a):
        > Połaszczyłeś się na tanią pizzę, to masz co chciałeś :)

Nie trafiłeś. Było już po 23 i wszędzie w okolicy, mimo weekendu, wygaszone kuchnie (na bulwarze także, a generalnie ze znajomymi mieliśmy ochotę na pizzę). Tylko w Benku ją jeszcze podawali. Wiedziałem, że to franczyza, ale nie podejrzewałem, że będzie tak podła - nie używam do pizzy żadnych dodatków, ma być dobra sama w sobie, ale w tym przypadku ani przyprawy, ani sosy nic nie pomogły.
        Co do groupona/grupera, to korzystałem już kilka razy (hotele, gastronomia) i byłem bardzo zadowolony. Jedyny minus był w gorzowskim Futerale, gdzie obsługa nie wiedziała, co jest umieszczone na kuponie (szef podpisał umowę i nie raczył poinformować załogi o detalach).
        • Gość: gg Re: to są danny minusy grupona :) IP: *.kwidzyn.mm.pl 17.01.12, 18:04
          Czyli jest gorzej niż myślałem :)
          Przepłaciłeś chłopie za niezdrowe jedzenie.

Trzeba było o tej porze jechać do Łubudubu.
          • danny_boy Re: to są danny minusy grupona :) 17.01.12, 23:17
            > Trzeba było o tej porze jechać do Łubudubu.
            Z Łubudubu jest taki problem, że niezła kuchnia, ale beznadziejna obsługa i jeszcze gorszy szef. Niestety moja noga tam nie postanie, choćby darmo dawali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka