Dodaj do ulubionych

Magda Gessler w Gorzowie

11.03.12, 15:51
Nie jesteśmy gorsi od Zielonej :). Tam Magda kręciła program 2 tygodnie temu, dziś zaczęła w Gorzowie - restauracja przy minizoo w Wawrowie.
Aczkolwiek nie sądzę, żeby były jakieś problemy jakościowe z tą restauracją, a jedynie promocyjne - zero reklamy (dopiero teraz będzie w TVN) i ciężko odnaleźć ją w Internecie, nawet na stronie Poraja nie ma informacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: tfu Re: Magda Gessler w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.12, 19:34
      Ciekawe... a może jakaś koszerna karta? Albo coś typu "Udziec z Tadeo w sosie własnym"?
    • Gość: hiro no to knajpa do zamknięcia........................ IP: *.kwidzyn.mm.pl 11.03.12, 19:46
      ajaj............tvn oznacza problemy...........
    • e_werty Re: Magda Gessler w Gorzowie 11.03.12, 21:37
      Poszczuć babiszona psami!!!
      • Gość: tfu Re: Magda Gessler w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.12, 22:40
        A może Kaczorami?
        • Gość: hiro Re: Magda Gessler w Gorzowie IP: *.kwidzyn.mm.pl 14.03.12, 09:23
          lepiej bratem!ikonowicz jasno wam powie co ona chce tam zrobić;-)
    • josner Re: Magda Gessler w Gorzowie 12.03.12, 14:56
      Faktycznie spryciarze. Jeśli są problemy to z brakiem reklamy tej restauracji.

Powinni wprowadzić możliwość wyboru żywego menu. Pokazujesz kozę, czy bawoła kucharzowi. On przy tobie zwierzaka szlachtuje, szykuje i podaje pod nazwą jakiejś tam potrawy. Pychota :)
      • pan_hrabia Re: Magda Gessler w Gorzowie 12.03.12, 18:01
        a jesteście pewni, że ona do tego minizoo trafiła w celu rewolucji kuchennych?
    • Gość: hiro wawrów to nie Gorzów!!!!!!!!!!!!! IP: *.kwidzyn.mm.pl 12.03.12, 18:07
      zielona góra nie miasto.........
      • Gość: Danny_boy Re: wawrów to nie Gorzów!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.12, 18:11
        Trafiłeś idealnie: Magda Gessler z Zielonej Góry do Wawrowa
        • Gość: link Re: wawrów to nie Gorzów!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.12, 18:13

Magda Gessler z Zielonej Góry do Wawrowa
          • Gość: hahaha Re: wawrów to nie Gorzów!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 23:56
            Do Wawrowa a nie do Gorzowa a może to już kolejna wasza dzielnica ?kobylarze.
            • Gość: stravik Link do karczmy... IP: 2.108.76.* 14.03.12, 00:35
              karczmapodlosiem.pl/
              Gorzow ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !
              • Gość: Bernard Re: Link do karczmy... IP: *.namao.albertacom.com 14.03.12, 04:02
                Hey stravik,
                Dziekuje, skopiowalem..
                Karczma prezentuje sie wspaniale..
                Trzeba wpasc i sprobowac...
                he he he
            • lepian4 Re: wawrów to nie Gorzów!!!!!!!!!!!!! 14.03.12, 08:01
              Kobyla Gora byla po drugiej stronie rzeki, analfabeto z Zielonej Gory!
              • Gość: adka Re: wawrów to nie Gorzów!!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 20:10
                gdyby wawrów nie był w gorzowie to bys placil za bilet wiecej , a placisz normalnie ! wiec wawrów jest w gorzowie tak samo jak np Wieprzyce czy Janice!!
    • Gość: Leoś No i jak tam? Czy... IP: *.icpnet.pl 24.05.12, 22:31

...pani Ania (ta o cudownych paluszkach) wróciła ostatecznie do kuchni?... ;)
      • Gość: Robert P. Re: No i jak tam? Czy... IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.12, 22:51
        Właśnie?
        • danny_boy Re: No i jak tam? Czy... 25.05.12, 02:29
          >Właśnie?
          No właśnie, wypadałoby pojechać i sprawdzić.
    • danny_boy Jednak Gorzów to straszna wiocha 25.05.12, 02:31
      Obejrzyjcie na TVN player jak w dniu przybycia Magdy Gessler wpadają do Łosia tłumy, żeby tylko kamera je uwieczniła. W żadnym odcinku nie było takiej wiochy i żenady.
      • Gość: emsiziomal A mi sie podobał...... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.05.12, 07:27
        ...zestaw "przypadkowych" gości z promocji, którzy przybyli na kolację.
        • Gość: tfu Re: A mi sie podobał...... IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.12, 08:48
          Wśród losowo wybranych gości promocyjnych doliczyłem się (pobieżnie) trzech czynnych dyrektorów, ex Rybkę, Synowca ze świtą, ale muszę pooglądać raz jeszcze nasze eltyty przy tłustej kaczce
          • danny_boy Re: A mi sie podobał...... 25.05.12, 09:47
            >Wśród losowo wybranych gości
            I jeszcze całkiem przypadkiem na degustację na deptaku załapał się nasz kolega forumowy Robert P.
            • Gość: Robert P. Re: A mi sie podobał...... IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.12, 11:10
              A właśnie, że przypadkowo. Dodam, pewnie nie naruszając obowiązujących przepisów, że obok stoi pan Papke, u którego w okniarskiej firmie akurat byłem. Nie miałem żadnego zaproszenia, co to to nie.
              • e_werty Re: A mi sie podobał...... 25.05.12, 11:19
                A właśnie, że przypadkowo

... spojrzałeś w okno?

że obok stoi pan Papke

... też przyszedł coś zjeść?
                • Gość: Robert P. Re: A mi sie podobał...... IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.12, 11:22
                  Panie Romciu, proszę bywać częściej w Gw, bo się Pan ośmieszasz
                  www.papke.pl/
                  • e_werty ????? 25.05.12, 11:34
                    www.papke.pl/

... jakaś bonifikata za reklamę Papke będzie?
                    • Gość: Robert P. Re: ????? IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.12, 12:15
                      Oczywiście
                    • Gość: golota Re: jakaś bonifikata będzie? IP: *.icpnet.pl 27.05.12, 02:43

Prędzej bonus - fanga w papke ;-D
      • Gość: / Re: Jednak Gorzów to straszna wiocha IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.12, 09:25
        A coś ty Amerykę odkrył ?
    • Gość: zając Re: Magda Gessler w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.12, 16:31
      Chyba w Wawrowie
    • Gość: hiro a jak wygląda sprawa"wpisowego" IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.12, 18:57
      ile to restauratorzy płacą tvn-owi za promocję?może o tym ktoś napisze...artykuł:-)
      i o autobusie z "przypadkowymi" gośćmi:-))))z ulicy:-))))
      • danny_boy Re: a jak wygląda sprawa"wpisowego" 28.05.12, 03:33
        >ile to restauratorzy płacą tvn-owi za promocję?
        Zdziwisz się, ale kompletnie nic.
        • Gość: tfu Re: a jak wygląda sprawa"wpisowego" IP: *.gorzow.mm.pl 28.05.12, 12:36
          "Nic" - a wiele to kosztuje? Pan usiądzie, Pan poczeka, się załatwi...

www.hotmoney.pl/artykul/gessler-uratuje-twoja-restauracje-ale-nie-za-darmo-25084
          www.tur-info.pl/p/ak_id,40154,,magda_gessler,celebrytka_kuchenne_rewolucje,metamorfoza,karpacz,restauracja_z.html
          • Gość: hiro Re: a jak wygląda sprawa"wpisowego" IP: *.gorzow.mm.pl 28.05.12, 18:54
            ja wiem doskonale jak toto wygląda ...od podszewki też........;-))))kto co ma mówić i kedy ku...mi jedziemy:-))))))))))))))
            • danny_boy Re: a jak wygląda sprawa"wpisowego" 28.05.12, 22:34
              >ja wiem doskonale jak toto wygląda ...od podszewki też
              No popatrzcie, hero to jednak płeć żeńska, a nie męska.
          • danny_boy Re: a jak wygląda sprawa"wpisowego" 28.05.12, 22:33
            >Anonimowy restaurator
            Ten anonimowy, którego zresztą Gessler zrównała w programie z ziemią (został obnażony na innych forach) niech pokaże fakturę na 100000 dla TVNu. Niestety nie posiada takowej i może tylko robić za anonima czyli ano go ni ma.
            Jedyny koszt to wyżerka dla Gesslerowej oraz koszty adaptacji - circa 5-10 tys. złotych, ale nie dla TVN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka