Dodaj do ulubionych

Gorzowski Ośrodek Technologiczny

18.03.12, 15:05
Wszystkie ręce na pokład, płyniemy ku Akademii. Która za jakieś 20 lat osiągnie poziom obecnych "USów" powstałych z dawnych WSP. :)

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120313/LUBUSZANIN/120319833
Prezes Komarnicki zaoferował swoje ręce na pokładzie. - To inicjatywa, która będzie wymagała wielkiego wsparcia przeróżnych środowisk. Moje jest od dawna i będzie cały czas. Akademia to szansa dla Gorzowa. Przyciągnie do nas biznes i młodych ludzi - mówił Komarnicki.

Chyba młodzież z okolicznych powiatów - kibiców "Tomka", i trochę miejscowych bez ambicji, bo na Wydziale Mechanicznym można studiować w kilkunastu normalnych ośrodkach akademickich, posiadających bazę mieszkaniową, kulturalną, biblioteczną.

Jako że Prezes "oficjalnie" ustępuje po meczu Polska - Reszta Świata (szkoda że nie PRL - RWPG), to oznacza to, że spokojnie może się zarejestrować np. 13 kwietnia jako poszukujący pracy w PUP. Uwaga: pracują tam w tym dniu krócej. Jest w końcu osobą 50+, nie ma jeszcze 67 do których trzeba tyrać, no i ma doświadczenie na tym stanowisku. Jako że pan Rudowicz poszukuje jeszcze 4 osoby, to może być to niejaki Tadko, i ze 3 jego kumpli z celi.

Ślusarz
Numer oferty: StPr/12/0493
Ważna od: 2012-03-16
Ważna do: 2012-04-15
Dodatkowe informacje: czytanie rysunku technicznego , obsługa maszyn
Liczba wolnych miejsc pracy: 5
Minimalne wynagrodzenie: 1900
Rodzaj zatrudnienia: Umowa na okres próbny
Wymiar etatu: w pełnym wymiarze
Zmianowość: jedna zmiana
Adres firmy: Zakład Mechaniczny "MESTIL" Sp. z o.o. Walczaka 25
66-407 Gorzów Wielkopolski
Tel. 957333524
Obserwuj wątek
    • wolfenstein3d Re: Gorzowski Ośrodek Technologiczny 18.03.12, 21:16
      dzięki za cynk!
      złożę tam może mnie przyjmą
    • wolfenstein3d a tu 18.03.12, 21:25
      www.gorzow.pup.info.pl/ABC-Bezrobotnego/Aktualne-oferty-pracy/StPr-12-0498
      nawet chiński wymagają
      • Gość: login_t Re: a tu IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 18.03.12, 21:36
        wolfenstein3d napisał:

> nawet chiński wymagają

A polskiego nie wymagają? Odmiany przez przypadki na początek?
      • Gość: calinieczek Re: a tu IP: *.gorzow.mm.pl 19.03.12, 02:21
        Tam podali w wymaganiach - średnie zawodowe ja mam średnie ogólnokształcące i wyższe to jak, nadaję się ?
        • wolfenstein3d Re: a tu 19.03.12, 11:36
          nie nadajesz.
    • Gość: thebird Re: Gorzowski Ośrodek Technologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 07:46
      Przyciągnie do nas biznes i młodych ludzi - mówił Komarnicki. [
      Facet wszedzie mówi, mówi, a co sie stanie ja jego firmowy transparent, Tomasz G wyjedzie.
      Celem jest Senat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka