wolfenstein3d 20.03.12, 16:33 zobaczcie sobie na hasło "forum gorzów" poprawiam własnie graficznie cały układ i wszystko dopinam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro oj ty już przestań z tym badziewem IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.12, 17:10 nudzisz i nie pytasz o drogę powrotną........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird 2 miejsce google... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 18:20 no i ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: 2 miejsce google... IP: *.access.telenet.be 20.03.12, 21:02 ;-)) nie ty jeden wie jak to zrobic...A jak bedzie dobre to i nie bedziesz musial sobie robic reklamy tu na innym forum,a poki co jestem wierna GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: moje forum na 2 miejscu w google IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.12, 21:25 wolfenstein3d napisał: > zobaczcie sobie na hasło "forum gorzów" na pierwszym gazeta na drugim to: www.gorzow24.pl/forum.html na trzecim też gorzow24 na czwartym forumnieruchomości bo jest ogłoszenie z gorzowa. które to twoje forum? ps. miejska strona poprawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: moje forum na 2 miejscu w google 21.03.12, 11:11 bo wpisałeś gorzów forum a wpisz forum gorzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus google.pl IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.12, 21:32 to było na google.de a na google.pl jest: 1. Gorzów Wlkp. - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl forum.gazeta.pl/forum/f,58,Gorzow_Wlkp_.html - Diese Seite übersetzen Forum Gazeta.pl, tematyka: Gorzów Wielkopolski, Gorzów Wlkp. Forum dyskusyjne | Gazeta.pl - (6) - (7) - 10 2. Forum nieruchomości, nieruchomości gorzów Mieszkania, Domy ... www.forumnieruchomosci.com.pl/ - Diese Seite übersetzen NAJLEPSZE OFERTY NIERUCHOMOŚCI z GORZOWA Wlkp. Forum Nieruchomości. 3. Forum - gorzow24.pl - Miasto na wyciągnięcie ręki www.gorzow24.pl/forum.html - Diese Seite übersetzen Forum. Tematy. Odpowiedzi. Ostatni post. brak nowych odpowiedzi, Koszykówka - AZS PWSZ Gorzów. Wszystko na temat koszykówki kobiet w Gorzowie. 7. 20 ... Forum Gorzów Wielkopolski - NaszeMiasto.pl gorzowwielkopolski.naszemiasto.pl/forum/ - Diese Seite übersetzen Forum dyskusyje na tematy związane z regionem: Lubuskie. Wolna wymiana myśli, uwag, komentarzy i opinii. 4. GORZÓW WLKP. - Forum gazetalubuska.pl forum.gazetalubuska.pl/gorzow-wlkp-f73/ - Diese Seite übersetzen 14 Lip 2010 – GORZÓW WLKP.(Oznacz forum jako przeczytane). Temat, Autor, Podsumowanie, Ostatni post. Nowe odpowiedzi, Zobacz artykuł Ikona Policjanci uratowali mu ... Rusza cyfrowa telewizja naziemna w Gorzowie - 11. März 2012 Gorzowianie protestują przeciw ACTA - 25. Jan. 2012 Stal Gorzów już bez Caelum? - 16. Nov. 2011 WORD GORZÓW - 2. Apr. 2010 Weitere Ergebnisse von forum.gazetalubuska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wolfie, my mamy dostep do najlepszych... IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.12, 23:30 Hey Wolfie, Ostrrzegalem cie juz dawno temu ze my fdorumowicze mamy dostep do najlepszych stron internetowych na tej planecie.... Twoja to kreskowka ktora noglaby zaimponowac komus 20 lat temu... Zabieraj sie do roboty i zrob cos z ...tym... Kolorowo to nie wszystko.. Sprobuj spawania.... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Wolfie, my mamy dostep do najlepszych... 21.03.12, 11:18 ja na to patrze od strony programistycznej i nie znalazłem żadnej co ma lepszą i praktyczniejszą funkcjonalność. grafikę zlecę porządnie grafikowi tylko pierw skończę od strony technicznej. czata nie mogę zaindeksować w google z tym teraz walczę. bo mi cały czas wyświetla starą wersję strony i narzędzia google nie mają funkcjonalności odświeżenia indeksu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d nicelus 21.03.12, 11:14 wpisz poprawnie frazę "forum gorzów" w google a nie majaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird A gdzie znajdę stare zdjecia Gorzowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 08:03 Kiedys przgladałem strone ,teraz sie załozyłem chciałem pokazać, a tu nie moge jej odszukac .Jakies spalnie, hotele i tp. Macie jakis pomysł gdzie szukac ? Wolf może na twojej stronie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: moje forum na 2 miejscu w google 21.03.12, 11:30 może powinienem zrobić rejestrowanie na stracie strony i nie przepuszczać dalej a pod spód poprawić grafikę, nie wiem żeby jakoś pokazać tę funkcjonalność dodawania artykułów jak oni zrobili te mmgorzów że tam kilkanaście tysięcy ludzi pisze artykuły? Odpowiedz Link Zgłoś