wolfenstein3d 01.04.12, 23:46 gorzowianie.com.pl/322,Tomasz_Adamek_Vs_Nagy_Aguilera.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiro coś ci się w .....zepsuło;-) IP: *.kwidzyn.mm.pl 02.04.12, 21:51 Not Found The requested URL /322,Tomasz_Adamek_Vs_Nagy_Aguilera.html[/url] was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d to nie mi 02.04.12, 22:43 to gazeta.pl ma błąd przy wklejaniu linku dodaje na końcu [/url] podaję jeszcze raz dobry adres Tomasz_Adamek_Vs_Nagy_Aguilera.html Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: to nie mi 02.04.12, 22:49 dodałem parę nowych artykułów, ogłoszeń, wydarzeń i kamer. Jak tylko skończę technicznie to nawalę artykułów i wydarzeń że będzie pękać w szwach. I albo się odpali albo zdechnie. Żeby był duży ruch potrzebuję 10 tys. artykułów napisać. Myślałem że internauci sami będą dodawać - tak jak posty na forum. tymczasem wyje**ani na kanapie wentylem do góry tylko czekają na gotowe coby im podać na tacy. Nie wiem jak mmgorzów działa że tam parę tys. ludzi dodaje te artykuły ale oni mają gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: to nie mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.12, 07:43 wolfenstein3d napisał: > Żeby był duży ruch potrzebuję 10 tys. artykułów napisać. Skopiuj instrukcje montażu z IKEI. Odpowiedz Link Zgłoś