ankasza 11.07.04, 22:21 pilnie potrzebuje namiarów na dermatologa-alergologa w okolicach Gorzowa Wlkp.Super by było żeby był dziecięcy.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Masboom Re: Namiary na dermatologa-alergologa IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.04, 00:02 W okolicy Gorzowa nie ma żadnego dermatologa dziecięcego. Sama szukałam. Korzystałam z porad i dermatologów i alergologów. Jeżeli Twoje dziecko ma problem skórny , to szeroko omijaj gorzowskich alergologów. Oni nie mają bladego pojęcia o tych problemach. W większości to pediatrzy lub płucnicy. Najlepsi dermatolodzy są w szpitalu na Warszawskiej. a najbliższy dermatolog- alergolog jest w Poznaniu ( dr Czarnecka-Operacz ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set do m... IP: 213.77.60.* 12.07.04, 14:22 Widze ze dobrze znasz srodowisko medyczne i masz jednoznaczne opinie we wszystkich sprawach.Ciekawe na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: do m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:40 Widocznie jest uczulona na gorzowską służbę zdrowia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open No to jak sa specjaliści w gorzowie czy nie... IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.04, 10:53 Alergia na alergologów ? Tej odmiany alergii nie znałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masboom Re: do m... IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.04, 23:04 Źle mnie zrozumiałeś. Ja nie chciałam nikogo obrazić. Miałam tylko problem z dzieciakiem i szukałam już pomocy. Więc mam trochę rozeznanie. Dermatologa dziecięcego nie ma w gorzowie. Nie ma także dermatologa-alergologa. Lekarze alergolodzy to głównie pediatrzy i płucnicy. I ze skórą lepiej do nich nie chodzić. Potwierdziła to pani doktor w Poznaniu. Powiedziała , że zalecenia gorzowskich alergologów jest absurdalne, natomias potwierdziła poprawność leczenia zwykłych dermatologów. I to chciałam powiedzić , tylko źle mnie zrozumiałeś. Jeżeli masz problem ze skórą to lepiej idź do dermatologa , a jeżeli szukasz konkretnie dermatologa-alergologa to najbliższy jest w Poznaniu. Co do szczecina to nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
ankasza Re: do m... 14.07.04, 15:15 a mozesz podac wiecej szczegolow np adres itp. gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do m... IP: 46.250.177.* 09.11.14, 15:24 Na marcelinskiej w poznaniu, 200 za wizytę, ale warto!!!! Pani prof. Uratowała życie mojej córce prawie 9 lat temu i zawsze służy pomocą. Dobra i ciepła osoba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free hehehe dobre !!! IP: *.free.aero2.net.pl 09.11.14, 16:08 Po 10 latach odpowiedz na post i to są jaja jak pisuje kanadyjczyk Benek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja1983 Re: Namiary na dermatologa-alergologa IP: *.tktelekom.pl 17.11.14, 06:51 Temat przerabiałam. W Gorzowie nie ma dermatologów-alergologów. Są tylko pediatrzy-alergolodzy, ale kiepsko orientują się w skórze. Jeżeli dzieciak ma problemy ze skórą to lepiej iść do dermatologa. Najlepsza jest chyba Emerlowa. Kiedyś był jeszcze taki grubszy doktor na oddziale na Warszawskiej. Ale już go nie ma. A był genialny w alergiach skóry. Gdzieś zniknął. Szukałam go, bo miałam problem z drugim dzieckiem, ale chyba gdzieś wyjechał. Znalazłam tylko jednego lekarza - Kaszubę , ale to nie ten. Z innych dermatologów którzy dość dobrze znaja się na skórze ( alergie ) to Rumianowska, Rutkowska i Kardysiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Namiary na dermatologa-alergologa 25.11.14, 22:38 syfa najlepiej leczy się puderm! Odpowiedz Link Zgłoś