Dodaj do ulubionych

Namiary na dermatologa-alergologa

11.07.04, 22:21
pilnie potrzebuje namiarów na dermatologa-alergologa w okolicach Gorzowa
Wlkp.Super by było żeby był dziecięcy.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Masboom Re: Namiary na dermatologa-alergologa IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.04, 00:02
      W okolicy Gorzowa nie ma żadnego dermatologa dziecięcego. Sama szukałam.
      Korzystałam z porad i dermatologów i alergologów. Jeżeli Twoje dziecko ma
      problem skórny , to szeroko omijaj gorzowskich alergologów. Oni nie mają
      bladego pojęcia o tych problemach. W większości to pediatrzy lub płucnicy.
      Najlepsi dermatolodzy są w szpitalu na Warszawskiej. a najbliższy dermatolog-
      alergolog jest w Poznaniu ( dr Czarnecka-Operacz ).
      • Gość: set do m... IP: 213.77.60.* 12.07.04, 14:22
        Widze ze dobrze znasz srodowisko medyczne i masz jednoznaczne opinie we
        wszystkich sprawach.Ciekawe na jakiej podstawie?
        • Gość: XXX Re: do m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:40
          Widocznie jest uczulona na gorzowską służbę zdrowia....
          • Gość: open No to jak sa specjaliści w gorzowie czy nie... IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.04, 10:53
            Alergia na alergologów ? Tej odmiany alergii nie znałem
        • Gość: Masboom Re: do m... IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.04, 23:04
          Źle mnie zrozumiałeś. Ja nie chciałam nikogo obrazić. Miałam tylko problem z
          dzieciakiem i szukałam już pomocy. Więc mam trochę rozeznanie. Dermatologa
          dziecięcego nie ma w gorzowie. Nie ma także dermatologa-alergologa. Lekarze
          alergolodzy to głównie pediatrzy i płucnicy. I ze skórą lepiej do nich nie
          chodzić. Potwierdziła to pani doktor w Poznaniu. Powiedziała , że zalecenia
          gorzowskich alergologów jest absurdalne, natomias potwierdziła poprawność
          leczenia zwykłych dermatologów. I to chciałam powiedzić , tylko źle mnie
          zrozumiałeś. Jeżeli masz problem ze skórą to lepiej idź do dermatologa , a
          jeżeli szukasz konkretnie dermatologa-alergologa to najbliższy jest w Poznaniu.
          Co do szczecina to nie jestem pewna.
          • ankasza Re: do m... 14.07.04, 15:15
            a mozesz podac wiecej szczegolow np adres itp. gdzie przyjmuje?
            • Gość: as Re: do m... IP: 46.250.177.* 09.11.14, 15:24
              Na marcelinskiej w poznaniu, 200 za wizytę, ale warto!!!!
              Pani prof. Uratowała życie mojej córce prawie 9 lat temu i zawsze służy pomocą.
              Dobra i ciepła osoba!!!!
              • Gość: free hehehe dobre !!! IP: *.free.aero2.net.pl 09.11.14, 16:08
                Po 10 latach odpowiedz na post i to są jaja jak pisuje kanadyjczyk Benek
    • Gość: Alicja1983 Re: Namiary na dermatologa-alergologa IP: *.tktelekom.pl 17.11.14, 06:51
      Temat przerabiałam. W Gorzowie nie ma dermatologów-alergologów. Są tylko pediatrzy-alergolodzy, ale kiepsko orientują się w skórze. Jeżeli dzieciak ma problemy ze skórą to lepiej iść do dermatologa. Najlepsza jest chyba Emerlowa. Kiedyś był jeszcze taki grubszy doktor na oddziale na Warszawskiej. Ale już go nie ma. A był genialny w alergiach skóry. Gdzieś zniknął. Szukałam go, bo miałam problem z drugim dzieckiem, ale chyba gdzieś wyjechał. Znalazłam tylko jednego lekarza - Kaszubę , ale to nie ten. Z innych dermatologów którzy dość dobrze znaja się na skórze ( alergie ) to Rumianowska, Rutkowska i Kardysiowa.
    • hiro_polska Re: Namiary na dermatologa-alergologa 25.11.14, 22:38
      syfa najlepiej leczy się puderm!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka