Dodaj do ulubionych

AM OKNA praca

13.12.12, 11:39
witam wielu ludzi pisze swoje doświadczenia na temat pracy w różnych firmach i ja taki post pragnę dodać. Pracuje w firmie AM OKNA od ponad 1,5 roku i jestem bardzo zadowolony z współpracy z właścicielami firmy to uczciwi i rzetelni pracodawcy. Doceniają ludzi zaangażowanych i uczciwych w pracy. Pieniążki zawsze wypłacane są na czas a umowy uczciwe. W firmie AM OKNA można rozwijać się zawodowo i nauczyć wielu przydatnych umiejętności. Bardzo fajna rzeczą jest to że można podróżować po całej europie (jeżeli zna się języki) ponieważ firma sprzedaje swoje produkty do większości państw europejskich a nawet do afryki.
Obserwuj wątek
    • Gość: klijent [...] IP: *.dsl.scarlet.be 06.02.13, 10:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • raro7 [...] 06.02.13, 17:36
        • Gość: Michał87 Re: AM OKNA praca IP: *.gorzow.mm.pl 25.04.13, 19:35
          Brawo nie ma to jak wypowiadać się o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia. Widzę że ktoś tu robi nagonkę a nigdy w firmie AM Okna nie był....
    • danny_boy Re: AM OKNA praca 06.02.13, 12:12
      josef1982 napisał(a):
      >można rozwijać się zawodowo i nauczyć wielu przydatnych umiejętności
      A na szkolenia z języka polskiego z zakresu szkoły podstawowej nie wysyłają?
      • Gość: emsiziomal "można rozwijać się zawodowo ...." IP: *.bhu.com.pl 06.02.13, 14:57
        KITUJESZ!
        • danny_boy Re: "można rozwijać się zawodowo ...." 07.02.13, 01:31
          >KITUJESZ
          Czy w scrabblach dozwolone?
    • raro7 [...] 06.02.13, 17:29
    • Gość: Bernard Re: AM OKNA praca IP: *.net.albertacom.com 06.02.13, 23:50
      Hey,
      I nagle cisza....
      :):):):)
      I to sa jaja
    • danny_boy Re: AM OKNA praca 07.02.13, 01:34
      Gość portalu: jozef1982:
      Gość portalu: Artur Jóźwiak napisał(a):
      Józef, Jóźwiak, całkiem zbliżone to, zwłaszcza pod względem ortografii i stylu.
      • Gość: Bernard Re: AM OKNA praca IP: *.net.albertacom.com 07.02.13, 04:22
        Hey danny boy,
        Na forum "typo" siem nie licza....
        Wieksze bledy popelniasz..
        :):):):):):)
        • Gość: Bernard Literki gubi.....bo lubi IP: *.net.albertacom.com 07.02.13, 04:26
          Hey,
          Usmiechnij sie...
          jestes jednym z najgorszych....
          he he he he he he
          :):):)
          PS. A ja zaraz za toba...
    • Gość: emsiziomal "bo namiezyć ten wpis".... IP: *.bhu.com.pl 07.02.13, 09:45
      Panie dyrektorze Jóźwiak.
      Takimi wpisami, robi Pan więcej szkody , reprezentowanej przez siebie firmie, niż 100 innych wpisów na forum.
      Jeżeli wpadł Pan na "genialny" , bo darmowy, sposób reklamowania firmy AM Okna, na forum... to gratuluję Pana pracodawcom i sugeruję wyciągnięcie konsekwencji za STWORZENIE NEGATYWNEGO PR firmy. Trolling od lat jest niemile widziany.
      Pozdrawiam serdecznie.
      PS.
      Jeśli "namieżacie" wymiary swoich produktów...to ja osobiście dziękuję.
    • Gość: emsiziomal Dobra praca..... IP: *.bhu.com.pl 07.02.13, 12:34
      ...to proszę ją uszanowac!!
      A nie szuka na GoldenLine nowej.
      :)
    • e_werty AMOK NA 08.02.13, 04:45
      AMOK NA OKNA?
      • Gość: Bernard Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.net.albertacom.com 08.02.13, 08:04
        Hey,
        Mam drzwi do wymiany....
        Powaznie.
        Wejsciowe , stare, poniemieckie... Solidne...
        Chce wymienic na nowe, nie niemieckie ale rownie solidne...
        Powaznie...
        Jesli AM Okna sie tez drzwiami zajmuje....prosze szepnac...
        Email adres juz mam oczywiscie...
        :):):):):)
        :):):):)
        • Gość: hiro Re: Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.13, 08:06
          > Powaznie.
          > Wejsciowe , stare, poniemieckie... Solidne...
          poniemieckie? w canadzie?.....:-))))))))))))))
          to już są jaja:-))))))
          • danny_boy Re: Czy AM Okna robia drzwi???? 08.02.13, 08:13
            > poniemieckie? w canadzie?.....:-))))))))))))))
            Wysłał je z Polski statkiem jako mienie przesiedleńcze.
            • Gość: login_t Re: Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.noc.fibertech.net.pl 08.02.13, 08:15
              danny_boy napisał:

> Wysłał je z Polski statkiem jako mienie przesiedleńcze.
              ;)))

Oczywiście - mienie przesiedleńców z Lancberga do Hajdelberga.
          • Gość: Bernard Re: Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.net.albertacom.com 08.02.13, 18:45
            Hey hiro,
            He he he..
            Nie, te drzwi akurat sa w Gorzowie....
            :):):):):)
            PS. A z drugiej strony...
            Polska jest tym usiana, a tu w Kanadzie nie ma nic "poniemieckiego" czy nawet "przedwojennego".....
            I to sa jaja
            • olek636 Re: Czy AM Okna robia drzwi???? 13.02.13, 19:29
              Nie bardzo wiem czy wszyscy tu piszą poważnie ? Ja mogę coś napisać bo kupiłem okna i drzwi z tej firmy i jestem zadowolony, osobiście polecam
              • Gość: klijent-frajer Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.access.telenet.be 26.02.13, 20:34
                witam
                ja zakupilem okna jakos pod koniec roku 2012, zostaly wstawione na poczatku stycznia,
                i tu zaczely sie problemy!!!zostala zbita czyba podczas montazu[zdarza sie] musialem czekac jakies 4 tygodnie, no w koncu jak sie pojawila nowa szyba-zostala wstawiona, myslalem ze mnie krew zaleje[okno HST za 16tys sie nie domyka!!!]zle osadzona szyba, do tego dochodzi brak zakonczen prowadnic rolet! byly ale podczas montazu sie zmyly,wychodza z rolet paski uszczelniajace.dowiaduje sie ze rolety elektryczne mam se sam podlaczyc-trzeba je ustawic-gorny i dolny punkt wylaczenia, [silniki przeciazeniowe] jakos nikt mnie nie uprzedzil podczas zamawiania,ze trzeba znalesc fachowca ktory sie zna na elektryce rolet.po kilku telefonach- pani kierowniczka sprzedarzy bardzo mila[odnioslem inne wrazenie]moze zly dzie jednej ,lub obu stron[ ja mialem prawo sie w---wic]za 34 tys zl !!!!!!!!!!! [za 11 okien] .poprosila o oficjalna reklamecje, opisalem z zona wszystkie problemy jakie do tej pory zauwazylem, i co??? przyjecha;jeden gosciu z drugim gosciem i upewniali sie na miejscu czy nie =fantazjuje,myslalem ze ktos przyjedzie i usunie wszelkie wady, alez bylo moje zdziwienie kiedy panowie zabrali sie i pojechali... w sina dal...kazali czekac, mam jeszcze pare dni i napewno po uplywie okresu na usuniecie usterki postaram sie poprzez prawnika zazadac odszkodowania za dostarczenie towaru nie zgodnego z umowa, oraz zwrotu pieniedzy.
                jesli ktos ma ochote na wywojanie u siebie adrenaliny, nerwow,zalania krwia, tudziez innych atrakcji- polecam firme AM OKNA GORZOW WLKP.
                JESLI MNIE ZAWAL NIE CHWYCI PODCZAS PERYPETI Z TA FIRMA , POINFORMUJE FORUMOWICZOW JAK SIE SPRAWA SKONCZYLA!
                pozdrawiam -wedlug am okna gorzow- frajer
                • Gość: raro7 Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.dsl.scarlet.be 26.02.13, 22:28
                  Wyrazy wspolczucia i witam w KLUBIE poszkodowanych. Uwazam kolego ze masz jeszcze szczescie bo dojechali do Ciebie. Spodziewaj sie odpowiedzi ze wszystkie usterki spowodowane sa przez Ciebie. Jednym slowem TRAGEDIA. Jeszcze do tego strasza sadem hehehe. Dlaczego nie podadza do sadu?? Sami sobie bat ukreca. Mam duzo dowodow.
                  • Gość: frajer Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.access.telenet.be 28.02.13, 19:36
                    witam
                    dzwonilem, i pisalem[emailowo] w mojej sprawie do poznania ,do producenta ALUPLAST,z mojego opisu inzynier ALUPLASU stwierdzil ze okno[drzwi] zostaly osadzone bez pionu,masakra, moze woda zamarzla w poziomicy- lub jak sadze szybko,szybko, szybko montujemy-strzelac z tego nie beda,moze nie zauwazy, dodam ze renoma zagraniczna nic nie znaczy, kto tam patrzy czy rowno- chyba ze czarny jak je raz w roku myje, ale czarny ma to w dupie czy jest rowno, on aby odbebnic i do domu, przed tv.
                    dostalem odpowiedzi od am okna i z poznania-to nie ich sprawa, oni robia profile-ale obiecali poruszyc cala sprawe[w koncu to tez ich renoma] jednoczesnie dostalem email z am okna ze czekaja na czesci.
                    moze w koncu zrobia pozadek i zapomne o oknach,
                    oj ida ciezkie czasy, mysle ze wiele firm zeby sie utrzymac powinno dbac o renome, ja mozna szybko stracic, a odzyskac mozna nigdy.
                    zielona wyspa jaka byla Polska, tonie, a nikt nic nie robi zeby to zatrzymac, na wiejskiej ciagla walka o stolki, a zaslona z pedalami i lizbijkami tylko to ma zaslonic.
                    zygac mi sie chce[ przepraszam-zygam caly czas] jak widze te same ryje od kilkunastu lat w sejmie.

Pilsudski powstan i zrob pozadek...z ta cholota!!!
                    • Gość: frajer, Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.access.telenet.be 07.03.13, 20:08
                      oj ostrzegam przed ta firma, byla u mnie ekipa, facio[jakis kierownik] powiedzial ze na okna trzeba patrzec z 5 metrow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1. bo inaczej zawsze jakies wady sie zaowazy!!!!!!!!!!!!!!!!!. to sa kpiny z klienta!
                      masakra, szkoda ze mnie nie bylo-oni chyba mysla ze jak 'baba' jest podczas usowania usterki to mozna jej gowno wcisnac.jak do tej pory sadze ze spotkam sie z ta firma na drodze postepowania sadowego,
                      nie mam uwag[ jak do tej pory ]z normalnymi oknami , ale HST chyba pierwszy raz robili,
                      mapisze co dalej z moja sprawa.za pare dni.
                      • Gość: raro7 [...] IP: 62.235.255.* 28.03.13, 12:35
                        • Gość: frajer, Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.access.telenet.be 28.03.13, 19:37
                          witam
                          zaskocze was troche, wszystkie usterki usuniete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          moze uda mi sie w koncu zapomniec, ten koszmar z firma am okna,
                          wydaje mi sie ze ktos w tej firmie za wszelka cene chce udowodnic ze cos umie [kierownicze stanowisko], moze nieraz by posluchal fachowcow,
                          dodam ze nie jestem zadowolony z terminu usuniecia usterki, to powinno trwac max 2 tygodnie,u mnie trwalo od poczatku stycznia do prawie konca marca.
                          dodam ze poruszylem w tej sprawie firme ALUPLAST,produceta profili i rolet, -szybka odpowiedz.[firma ok]
                          sadze ze aluplast wyplacil 'kopa' komus z am okna, bo sprawa ruszyla szybko!
                          pozdrawiam wszystkich na forum, obyscie nie mieli nigdy problemow, za swoja kase......i nerwy.

• Gość: raro7 Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.dsl.scarlet.be 05.04.13, 21:34
                            Gratuluje !!
                            Mimo to ja z ta Firma AM OKNA nie chce miec nic do czynienia. Znam lepsze i bardzo solidne. Terminy dotrzymane. Wykonanie z montazem perfekcja. Polecam. Pozdrawiam
                            • Gość: raro7 [...] IP: *.dsl.scarlet.be 24.04.13, 13:03
                              • Gość: Michał Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.gorzow.mm.pl 25.04.13, 19:38
                                O widzę konkurencja walczy o klienta w mało uczciwy sposób....
                            • Gość: Dariusz Re: Czy AM Okna robia drzwi???? gorzow wlkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.13, 22:27
                              Szkoda, że nie podajesz imienia i nazwiska.
        • Gość: Michał87 Re: Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.gorzow.mm.pl 25.04.13, 19:32
          Tak firma Am Okna robi także drzwi na stronie firmy są wszystkie dane kontaktowe:
          www.amokna.eu
          • Gość: raro7 Re: Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.dsl.scarlet.be 27.04.13, 15:54
            Ostrzega kolego bo beda problemy okropne
            • Gość: raro7 Re: Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.dsl.scarlet.be 27.04.13, 16:00
              Jak mozesz to nie strasz!!! bo sie nie boje i bede zmuszony kopie zastraszen wyslac do prokuratury.
              Na forum mowi sie prawde. A ja ja mam w szczegolach. Wiec ostrzegam innych przed problem jaki zaznalem. mam prawo oszuscie
          • Gość: raro7 Re: Czy AM Okna robia drzwi???? IP: *.dsl.scarlet.be 27.04.13, 15:56
            ale jaja co nie????
            Reklamuje sie ta fatalna firma jak moze hahahaha.
    • Gość: anan Re: AM OKNA praca IP: 195.157.202.* 20.08.13, 15:34
      Szkoda tylko ze firma oferuje bardzo niski poziom obslugi klienta, brak profesjonalnego podejscia i dbalosci o klienta! jestem absolutnie rozczarowany cala obsluga i slaba jakoscia produktow!
    • Gość: gluniu Re: AM OKNA praca IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.13, 13:34
      witam chcialem sie dowiedziec ile srednio sie zarabia w AM okna i jaki jest tam system pracy np 2zmianowy i czy czesto pracuje sie na weekend(sobote)pzdrofka
    • Gość: alfonso Re: AM OKNA praca IP: *.gorzow.mm.pl 01.11.13, 14:33
      wyjebane mam na te okna
    • Gość: Pamer Re: AM OKNA praca IP: *.aerostrada.com.pl 19.01.14, 11:55
      Gowniana mala firemka, nie licz na pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Jakość produktów średnia
      • Gość: klientka Re: AM OKNA praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 10:32
        JAKOSC FATALNA, TERMINY Z KOSMOSU, CZEKAM NA REKLAMACJE JUZ 3 MIESIACE!!!!!!!!!!!!!!!! ZERO KONTAKTU!!!!!!!! ULUDZIE NIE ZAMAWIAJCIE TAM! OKNA ZROBIONE JAKBY JE KTOS PO PIJAKU ZROBIL I PO CIEMKU!!! JAK CHESZ STRACIC PIENIADZE TO KUPUJ W AM OKNA....
        • Gość: montazysta Re: AM OKNA praca IP: *.centertel.pl 30.07.15, 12:20
          A pani wie o czym pani napisała?
      • Gość: klientkaaaa Re: AM OKNA praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 10:33
        JAKOSC FATALNA, TERMINY Z KOSMOSU, CZEKAM NA REKLAMACJE JUZ 3 MIESIACE!!!!!!!!!!!!!!!! ZERO KONTAKTU!!!!!!!! ULUDZIE NIE ZAMAWIAJCIE TAM! OKNA ZROBIONE JAKBY JE KTOS PO PIJAKU ZROBIL I PO CIEMKU!!! JAK CHESZ STRACIC PIENIADZE TO KUPUJ W AM OKNA....!!!
        • Gość: raro7 Re: AM OKNA praca IP: *.dsl.scarlet.be 28.02.14, 20:35
          Następny klient oszukany ja tez to przeżyłem. To jest prawda ta firma to wielkie dziadostwo
        • Gość: Dariusz AM OKNA jest ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.14, 12:58
          Ciekawe informacje, ale chyba nieprawdziwe. Mam zupełnie inne, dobre doświadczenie z tą firmą
          • Gość: kd7 Re: AM OKNA jest ok IP: *.slupsk.vectranet.pl 23.07.14, 19:29
            Ja mam inne doświadczenia. Bardzo negatywne. Chwalą się że to rodzinna firma. Jaka rodzina - taka firma. W skali 1 na 6 punktów daję najwyżej 2.
            • bogd.an70 Re: AM OKNA jest ok 13.10.14, 19:12
              sdgfs
            • bogd.an70 Re: AM OKNA jest ok 13.10.14, 19:26
              Witam niestety musze potwierdzic co jest napisane powyzej. Trzymajcie sie od tej firmy z daleka. Nie jest to firma ktora sprzedaje tylko okna ta firma je takze produkuje a co za tym idzie powinna udzielac na wytworzone produkty gwarancji. Ta tylko znajduje sie na papierze i nie ma mozliwosci jej wyegzekwowac. Firma ta nie posiada odpowiedniego i odpowiedzialnego serwisu. Zamowienia sa mylone-mozna otrzymac np. rolety w innym kolorze niz zamowiono. Oczywiscie nikt w tej firmie nie jest odpowiedzialny a klient zbywany jest glupimi odpowiedziami. Jezeli chca panstwo dalej ubiegac sie o swoje przestana odbierac telefony. Nie pisze tego ze cos slyszalem o tej firmie - wszystko przezylem osobiscie. Mozecie sobie Panstwo poszukac inna firme ktora produkuje okna Aluplast, ktora jest uczciwa i z pewnoscia mozecie byc zadowoleni. Od tej firmy trzymal bym sie z daleka
              • Gość: raro7 Re: AM OKNA jest ok IP: *.dsl.scarlet.be 13.10.14, 21:17
                Witam serdecznie poszkodowanych!!
                Moje wszystkie posty zostaly wyeliminowane bo prawda kole oczy. Mimo to sa inni co potrafia napisac prawde. Wyrazy wspolczucia dla Pana.
                Proponije firme MIROX z Poznania
    • Gość: JESZCZE PRACOWNIK Re: AM OKNA praca IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.06.14, 17:49
      Do niedawna firma produkowała dobre okna. Atmosfera w pracy też była dobra. Płaca też była dobra. NIESTETY TO JUŻ PRZESZŁOŚĆ Po ostatnich zmianach personalnych to się zmieniło na gorsze niestety. Zastanawiam się nad zmianą pracy. sZKODA
    • Gość: Pracownik Re: AM OKNA praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.15, 21:30
      Drogi kolego chyba nie o tej firmie piszesz albo przy korytku siedzisz, jak piszesz to pisz prawde.
      • Gość: Pawel Re: AM OKNA praca IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.05.15, 22:18
        z adresu: slupsk.vectranet.pl ...jest piątek i dojechal do domu. Ilu jest jeszcze w AM ludzi ze Slupska ? Przy korycie a raczej pile lub szkleniu :)
    • Gość: Pawel Re: AM OKNA praca IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.05.15, 22:01
      do Afryki to rzeczywiście te okna się nadają...
      Np. w takim KONGO AM to znana i lubiana firma. Pan Lumumba przedstawiciel na tamtejszy rynek ostatnio wstawił okna u króla Juliana....
      Co za pierdoly... jak Jarek zobaczy twój wpis i dowie się co za kretyn to wstawil to cie wywali z roboty.
      Jezdzisz po Europie czyli do niemiec czyli jakiś serwisant lub kierowca. nikt inny tam nie jeździ.
    • Gość: Pawel Re: AM OKNA praca IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.05.15, 22:08
      ..nie doczytałem...to chyba wpis ex eko-okna :) Najlepsze to: "można rozwijać się zawodow
      > o i nauczyć wielu przydatnych umiejętności." a podobno miałeś super wiedze o wszystkim.
      Musze konczyc bo po odpaleniu josef1982 musze wytrzeć monitor z wazeliny...caly uwalony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka