pan_hrabia Re: Prezydent Jędrzejczak: Ujrzałem pierwszy siwy 17.12.12, 16:07 Odsłuchałem już kilka razy. Za każdym coraz bardziej mi się gość podoba. Fajnie że wystąpił. W ogole to go nie lubię, nie rozumiem, nie akceptuję. Ale tym razem dał innym trochę radości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro śpiewać każdy może IP: *.gorzow.mm.pl 17.12.12, 18:02 ale jednak nie każdy powinien.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: śpiewać każdy może IP: *.klodawa.infineo.pl 17.12.12, 20:22 Pośpiewaliśmy, pośpiewaliśmy a teraz do remontu tych nieszczęsnych dróg w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.net.albertacom.com 17.12.12, 21:09 Hey, :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Prezydent Jędrzejczak: Ujrzałem pierwszy siwy IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.12, 22:10 e_werty napisał: > Śpiewa aż miło! Gdyby tak śpiewał w prokuraturze, to by dochodzenie nie trwało tak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Ujrzałem pierwszy siwy włos ... 17.12.12, 23:15 ... pojedynczy? To ma gosciu jeszcze dobry wzrok. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Ujrzałem pierwszy siwy włos ... IP: *.net.albertacom.com 17.12.12, 23:36 Hey, No, niech ktos wyobrazi sobie Jarka spiewajacego.... Prawie niemozliwe... Poniewaz Jarek jest wiecznie wkur-wi-ony, musialoby to wygladac tak: www.youtube.com/watch?v=riDDcAp416Q I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Prezydent Jędrzejczak: Ujrzałem pierwszy siwy w... 17.12.12, 23:23 >Każdy prezentował to, co umiał najlepiej. I po cholerę brał się za prezydenturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Prezydent Jędrzejczak: Ujrzałem pierwszy siwy IP: 199.19.221.* 18.12.12, 00:31 Hey dany boy, By wkur-wi-c pisowcow... Bezcenne... he he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fel -iks Re: Prezydent Jędrzejczak: Ujrzałem pierwszy siwy IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.12, 09:44 Beniu Odpowiedz Link Zgłoś