pijatyka 16.09.13, 14:10 Wytrwały piechur z Nigerii zawędrował z Gorzowa aż na zielonogórską stronę "GW"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.13, 22:06 pijatyka napisała: > Wytrwały piechur z Nigerii zawędrował z Gorzowa aż na zielonogórską stronę "GW" Tak daleko zawędrował, że się musiał spodziewać spotkań z egzotycznymi ludźmi. Sam się więc nie przestraszył, ale przestraszył człowieka z nożem i psem. Później panowie policjanci musieli się też ciężko przestraszyć, skoro zapomnieli, że warunkiem popełnienia tego czynu zabronionego jest przestraszenie kogoś, a Nigeryjczyk się wcale nie przestraszył, więc czynu zabronionego w ogóle nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d murzyn przyjechał z afryki 16.09.13, 22:19 a tubylcy z polski mu grozili dzidą. na takim poziomie jest nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babi-tka Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl IP: 150.254.196.* 17.09.13, 08:39 A ja się przestraszyłam i zgłosiłam tzw.groźby karalne i co ?! I nic!!! Jakże żałuję, że nie jestem nigeryjczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d murzyni nie powinni się osiedlać w gorzowie 16.09.13, 22:18 to jest miasto bardzo rasistowskie. też raz widziałem pod askaną murzyna podszedł do niego jakiś dziadek i kiwał palcem i mu dokuczał. jakiś stary pisowiec. Oni są szczególnie rasistowscy, ci co stawiają kwiaty pod pomnikiem piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Wolfi też jesteś rasista ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 08:44 Słowo murzyn jest słowem obraźliwym. Tak wołało się kiedyś na niewolników. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Wolfi też jesteś rasista ;-) 17.09.13, 22:03 murzyn nie ale czarnuch już tak a murzyni sami na siebie mówią czarnuchy a jak biały to powie to od razu źli. albo murzyni mówią np co mają nas wszyscy za przestępców myślą że jak czarny to zaraz złodziej. Po czym zakładają kominiarki i napadają na sklep. Widziałem to w jednym filmie. Ale rzeczywistość. Widziałem dokument wg którego murzyni dokonują dużo gwałtów na białych kobietach. A odwrotnie nie ma to miejsca. Biali nie gwałcą czarnych. I że wśród wszystkich przestępstw seksualnych najwięcej jest narodowości murzyńskiej. Inna sprawa że kraje bliskiego wschodu - te ciemniejsze rasy tłuką się tam niemiłosiernie. A w afryce co się dzieje. Rasa murzyńska jest dziksza od białej ale zdarzają się wyjątki. Mi murzyni nie przeszkadzają tylko jakby ich było za dużo to niedobrze bo białe kobiety na nich bardzo lecą. a ja nie lubię kobiet co się oglądają za murzynami. I jeszcze jak się zwiąże taki z białą to co później dziecko mulat. Też mi się to nie podoba. I w szkole sie z niego śmieją że biały murzyn. Nie powinno tak być. Ludzie powinni zachowić w związki z rasą swoją bez mieszania się z murzynami. Nie podoba mi się to i jestem przeciwny. Ale absolutnie nie jestem rasistą jak murzyni chcą sie osiedlać w gorzowie niech to robią ale parami a nie z mieszaniem ras bo później wychodzą mulaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wolfi też jesteś rasista ;-) IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 17.09.13, 22:12 Ja na przykład uważam, że głupki nie powinny się żenić z mądrymi. Ne, żebym miał coś przeciw głupocie, ale mądrość nie powinna się mieszać z głupota, bo nic mądrego z tego nie wyrośnie. Ani głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: Wolfi też jesteś rasista ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 23:54 Miałem laskę która była głupia i po latach nic z tego nie wyszło ale jak wspomnę początkowe z nią lata to były najlepsze w moim życiu. Zakończyło się ttm że poznała kogoś na swoim poziomie intelektualnym czyli cymbała kapuścianego. Do tego gos sie stył jak prosiak i zapuscil kozia brodke masakra a ona fajna laska. Nie wiem co w nm widzi cham do potęgi i iq stawonoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wolfi też jesteś rasista ;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.13, 18:45 Gość portalu: w3d napisał(a): > Miałem laskę która była głupia i po latach nic z tego nie wyszło > ale jak wspomnę początkowe z nią lata to były najlepsze w moim życiu. Tak właśnie myślałem, że najgorsze lata w twoim życiu to te, kiedy ci wreszcie wszystko wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Tak, w wiekszosci Polacy to rasisci... IP: *.net.albertacom.com 19.09.13, 06:17 Hey, Nie podoa sie.????? Radze sie rozejzec I ...przyzwyczaic... Polacy w wiekszosci to rasisci... Kochaja tylko tych ktorzy pol-faszyste Rydzyka kochaja I nie jest "czarny"..... I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: murzyni nie powinni się osiedlać w gorzowie 25.09.13, 06:49 Wstyd :( Zacofanie. Polska Pany ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: murzyni nie powinni się osiedlać w gorzowie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.13, 12:46 klodawa1952 napisał: > Wstyd :( Zacofanie. Polska Pany ! :( Może nie byłoby takiego szoku, gdyby dżentelmen z psem i nożem spotkał murzynkę z gitarą i murzyna bez trąbki? Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagle... 17.09.13, 00:04 O co chodzi z tą reklamą Askany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.13, 06:38 danny_boy napisał: > O co chodzi z tą reklamą Askany? Zapłacili to mają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl 17.09.13, 10:35 Gość portalu: nicelus napisał(a): > > O co chodzi z tą reklamą Askany? > Zapłacili to mają. No, ale żeby wykorzystywać do tego elementy rasistowskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.13, 20:48 danny_boy napisał: > No, ale żeby wykorzystywać do tego elementy rasistowskie? Wszystko się wykorzystuje co szokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl 17.09.13, 22:18 Gość portalu: nicelus napisał(a): > Wszystko się wykorzystuje co szokuje. Fakt, z tymi sercami przegięli. Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande chamstwo i wiocha 17.09.13, 06:51 przykro pluc na wlasne gniazdo, ale niestety to prawda (Falubaz sie nie ma czemu cieszyc, bo u nich z kolei to wiocha i ciemnota) wstyd mi za Gorzow , wiele rzeczy mi sie podoba, a przy okazji niestety to nie jest jakis odosobniony przypadek, to przechodzi z dziada na syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: chamstwo i wiocha IP: *.net.albertacom.com 18.09.13, 05:48 Hey, Ja sobie po Kanadzie laze nawijajac polskim "akcentem"... I jest fajnie...: "Twoj akcent - niektorzy mowia, sugeruje, zes Rosjanin.... A w morde chcesz??? Oh. Ty musi Polak - he he he odpowiadaja.... he he he he Zabawne... Pan Nigeryjczych chodzi sobie po Gorzowie I nigeryjskim akcentem ludzi co niektorych denerwuje... Nie szkodzi... Panu nigeryjskiemu Polakowi zycze powodzenia... I doradzam: Prosze nie myslec ze wszyscy Polacy to PiSowcy... Wiekszosc to dobrzy I madrzy Polacy... I to nie sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: chamstwo i wiocha IP: *.ec.europa.eu 18.09.13, 10:56 wolfi buraku gdzies sie chowal....I tobie podobni... jestesmy w UE, do niedawna mialam szefa Murzyna-dyrektor w KE, teraz mam szefa- glownego dyrektora Araba.Ci ludzie duzo musieli przejsc,zeby osiagnac to co osiagneli w instytucjach UE,a PL i Gorzow to tez UE tylko taka osciankowosc.... bo murzyna nie widzieli....Mam siostrzenice, ktora jest mama pieknej i super inteligentnej 6 letniej Mulatki.Wrocila do PL i tu mala poszla do szkoly, mowi fantastycznie po polsku, jest zdolna.W sierpniu wielokrotnie chodzilam z nia po Gorzowie i ani razu nie spotkalam sie z negatywnymi opiniami, owszem czasem wlasnie starsi przygladali sie jakby zobaczyli malpe w klatce,ale to prostaki takie jak wolfi.Ludzie, mamy 21 wiek i to jaki masz kolor skory nie moze oznaczac kim jestes Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: chamstwo i wiocha 18.09.13, 12:24 do niedawna mialam szefa Murzyna ... nie obrażaj Afrykanina! P.S. A co? Zrobił swoje i musiał odejść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: chamstwo i wiocha IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.13, 18:49 e_werty napisał: > A co? Zrobił swoje i musiał odejść? Odwalał za nią czarną robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: chamstwo i wiocha IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.13, 18:51 e_werty napisał: > do niedawna mialam szefa Murzyna > > ... nie obrażaj Afrykanina! Chyba Amerykanina? Murzynów przecież biją w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: chamstwo i wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 10:10 życzęczę ci jona czarnego potomka :-) Wszystkie dzieci będą białe a jedno czarne :-) Już was widzę jak do kościoła się wybieracie całà rodzinką i głupią minę twojego faceta i jak się ludzie patrzą :-) pasożycie unijny co żyje na koszt podatnika i szerzy biurokrację i wymyśla zakazy żeby przedsiębiorcom i kapitalistom się żyło gorzej i tworzyli mniej miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: chamstwo i wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 10:17 Ue wydała bilion euro na walkę z globalnym ociepleniem którego nie ma bo erupcja wulkanu więvej powoduje emisji co2 niż cały przemysł a wahania temperatur sà od milionów lat. Ue to pasożyt z którego wszystkie lobby doją a najwięcej grecja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: chamstwo i wiocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 10:03 Prawo i sprawiedliwość niedługo przejmą rządy po zdeprawowanej złodziejskiej po i skończą się żarty i ograbianie polaków na miliardy złotych. Zacznie się poszanowanie dla zwykłego uczciwego pracownika i egzekucja prawa jego naruszanego przez stworzony przez po system. Je..ać system i platformę obywatelską. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: chamstwo i wiocha 24.09.13, 13:44 Je..ać system i platformę obywatelską. ...trzeba mieć czym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: chamstwo i wiocha IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.09.13, 23:30 zlappande napisał: > to przechodzi z dziada na syna Syn dziad, czy dziad kawał ...syna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.13, 06:42 pijatyka napisała: > Wytrwały piechur z Nigerii zawędrował z Gorzowa aż na zielonogórską stronę "GW" Może Nigeryjczyk był ubrany w barwach Falubazu? Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Re: Po Gorzowie spaceruje Nigeryjczyk. Aż tu nagl 21.09.13, 11:08 Może oferował Nigeryjczykowi bezpłatne usługi? Offering Black People Free Trips Back to Africa (Racist Prank Gone Wrong) Odpowiedz Link Zgłoś