girl32 Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 12:24 Jak lód zapomiałas dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kobiety są ...gorące;)...!!! i wilgotne 25.11.05, 12:24 bo są gorące :D Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 12:39 jaaaasne same zimnokrwiste, ale jak przychodzi co do czego to.......heh:) Odpowiedz Link Zgłoś
thirsty1 Re: kobiety są ...gorące;)...!!!...jak piec 25.11.05, 12:55 który ciągle wymaga nowego drwa na opał...wkładasz polano i żar bucha z rozgrzanego wnętrza ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: kobiety są ...gorące;)...!!!...jak piec 25.11.05, 12:56 ...aż lód się topi... Odpowiedz Link Zgłoś
thirsty1 Re: kobiety są ...gorące;)...!!!...jak piec 25.11.05, 12:58 Nawet szron nie ma prawa zebrać się na powierzchni.Nie w tej temperaturze :D Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: kobiety są ...gorące;)...!!!...jak piec 25.11.05, 13:19 I czasami spragnione, hehehe. Dziś jestem monotematyczny: jest szansa na ugaszenie pragnienia: jutro w Paparazzi, szczegóły w wątku "Sobota". Jeżeli jesteś z Wawy lub okolic - przybywaj. Pamiętasz, że winny Ci jestem 2 x duży browar + 1 x tequila? I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
thirsty1 Re: kobiety są ...gorące;)...!!!...jak piec 25.11.05, 15:04 t-rex33 napisał: >Jeżeli jesteś z Wawy lub okolic - przybywaj. Pamiętasz, że winny Ci jestem 2 x >duży browar + 1 x tequila? I co Ty na to? To raczej niemożliwe.Zbyt duża odległość :( Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 13:12 hmm - ja dziś do gorących zdecydowanie się nie zaliczam - póki co walczę ze skostniałymi palcami u stóp :( Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 13:14 Uuuuu...to potrzebny facet co je szybciutko wymasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 13:17 Obawiam się, że jedyny facet, który obecnie znajduje się pod tzw. ręką, to mój szef, a aż takie zacieśnienie naszej znajomości mogłoby się negatywnie odbić na moim zdrowiu psychicznym :PP Więc chyba już raczej pomarznę... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 13:18 zaraz facet ciepłe skarpety, kapcie, woda ciepła lub zimna, płyny rozgrzewające:D Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 13:21 Juz juz wyciągam moje wełniane skarpety i ciepłe kapciochy z dolnej szuflady biurka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 14:51 pozwolisz, że się napiję :) zdrowie twoje w gardło moje :D ale dziś plote jak potłuczona znikam stąd:D bo sama zacznę się z siebie wyśmiewać:D Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 15:01 a pij, pij - sama zresztą zamierzam uczynić już niedługo to samo :PP Dopóki jesteś w stanie śmiać się z samej siebie, to nie jest źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 15:02 nie tylko gorąco ale i pijące...heh:):):):):):) weekend weekend!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 15:03 gorące miało być no:/! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_n Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 15:13 Ja tylko dbam o dobrą cyrkulację krwi w organizmie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 15:22 najważniejsze aby promile się zgadzały i było wystarczająco tej krwi w alkoholu:P Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 18:29 Bałagan tu zostanie a w nim ja.....Nadzieję jednak mam odzyskać błogi stan...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 13:22 anahita_jedyna napisała: > hmm - ja dziś do gorących zdecydowanie się nie zaliczam - póki co walczę ze > skostniałymi palcami u stóp :( ale jakie masz gorące serce....miedzy stopami Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: kobiety są ...gorące;)...!!! 25.11.05, 13:24 być może nie wszystko jest ze mną całkiem w porządku, ale aż takich mutacji się u siebie jeszcze nie dopatrzyłam :PP Odpowiedz Link Zgłoś