Dodaj do ulubionych

niech prezydent odwoła szefa osiru

07.01.14, 16:08
zapewniał na antenie radia że przez pierwsze dni nie będą karać kierowców parkujących na armii polskiej - od 1 stycznia 2014 roku zrobili tam wszędzie płatne strefy parkowania.

Dzisiaj wrypywali mandaty aż miło.

Zygmunt Baś nie nadaje się na żadne stanowisko miejski ei powinien zostać zwolniony już dawno chociażby za dominantę którą spartolił wyglad całego zawarcia oraz glinę którą wysypał przy targowisku na giełdzie przy ursusie powodując olbrzymie połacie błota w których się tapla 10 tys mieszkańców co niedziele odwiedzających targowisko z płatnym parkingiem! za parkowanie w tym błocie każa sobie płacić. A zimą nie odśnieżają.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Niech ktos poda definicje,,, IP: *.net.albertacom.com 07.01.14, 18:01
      Hey wolfenstein3d ,
      Ktos powinien podac tobie poprawna definicje okreslenia "kilka dni".....
      Upraszczajac do poziomu przedszkola mamy:
      Jeden dzien,
      Pare dni (co znaczy "dwa")
      No I..."kilka dni".... to bedzie wiecej niz dwa ale mniej niz..."kilkanascie"...
      Pan szef osir zrobil to co obiecal...
      I to nie sa jaja
      :):):)
      • Gość: w3d Re: Niech ktos poda definicje,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 20:54
        to jest kawał ch**ja
        • Gość: Bernard Re: Niech ktos poda definicje,,, IP: *.net.albertacom.com 07.01.14, 22:12
          Hey w3d,
          Mozliwe...
          Ale slowa dotrzymal...
          :):):):)
      • danny_boy Re: Niech ktos poda definicje,,, 08.01.14, 00:51
        Gość portalu: Bernard napisał(a):
        > Ktos powinien podac tobie poprawna definicje okreslenia "kilka dni".....
        Nowa płatna strefa parkowania obejmująca ulice 30 Stycznia, Armii Polskiej i Dąbrowskiego obowiązuje od 7 (słownie: siódmego) stycznia i dokładnie od pierwszego dnia, A NIE ZA KILKA DNI, obowiązywania, czyli od 7 stycznia jest tak jak wolfi napisał.
        „Gorzów to miasto przyjazne” - to hasło było forsowane przez Jędrzejczaka. Pytanie brzmi: komu przyjazne?
        • Gość: Bernard Re: Niech ktos poda definicje,,, IP: *.net.albertacom.com 08.01.14, 01:54
          Hey danny boy,
          Jestes pewien???
          Parkomaty zostaly zainstalowane 1 stycznia, jesli sie nie myle...
          Poinformowano, ze ze beda obowiazywac "za kilka dni"..... I uruchomiono je 7 dnia.....
          Wszystko sie zgadza....
          Jesli obowiazuje od 7-go to sie od 7-mgo placi...
          Przestan matoczyc...
          Madrze nie wygladasz...
          :):):):):)
          • danny_boy Re: Niech ktos poda definicje,,, 09.01.14, 22:45
            > Parkomaty zostaly zainstalowane 1 stycznia, jesli sie nie myle..
            Jak zwykle się mylisz. gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,15193559,Od_Nowego_Roku_tutaj_zaplacisz_za_parkowanie__ZDJECIA_.html
    • Gość: zdenerwowany Niech ktoś odwoła Wolfensteina! IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.14, 01:08
      Nic mu się nie podoba. Trzeba zmian. A Ty Wolfenstein masz na coś pomysł? Jakąś sensowną koncepcję? Bo wydaje mi się, że to ciebie trzeba odwołać. Albo idź do mięsnego i kup se mózg.
      • Gość: w3d Re: Niech ktoś odwoła Wolfensteina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 06:43
        Dałem milion pomysłów.
        A co ma mi się podobać że miejska gazetka propagandowa wychwala karykaturalne pomysły prezia?
        • Gość: Bernard Re: Niech ktoś odwoła Wolfensteina! IP: *.net.albertacom.com 08.01.14, 07:18
          Hey w3d,
          Wszyscy wiedza ze Jadrzejczak to dla ciebie "chlopak do kopania"...
          Nawet kiedy krytykujesz (nieslusznie) decyzje szefa osir, to cala swoja durna zlosc kierujesz na Tadka...
          Ty musisz sie troszke skoncentrowac....
          Wyglada na to ze kopiesz wtedy gdy zadnej "dupu" do kopania nie ma...
          To czyni cie niewiarygodnym
          :):)
          • Gość: w3d Re: Niech ktoś odwoła Wolfensteina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 15:28
            dyrektora osiru powołuje prezydent
            zamiast go wyrzucić na zbitą mordę bo się nie nadaje to go trzyma.

praca w służbach miejskich - to służenie miastu - jego mieszkańcom a nie zapewnienie sobie wygodnego stołka
            • Gość: zdenerwowany Re: Niech ktoś odwoła Wolfensteina! IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.14, 15:37
              Miałeś wzór wypowiedzi z PRL-u? Takim sloganem mogę i ja pojechać
              • Gość: w3d zdenerwowany baś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 17:48
                zdenerwowany baś
                trzęsie się os tołek (posade państwową)
                • Gość: zdenerwowany Re: zdenerwowany baś IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.14, 18:32
                  Ile masz ścian w pokoju?
                • danny_boy Re: zdenerwowany baś 09.01.14, 22:52
                  Gość portalu: w3d napisał(a):

> zdenerwowany baś
                  > trzęsie się os tołek (posade państwową)

Pewnie chodzi ci o Włodzimierza Roja, którego posesja w Chwalęcicach graniczy z posesją Tadeusza Jędrzejczaka? Na dodatek prezio zatrudnił swoją sąsiadkę, Renatę Rój, czyli żonę dyrektora OSIRu (kolejność zatrudniania była odwrotna) na dyrektora Wydziału Podatków i Opłat.
                  I ty, Wolfi, chcesz, żeby popsuły się stosunki dobrosąsiedzkie?
            • e_werty Re: Niech ktoś odwoła Wolfensteina! 08.01.14, 18:55
              zapewnienie sobie wygodnego stołka

... na stojąco długo nie wyrobi...
              wygodniej się siedzi...
    • Gość: Baś-Sraś Re: niech prezydent odwoła szefa osiru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 22:51
      Panowie, a może sprawdźcie, kto jest od kilku lat dyrektorem OSiRu, zanim napiszecie?
      • Gość: Bernard Re: niech prezydent odwoła szefa osiru IP: *.net.albertacom.com 09.01.14, 01:39
        Hey Sras bas,
        Nazwisko nie wazne...
        Zreszta....Nic ci ni powi
        :):):):):)
      • Gość: w3d Re: niech prezydent odwoła szefa osiru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 06:47
        Włodzimierz Rój oczywiście.
        Basia preziu zdjął przed wyborami żeby pod publiczkę dokopać jakiemuś kozłu ofiarnemu i odwrócić uwagę mediów od własnych przewin.
        A baś to wredny człowiek chodziłem z jego córką do szkoły kropla w kroplę on. Taki sam kwadratowy wstrętny łeb i taka buta i pycha. Okropna to rodzina
        • Gość: zdenerwowany Re: niech prezydent odwoła szefa osiru IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.14, 14:43
          Pewnie miała czelność rzec: Wolfenstein! Kup sobie podręcznik savoir-vivre i słownik języka polskiego.

> Basia preziu zdjął przed wyborami żeby pod publiczkę dokopać jakiemuś kozłu ofi
          > arnemu i odwrócić uwagę mediów od własnych przewin.

I co on przewinął? A kogo widzisz na to stanowisko i dlaczego? Wypowiedź uzasadnij.
          • Gość: w3d odwołuje to co powiedziałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 20:23
            Baś to bardzo porządny i społeczny człowiek.
            Niestety socjalne myślenie z PSL-u.
            A dominanta tak krytykowana przez wielu stanowi bardzo dobry obiekt Gorzowa i trochę uatrakcyjnia rondo przy Nova park, zwraca uwagę. Źle się dzieje pod spodem pod dominantą - wieje chłodem i jest ponuro. Ale na zewnątrz jest to bardzo dobry i nowoczesny pomnik. Nawet Irlandczyk który tu przyjechał ocenić Gorzów przed Euro 2012 go docenił.
            • hiro_polska a ty co? realizujesz wyrok sądu? 28.10.14, 20:43
              ;-)
              • Gość: www Re: a ty co? realizujesz wyrok sądu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 12:57
                nie, przeczytałem o tych wszystkich politykach i trochę więcej o nich wiem
    • Gość: free A ja chce przystanek autobusowy pod Slowianką IP: *.free.aero2.net.pl 29.10.14, 13:16
      I jakiś autobus z centrum pod Słowiankę.Ciagle płaczą że mała frekwencja ale nic nie robi się w tym kierunku aby gorzowianie w prosty i szybki sposób mogli sie tam dostać z różnych rejonów miasta.
      • Gość: / Re: A ja chce przystanek autobusowy pod Slowianką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 11:59
        Po co autobus . To jest centrum rehabilitacyjne czyli jak w ramach rehabilitacji przydymasz na pieszo z centrum od razu będziesz zdrowy.A tak poważnie. Jęczą cały czas że słaba frekwencja? ale dojazd jak był fatalny tak jest. Jak się dupy wozi samochodami to się zapomina że inni korzystają ze środków komunikacji miejskiej. Podstawa to postawić przystanek przy samym centrum puścić autobus ze śródmieścia i na pewno więcej ludzi będzie korzystać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka