myoudriin 07.06.14, 14:11 Gdzie w Gorzowie można kupić lody Pipi (kostka)? Najlepiej kakaowe. Szlag by trafił. Nigdzie nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
true_tom Re: Lody Pipi 09.06.14, 10:06 myoudriin napisał: > Gdzie w Gorzowie można kupić lody Pipi (kostka)? Najlepiej kakaowe. Szlag by tr > afił. Nigdzie nie mogę znaleźć. Oba smaki (śmietankowe i kakaowe) są w małym sklepiku osiedlowym Gacek na ul. Paderewskiego. Jestem pewny, że w wielu takich mniejszych, nie-sieciowych, sklepach można te lody znaleźć. W końcu producent to Nordis. Odpowiedz Link Zgłoś
myoudriin Re: Lody Pipi 10.06.14, 16:01 Dzięki za odpowiedź true_tom Pipi to Pipi. Tego nic nie zastąpi. Cena? Chcesz zjeść tanio czy przepysznie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: Lody Pipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 20:44 A po co pipi to nieekonomiczne Na piaskach za 3zł w intermarche masz litr lodów śmietankowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: Lody Pipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 20:47 Za 3zł kupujesz i masz to ja 4x razy. Do tego bitą śmietanę w sprayu w tesco za 4, 50 i posypujesz łyżką kakao dobtego pare tuskawek pokrojonych na pół i posypanych cukrem Odpowiedz Link Zgłoś