Dodaj do ulubionych

pis nie ma prawa wygrać wyborów

21.07.14, 10:25
Z powodu wykorzystywania tragedii smoleńskiej do celów politycznych.
Polityk który takie coś robi uprawia bardzo złą politykę i ja nie chcę żeby taki ktoś tak rządził pañstwem na kłamstwie większym niż ujawnione afery taśmowe. Ani po ani pis nie poprowadzi dobrze państwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: nicelus Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.14, 21:54
      wolfenstein3d2 napisał(a):

> Z powodu wykorzystywania tragedii smoleńskiej do celów politycznych.
      > Polityk który takie coś robi uprawia bardzo złą politykę
      > i ja nie chcę żeby taki ktoś tak rządził pañstwem
      > na kłamstwie większym niż ujawnione afery taśm owe.

I ten Obama taki sam. Zamiast opowiedzieć amerykańskiemu kongresowi prawdę, jak patolodzy holenderscy i rosyjscy razem pracowali ramie w ramie przy sekcji zwłok, które były przewożone tym samolotem, to uprawia jakąś bardzo złą politykę.

• Gość: w3d Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 23:25
        Obama to jest idiota. Wprowadzeniem bezpłatnej służby zdrowia mało nie doprowadził do bankructwa stanów zjednoczonych.
        A że uprawia złą polityke bo chce wywołać wojne z rosjąsa potężnie są zadłużone a w czasie wojny długów sie nie płaci.
        Jakis czas temu była też afera jaknobama jednego żydka uwolnił z rąk alkajdy za kilku najgroźniejszych bandytów terrorystów. Wcześniej 4 marines zginęło szukając tego głupka który okazał się dezerterem
        • Gość: nicelus Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.14, 06:28
          Gość portalu: w3d napisał(a):

> A że uprawia złą polityke bo chce wywołać wojne z rosją
          > sa potężnie są zadłużone a w czasie wojny długów sie nie płaci.

To dlatego przewoził te zwłoki samolotem.
          Teraz wszystko jasne.

• Gość: z Krasińskiego Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 07:41
            Nicelus. Olewaj. To psychol. Nie widzisz tego ?
    • Gość: nicelus O nas piszą ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.14, 06:45
      / " nie ma drugiego takiego forum / jak GW ! / - to jak wizyta w muzeum PRL. kontakt z żyjącymi homo sovieticusami.

czerwona propaganda, kłamstwa, urbanowskie manipulacje, rządowe dziennikarstwo - wspieranie Ukochanej Władzuni, prasa w służbie ideologii, obłuda, dwójmyślenie, podwójne standardy, tropienie wrogów władzy, propaganda sukcesu, odwracanie kota ogonem, wrzutki, przykrywki - ale zawsze na kursie i na ścieżce"/ ... do GW-prawdy.

trybuna wybiórcza i jej umysłowe dzieci "/

Cytat z komentarza pod artykułem.
      • wolfenstein3d2 Re: O nas piszą ... 03.08.14, 13:08
        nic takiego tutaj nie ma. ludzie prezentują własne poglądy. manipulacje sa na wirtualnej polsce moderatorzy usuwają komęty, zostawiają przychylne rosji.
        • Gość: nicelus Znalazł narzędzie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.08.14, 08:37

> moderatorzy usuwają

A polityczny prokurator generalny znajduje narzędzie.

• Gość: nicelus Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.14, 20:16

> Ani po ani pis nie poprowadzi dobrze państwa.

Może trzeba było komunizm obalić, zamiast transformować?

• Gość: z Krasińskiego do łolfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 07:40
      Zapisz to baranie w konstytucji tzn kup konstytucję, wpisz własny paragraf i ..idż do psychoanalityka lub psychiatrę od nałogów.
      • wolfenstein3d2 Re: do łolfa 03.08.14, 13:06
        zapisałbym w konstytucji

buraki z pisu nie mają prawa kandydować
        • Gość: z Krasińskiego Re: do łolfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 17:03
          Wielu takich widziałem w kilku miastach świata a szczególnie w NYC.
          Napisz to na kartonie, który zawieś na sznurku, na szyi i stań przy ulicy w centrum i obwieść to światu ....albo doi psychiatry ale wybitnego.
          • Gość: w3d Re: do łolfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 22:03
            Którego polecasz Ignacy Krasiński?
          • Gość: w3d Re: do łolfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 22:17
            A tak poważnie pisowcu
            To pis używa bardzo brudnej gry politycznej jakim jest wywlekanie sprawy smoleńska i pokrzykiwanie nad trumnami ofiar.
            Chociażby za to nie powinni nigdy dostawać władzy w Polsce wstydziłbym się za nich przed całym światem.

Platforma oczywiście to są złodzieje jak oni wszyscy i robią z ludzi frajerów o czym się przekonaliśmy w aferze podsłuchowej.

Ale pis by rządził jeszcze bardziej lewicowo bo chcieliby jeszcze bardziej i więcej rozdawać pieniędzy socjalnie a to jest bardzo złe dla gospodarki kapitalistycznego państwa w jakim żyjemy dla jego stabilności ekpnomicznej i bezpieczeństwa wogóle istnienia.

I kretynizmem jest nazywanie pisu prawicą może ich z prawicą wiąże tylko ślepa przynależniść do kościoła ale w odróżnieniu od prawdziwej prawicy pis czyli jej wódz nienawistnik kaczor wykorzystuje naiwność ludzi starszych używa symboli religiknych co jest bałwochwałstwem i skłóca naród ze sobą
            • Gość: Z Krasińskiego Re: do łolfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.14, 05:37
              Odpowiadasz na:

Gość portalu: w3d napisał(a):

> A tak poważnie pisowcu
              Nigdzie na tym forum nie poparłem PiSu i w realu też nigdy nie poparłem. Jestem przeciwny oszołomom, potencjalnym mordercom, w dyskusji i polityce czyli takim jak Ty.
              Ty oszołomie widzisz wszędzie winę PiSu a oszołom z PiSu wszędzie widzi winę komunistów lub Tusków. Do psychiatryka !
              • Gość: w3d Re: do łolfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.14, 10:11
                Jesteś frustratem nie umiejącym podjąć merytorycznej dyskusji pokroju niesiołowskiego czy bartoszewskiego
          • Gość: w3d Re: do łolfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 22:26
            Kaczor wielbi ludzi jakich jak zbrodniarz i morderca józef piłsudski a pogardza lechem wałęsą który obalił komunę w Polsce i walczył z systemem wojciecha jaruzelskiego.
            Za granicą potrafią go dcenić bo w Polsce już nie zwł pokolenie młodych którzy się urodzili po 80 roku i jie znają tamtyvh czasów.
            Klęski narodowe polityka kaczyńska wynosi na piedestały i czczą poległych zamiast świętować zwycięstwa.
            Fałszywość kaczora i tak wszyscy mali wodzowie mają im du..a niżej ziemi tym większy pęd do władzy.
            Głupi charakter wredność brak rozumu obycia myślenia i nowoczesności tępienie ambotnych ludzi ugłaskiwanie klakierów wszystko to sprawi że polska stanie się jeszcze większym ciemnogrodem niż jest. Ale zobaczymy po wyborach. Co 4 lata nastroje sie zmieniają.
            • Gość: Bernard Ja sie nigdy nie myle..... IP: *.net.albertacom.com 04.08.14, 08:46
              Hey,
              PiS nie wygra wyborow...
              :):):):):):)
              • Gość: psychiatra Re: Ja sie nigdy nie myle..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 06:57
                Tylko kompletny idiota mógł w ten sposób zatytułować wątek.
    • e_werty Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów 04.08.14, 12:28
      Dlaczego nie?
      Niech wygrywa - czy to istotne kto rządzi?
      Dla rządzących - tak - dla rządzonych nie !
      To, że wszyscy maja w obietnicach "dobro wyborców"
      ... to pryszcz - jednakowo wszyscy nie dotrzymują obietnic!
      Niech wybiorą króla i cały dwór - niech to będzie dziedziczne...
      • Gość: login_t Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.noc.fibertech.net.pl 04.08.14, 14:23
        e_werty napisał:

> Dlaczego nie?
        > Niech wygrywa - czy to istotne kto rządzi?

Nie widzisz różnicy pomiędzy Tuskiem i Łukaszenką? Hitlerem i Beneszem? Mao i Lyndonem Johnsonem?
      • Gość: nicelus Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.08.14, 08:08
        e_werty napisał:

> Niech wybiorą króla i cały dwór - niech to będzie dziedziczne...

Emigruj do Korei Północnej.
        Będziesz miał rządy istotne i dziedziczne.

• Gość: nicelus Re: pis nie ma prawa wygrać wyborów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.14, 23:26
      Skąd się tacy ludzie biorą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka