hiro Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA 27.08.04, 19:37 a tu cioto niespodzianka-nie jestem tak jak ty <rozanielony>pedałem -wiesz -ja trochę siedziałem<chodząc>i za takieki wyzwiska ..............no trochę cię poszukam................<3-4dzionki> Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA 27.08.04, 19:40 hiro napisał: > a tu cioto niespodzianka-nie jestem tak jak ty <rozanielony>pedałem -wi > esz -ja > trochę siedziałem<chodząc>i za takieki wyzwiska ..............no trochę > cię > poszukam................<3-4dzionki> i nie przepraszaj -bądz dzielny!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorian_the_grey Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA 28.08.04, 00:28 Kali ukraść konia to dobrze, ale Kalemu ukraść konia to źle, vide - Ja bluzgać kogoś to dobrze, ale ktoś bluzgać mnie to źle ..., prawda Hiro ? Zrozum wreszcie, burolu, ze nie kazdego bedziesz sobie bezkarnie bluzgal. Zostałem przez ciebie zbluzgany na forum (i z tego co wiem, wiele, wiele innych osob też), wiec wyrazilem moje zdanie co do twojej osoby w osobnym topicu (celowo przyjmujac twoj zasob slownictwa), bo inaczej pewnie bys nie odpowiedzial. Wlasciwie to ja powinienem szukac ciebie, bo moim nieodpartym wrazeniem jest ze tylko zgrywasz drobnego, chamskiego cwaniaczka przed komputerem. Hiro, nie ma co dluzej owijac w bawelne, ktos ci po prostu powinien dac w morde za twoja dotychczasowa dzialalnosc na forum. Hehe, postraszyles mnie ze siedziales? A skad wiesz ze ja nie siedzialem dluzej? :) Tez cie moge postraszyc ze jakies 3,5 roku cwicze kickboxing, ale jaka mam pewnosc, ze ty nie cwiczysz np. 5 lat? - to jest wlasnie to ryzyko Hiro, ze nigdy nie wiesz na kogo bluzgasz. Mam nadzieje ze dotarlo ... PS. Odezwij sie do mnie na meila dorian_the_grey@gazeta.pl, tam podam ci moje dane i przedstawie dokladnie, gdzie i kiedy mozesz mnie znalezc o wiele szybciej niz w 3-4 dni. pozdrawiam narra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.04, 03:01 I co? Stchórzył hiroś? Ten dupek wielokrotnie groził oponentom na forum zielonogórskim. Ale tamci mają go od początku poniżej pasa. To dziura w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA IP: *.ztpnet.pl 29.08.04, 09:50 Dorian! Zapomnij o tym,że hiro się zgłosi.Taki z niego hiro jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narcyz Re: HIRO - nie wstydz sie swojej preferencji ! IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.04, 17:30 Jeżeli jesteś samotny ja i mój przyjaciel który interesuje sie poezją spędzimy z Tobą niezapomniane chwile. Och ty Hiro .. ty hultaju ..ty zbereźniku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lambda Protestuję przeciw braku tolerancji ! IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.04, 17:32 Co z tego że Hiro jest gejem ! Uszanujmy to - proszę uszanujmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narcyz Dziekuję w imieniu Hiro i swoim ! IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.04, 17:34 Są jeszcze tolerancyjni ludzie ! Dziekuję ! Odpowiedz Link Zgłoś