Dodaj do ulubionych

HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA

27.08.04, 18:43
Obserwuj wątek
    • hiro Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA 27.08.04, 19:37
      a tu cioto niespodzianka-nie jestem tak jak ty <rozanielony>pedałem -wiesz -ja
      trochę siedziałem<chodząc>i za takieki wyzwiska ..............no trochę cię
      poszukam................<3-4dzionki>
      • hiro Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA 27.08.04, 19:40
        hiro napisał:

> a tu cioto niespodzianka-nie jestem tak jak ty <rozanielony>pedałem -wi
        > esz -ja
        > trochę siedziałem<chodząc>i za takieki wyzwiska ..............no trochę
        > cię
        > poszukam................<3-4dzionki>
        i nie przepraszaj -bądz dzielny!!
        • dorian_the_grey Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA 28.08.04, 00:28
          Kali ukraść konia to dobrze, ale Kalemu ukraść konia to źle, vide - Ja bluzgać
          kogoś to dobrze, ale ktoś bluzgać mnie to źle ..., prawda Hiro ?
          Zrozum wreszcie, burolu, ze nie kazdego bedziesz sobie bezkarnie bluzgal.
          Zostałem przez ciebie zbluzgany na forum (i z tego co wiem, wiele, wiele innych
          osob też), wiec wyrazilem moje zdanie co do twojej osoby w osobnym topicu
          (celowo przyjmujac twoj zasob slownictwa), bo inaczej pewnie bys nie
          odpowiedzial. Wlasciwie to ja powinienem szukac ciebie, bo moim nieodpartym
          wrazeniem jest ze tylko zgrywasz drobnego, chamskiego cwaniaczka przed
          komputerem. Hiro, nie ma co dluzej owijac w bawelne, ktos ci po prostu powinien
          dac w morde za twoja dotychczasowa dzialalnosc na forum.
          Hehe, postraszyles mnie ze siedziales? A skad wiesz ze ja nie siedzialem
          dluzej? :) Tez cie moge postraszyc ze jakies 3,5 roku cwicze kickboxing, ale
          jaka mam pewnosc, ze ty nie cwiczysz np. 5 lat? - to jest wlasnie to ryzyko
          Hiro, ze nigdy nie wiesz na kogo bluzgasz.
          Mam nadzieje ze dotarlo ...

PS.

Odezwij sie do mnie na meila dorian_the_grey@gazeta.pl, tam podam ci moje dane
          i przedstawie dokladnie, gdzie i kiedy mozesz mnie znalezc o wiele szybciej niz
          w 3-4 dni.

pozdrawiam
          narra
          • Gość: . Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.04, 03:01
            I co? Stchórzył hiroś? Ten dupek wielokrotnie groził oponentom na forum
            zielonogórskim. Ale tamci mają go od początku poniżej pasa. To dziura w dupie.
          • Gość: IIIks Re: HIRO TO PAŁA - WYGLĄDA MI NA PEDAŁA IP: *.ztpnet.pl 29.08.04, 09:50
            Dorian! Zapomnij o tym,że hiro się zgłosi.Taki z niego hiro jak...
    • Gość: narcyz Re: HIRO - nie wstydz sie swojej preferencji ! IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.04, 17:30
      Jeżeli jesteś samotny ja i mój przyjaciel który interesuje sie poezją spędzimy
      z Tobą niezapomniane chwile. Och ty Hiro .. ty hultaju ..ty zbereźniku !
    • Gość: lambda Protestuję przeciw braku tolerancji ! IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.04, 17:32
      Co z tego że Hiro jest gejem ! Uszanujmy to - proszę uszanujmy !
      • Gość: narcyz Dziekuję w imieniu Hiro i swoim ! IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.04, 17:34
        Są jeszcze tolerancyjni ludzie ! Dziekuję !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka