Dodaj do ulubionych

odkupie skradzione audi A6

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:02
Jak w temacie ... sklonna jestem za informacje o skradzionej w nocy z
niedzieli na poniedzialek granatowej audi A6 zaplacic jesli tylko informacje
beda sprawdzone.
z gory dziekuje
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Klodawa Nie rob tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:22
      Nie rob tego Magda.
      To doskonaly biznes dla ludzi , ktorzy nawet nie wiedza gdzie ono stalo i
      dlaczego zginelo.
      Wyobraz sobie taka sytuacje, ze cwaniaczki wydobeda fotografie (od nieuczciwych
      pracownikow) i opis tego auta jak bylo ubezpieczane, oraz ze zdobeda inne
      informacje o aucie.
      Kaza Ci zostawic koperte z kwota np 20.000,zl po wielkich targach . Ty ja
      zostawisz i dostaniesz telefon, ze teraz masz jechac i auto zostalo wystawione
      kolo Kina Kopernik. Jedziesz Auta nie ma i nie ma kontaktu z "chcacymi za okup
      oddac auto". Dodakowo wydalas na ochrone itp itd
      Ten wariant jest wariantem gdzie nie ucierpialas fizycznie ale sa jeszcze inne
      warianty.
      Odpusc i powiedz niech sie wala lub akcje przeprowadz z Policja symulujac chec
      odkupienia. Nic Ci nie zrobia wierz mi to tylko cwaniaczki. To nie te czasy
    • Gość: Bernard Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.ed.shawcable.net 31.08.04, 10:54
      Hey magda,
      Kupowanie skaradzionych rzeczy to przestepstwo.
      Pozdrawiam
      PS. Nawet jesli to Twoja rzecz
      Pytanie: Dlkaczego ktos ukradlby audi????!!!
      Powinien byc ukarany za brak smaku...
      • ant777 Bernard, nie masz litości 31.08.04, 12:53
        Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey magda,
        > Kupowanie skaradzionych rzeczy to przestepstwo.
        > Pozdrawiam
        > PS. Nawet jesli to Twoja rzecz
        > Pytanie: Dlkaczego ktos ukradlby audi????!!!
        > Powinien byc ukarany za brak smaku...

Bernard nie masz litości dla dziewczyny. Gdyby kupiła od kogoś czyjeś kradzione
        auto to byłoby przestępstwo.
        Złodziejom samochodów powinno się ucinać ręce. Wiem że to nie przejdzie, bo
        złodzieja trzeba traktować jak człowieka. Należy resocjalizować bo gość miał
        trudne dzieciństwo, wypuszczać na przepustki, zwalniać przedterminowo..
        Dziewczyna woli się dogadać ze złodziejami niż z policją. Za kilka tygodni
        sprawę umorzą, bo "sprawcy się sami nie ujawnili".
        • Gość: Bernard Re: Bernard, nie masz litości IP: *.ed.shawcable.net 01.09.04, 01:14
          Hey mrowka,
          Calkowicie sie z Toba zgadzam...
          Ten dowcip byl troche na rozluznienie atmosfery...
          Mam nadzieje ze samochod sie znajdzie i nie bedzie nic kosztowac.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: lift Re: Bernard, nie masz litości IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 03:49
            pierdolnięty dureń !!!!!
    • Gość: open Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.04, 13:31
      Złodzieje czytaja forum????
      Współczuje . Straciłem tez kiedys autko . Dotarłem do tych "biznesmenów "
      posrednik- pewnikiem tez złodziej-dostał odpowiedź ,że było takie zamówienie .
      Autko teraz zwiedza szerokie krainy byłego ZSRR.
      Policja ??
      Wykazała sie szybkoscia już na drugi dzień był funcjonariusz z próba ustalenia
      czy nie oszukaliśmy PZU . Wybrnąłem z rozmów z palantem szybciutko gdyz autko
      nie posiadało jeszcze ubezpieczenia. Zdecydowanie poprosiłem o opuszczenie
      moich goscinnych progów gdyz nie lubię skórwysyństwa.
      Pozdrawiam
    • Gość: Magda Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:00
      Nie wiem kto czyta forum ... jesli nie Oni to moze ich znajomi, znajomi
      znajomych itd, moze jeszcze go nie pocieli, nie wywiezli, chce je odzyskac lub
      odkupic za rozsadna cene ...
      Moze ktos kogos zna i napomknie, ze jestem sklonna negocjowac ...
    • Gość: 666 Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:38
      Jesli skradli dla okup sami do Ciebe zadzwonia-jesli nie zadzwonili-przykro
      pozegnaj sie z fura :(
      Kolaga za audika 80 zaplacil i odzyskal.
      pzdr
      • Gość: idiotka :) Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:48
        ciesze sie ze madzi ukradli autko - przynajmniej ktos nie bedzie głodował jesli
        ukradł z głodu a Ty burzujko mozesz jezdzic maluszkiem. zreszta trzeba dazyc
        do wyrównywania poziomów - troszke Ty pojezdziłas teraz kolej na innych.
        pozdrawiam wszystkich nowobogackich frajerów :)
        • Gość: Wolf Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 11:29
          Czekaj jak ciebie okradną, albo napadną też będziemy się cieszyć.
          Jeśli ktoś ma kasę to niech sobie nawet kupi 10 Audic i niech się nimi buja,
          ale nikt nie ma prawa ich dlatego okradać.
          Pozatym czy ktoś widział głodnego złodzeja takich aut??
          Jeszcze jedno - jeśli podoba ci się system równo dla wszystkich to się
          wyprowadź na Kubę
    • Gość: Atak Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:23
      Kupowanie kradzionego to jest paserstwo...
    • Gość: jagoda22 Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 09:04
      Ludzie czy Wy nie rozumiecie że dziewczyna łapie się wszystkiego żeby tylko
      odzyskać autko. Rozumiem ja bo gdybym straciła taką kase też bym poruszyła
      niebo i ziemię. A wiadomo że na naszą Policję nie ma co liczyc więc trzeba
      działac samemu....A ty idiotko (trafnie sie nazwałas) lepiej do roboty się
      zabierz zamiast ludzi obrażac
      • Gość: taki live Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:11
        tak teraz bedzie ludzie maja coraz wieksza biede wiec beda krasc. Proste - a to
        ze dziewczyna rozpieszczona i Audi musiała miec to dobrze jej tak. Ja jestem
        za okradac bogatych - janosik :) Co tam ona nie pojezdzi sobie Audi a ktos
        bedzie szczesliwy bo zarobi kase która pewnie potrzebował jak w desperacji
        kradnie.
        • Gość: Ala Re: odkupie skradzione audi A6 IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 20:55
          jestescie zlosliwi !!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka