wolfenstein3d 20.11.14, 02:44 Atyle sie naskrobałem Bo zaczne mówić na te forum że jestna poziomie lubuskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emsiziomal Re: co za h mój post usunął? IP: *.182.49.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.14, 08:09 Ja jestem tym "ch". Nawet w krótkich wyrazach robisz orty? Spam kiepskich produktów usuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: co za h mój post usunął? 20.11.14, 10:03 Lubuska zrobiła większe sk..yństwo w przededniu wyborów usuneła moją wypowiedź nt wójcickiego w której przedstawiłem dowody na przekręt z działkami w gm deszczno. Ten kiepski produkt jest jedynymi już niezależnymi mediami w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal "Ten kiepski produkt jest jedynymi już.... 20.11.14, 10:07 .... niezależnymi mediami w tym mieście". Jest kiepskim produktem, czytelnym ,tak jak przytoczone powyżej ,zdanie. Reklamuj swoje wypracowania na forum reklamowym lub www. kiepskigimnazjalista.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: co za h mój post usunął? 25.11.14, 22:36 kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h.jak ch.u.j zdobył miejsce w słowniku urósł z pychy i w celu dodaniu nędznikowi animuszu wydłużono ch..u ja o literkę "c"-tak żeby był dłuższy. bez urazy nowy cenzorze ale jak chcesz to reklamami zasram ci całe forum po pachy i spamem też jak chcesz.powyciągać wszystkie wątki na jedynki?mama nadzieję ,że wywód na temat h-u-ja nie uraził cię za bardzo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: co za h mój post usunął? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.14, 22:59 hiro_polska napisał: > kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h. Nie pisało się, tylko ty czytałeś jedynie napisy w toaletach. Gdybyś zajrzał kiedyś do literatury, to byś wiedział, że zawsze pisało się przez ch. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: co za h mój post usunął? 25.11.14, 23:06 Gość portalu: nicelus napisał(a): > hiro_polska napisał: > > > kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h. > > Nie pisało się, tylko ty czytałeś jedynie napisy w toaletach. Gdybyś zajrzał ki > edyś do literatury, to byś wiedział, że zawsze pisało się przez ch. > "pisało się" ryj dalej......................:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska jednak definicję h...a należałoby rozwinąć. 09.12.14, 20:54 hiro_polska napisał: > kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h.jak ch.u.j zdobył miejsce w > słowniku urósł z pychy i w celu dodaniu nędznikowi animuszu wydłużono ch..u ja > o literkę "c"-tak żeby był dłuższy. bez urazy nowy cenzorze ale jak chcesz to r > eklamami zasram ci całe forum po pachy i spamem też jak chcesz.powyciągać wszys > tkie wątki na jedynki?mama nadzieję ,że wywód na temat h-u-ja nie uraził cię za > bardzo;-) nigdy nie zmądrzeje,nigdy nie będzie dłuższy,nigdy nie będzie dobrze wykonywał pracy mu powierzonej;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))na koniec końców h... ze starości sie skurczy i w końcowej fazie zaniknie jako hij i jako człowiek. takie to już prawo natury. młodsi pochowają h...a jako h...a a starsi zapłaczą na pogrzebie- ot i cała rozszerzona definicja h...a;-) nikogo chyba nie uraziłem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: co za h mój post usunął? IP: *.205.177.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.14, 10:21 "Artykuł" z serii -kopiuj/wklej - ze stron developerskich. Gratuluję "tfurcy". Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: co za h mój post usunął? 20.11.14, 21:30 to napisz lepszy jak potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: co za h mój post usunął? 20.11.14, 22:31 wolfenstein , czlowieku, nie wiem co tam wypisywales, ale jezeli byla to reklama, to daj spokoj i sie nie wku-wiaj niepotrzebnie! wiesz jak to funkcjonuje? jak dam ogloszenie , sprzedam piekne moje mieszkanie1!! to jeszcze ujdzie, ale jak napiszesz kolega sprzeda mieszkanie i jeszcze kilka innych i jest deweloperem, to to nie przechodzi:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska dla debili....zalecają nie nakazują 25.11.14, 23:20 uwagi: (1.1, 2.1) Forma pisowni „h...” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty[5], językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu). Wątpliwości dotyczące pisowni mogą wynikać z faktu, że istnieje również słowo „h...” oznaczające okrzyk[6]. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: dla debili....zalecają nie nakazują 26.11.14, 02:52 Nie miałem ciebue hiro na myśli. A admin niech wycina jak h..e spamują Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: dla debili....zalecają nie nakazują 26.11.14, 13:17 wolfenstein3d napisał: > Nie miałem ciebue hiro na myśli. > A admin niech wycina jak h..e spamują a ja nie do ciebie to pisałem. ciekawe jak cenzor wybroni się z tego stwierdzenia:" Spam kiepskich produktów usuwam. " mówi ,że te budynki takie kiepskie?kiepski bo co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwodnik Re: dla debili....zalecają nie nakazują 15.12.14, 23:23 A niejaki Bańko doktor habilitowany, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Warszawskiego pisze w poradni językowej, że nie widzi przeszkód, żeby używać słowa odznacz jako antonimu słowa odznacz (w jednym znaczeniu wyróżnij, a w drugim usuń wyróżnienie). Odpowiedz Link Zgłoś