Dodaj do ulubionych

co za h mój post usunął?

20.11.14, 02:44
Atyle sie naskrobałem
Bo zaczne mówić na te forum że jestna poziomie lubuskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: emsiziomal Re: co za h mój post usunął? IP: *.182.49.53.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.14, 08:09
      Ja jestem tym "ch".
      Nawet w krótkich wyrazach robisz orty?
      Spam kiepskich produktów usuwam.
      • wolfenstein3d Re: co za h mój post usunął? 20.11.14, 10:03
        Lubuska zrobiła większe sk..yństwo w przededniu wyborów usuneła moją wypowiedź nt wójcickiego w której przedstawiłem dowody na przekręt z działkami w gm deszczno.
        Ten kiepski produkt jest jedynymi już niezależnymi mediami w tym mieście
        • emsiziomal "Ten kiepski produkt jest jedynymi już.... 20.11.14, 10:07
          .... niezależnymi mediami w tym mieście".
          Jest kiepskim produktem, czytelnym ,tak jak przytoczone powyżej ,zdanie.
          Reklamuj swoje wypracowania na forum reklamowym lub www. kiepskigimnazjalista.pl
      • hiro_polska Re: co za h mój post usunął? 25.11.14, 22:36
        kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h.jak ch.u.j zdobył miejsce w słowniku urósł z pychy i w celu dodaniu nędznikowi animuszu wydłużono ch..u ja o literkę "c"-tak żeby był dłuższy. bez urazy nowy cenzorze ale jak chcesz to reklamami zasram ci całe forum po pachy i spamem też jak chcesz.powyciągać wszystkie wątki na jedynki?mama nadzieję ,że wywód na temat h-u-ja nie uraził cię za bardzo;-)
        • Gość: nicelus Re: co za h mój post usunął? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.14, 22:59
          hiro_polska napisał:

> kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h.

Nie pisało się, tylko ty czytałeś jedynie napisy w toaletach. Gdybyś zajrzał kiedyś do literatury, to byś wiedział, że zawsze pisało się przez ch.

• hiro_polska Re: co za h mój post usunął? 25.11.14, 23:06
            Gość portalu: nicelus napisał(a):

> hiro_polska napisał:
            >
            > > kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h.
            >
            > Nie pisało się, tylko ty czytałeś jedynie napisy w toaletach. Gdybyś zajrzał ki
            > edyś do literatury, to byś wiedział, że zawsze pisało się przez ch.
            >
            "pisało się" ryj dalej......................:-)
        • hiro_polska jednak definicję h...a należałoby rozwinąć. 09.12.14, 20:54
          hiro_polska napisał:

> kiedyś h.u.j był h.u.j.e.m i pisało się to przez h.jak ch.u.j zdobył miejsce w
          > słowniku urósł z pychy i w celu dodaniu nędznikowi animuszu wydłużono ch..u ja
          > o literkę "c"-tak żeby był dłuższy. bez urazy nowy cenzorze ale jak chcesz to r
          > eklamami zasram ci całe forum po pachy i spamem też jak chcesz.powyciągać wszys
          > tkie wątki na jedynki?mama nadzieję ,że wywód na temat h-u-ja nie uraził cię za
          > bardzo;-)
          nigdy nie zmądrzeje,nigdy nie będzie dłuższy,nigdy nie będzie dobrze wykonywał pracy mu powierzonej;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))na koniec końców h... ze starości sie skurczy i w końcowej fazie zaniknie jako hij i jako człowiek. takie to już prawo natury. młodsi pochowają h...a jako h...a a starsi zapłaczą na pogrzebie- ot i cała rozszerzona definicja h...a;-) nikogo chyba nie uraziłem;-)
    • Gość: kozamaradio Re: co za h mój post usunął? IP: *.205.177.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.14, 10:21
      "Artykuł" z serii -kopiuj/wklej - ze stron developerskich. Gratuluję "tfurcy".
      • wolfenstein3d Re: co za h mój post usunął? 20.11.14, 21:30
        to napisz lepszy jak potrafisz
        • andrzejusa Re: co za h mój post usunął? 20.11.14, 22:31
          wolfenstein , czlowieku,

nie wiem co tam wypisywales, ale jezeli byla to reklama,
          to daj spokoj i sie nie wku-wiaj niepotrzebnie!

wiesz jak to funkcjonuje?

jak dam ogloszenie , sprzedam piekne moje mieszkanie1!!
          to jeszcze ujdzie,

ale jak napiszesz kolega sprzeda mieszkanie i jeszcze kilka innych i jest
          deweloperem,

to to nie przechodzi:((((
    • hiro_polska dla debili....zalecają nie nakazują 25.11.14, 23:20

uwagi:
      (1.1, 2.1) Forma pisowni „h...” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty[5], językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu). Wątpliwości dotyczące pisowni mogą wynikać z faktu, że istnieje również słowo „h...” oznaczające okrzyk[6].
      • wolfenstein3d Re: dla debili....zalecają nie nakazują 26.11.14, 02:52
        Nie miałem ciebue hiro na myśli.
        A admin niech wycina jak h..e spamują
        • hiro_polska Re: dla debili....zalecają nie nakazują 26.11.14, 13:17
          wolfenstein3d napisał:

> Nie miałem ciebue hiro na myśli.
          > A admin niech wycina jak h..e spamują
          a ja nie do ciebie to pisałem.
          ciekawe jak cenzor wybroni się z tego stwierdzenia:"
          Spam kiepskich produktów usuwam. "
          mówi ,że te budynki takie kiepskie?kiepski bo co? ;-)
      • rozwodnik Re: dla debili....zalecają nie nakazują 15.12.14, 23:23
        A niejaki Bańko doktor habilitowany, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Warszawskiego pisze w poradni językowej, że nie widzi przeszkód, żeby używać słowa odznacz jako antonimu słowa odznacz (w jednym znaczeniu wyróżnij, a w drugim usuń wyróżnienie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka