Dodaj do ulubionych

forumowicze gazety

07.12.14, 02:15
andrzejusa - 50-letni wieczny płaczek forumowy co go Wojciechowska pozwała do sądu za obrażanie, antykatolik, antychryst i lubi homo. Przedstawiciel poglądów partii palikota. jeździ do Niemiec zdaje się do pracy. Podrywa ziomala i hirohiego.

emsiziomal - moderator foruma, również wyzywacz i brak mu argumentów merytorycznych do dyskusji ogranicza się do wycinania niechcianych treści, coś tam czasem próbuje zabłyszczeć jakąś ciętą ripostą.

bernard - Kanadyjczyk co mu tak dobrze w Gorzowie za prezia Jędrzejczaka było że wybył za ocean, cały czas powtarza że Jędrzejczak to dobry i uczciwy prezydent.

hiro_polska - kibic stali gorzów, agresywny, wyzywacz, narkoman zielska i co tu dużo mówić człowiek niezadowolony z życia, nie lubi pedałów.

egorzow - Mariusz K., informatyk i handlowiec ubezpieczeniami PZU, promujący wydarzenia sportowe na swojej stronie

calama - tej już nie ma - urzędniczka unijna w brukseli, feministka pełną gębą i socjalistka.

nicelus - pracuje w Niemczech w dzielnicy tureckiej, PIS-owiec.

danny_boy - ten też gdzieś wybył, chyba mieszkaniec Niemiec, interesuje się sprzętem rtv i chyba sprzedaje jakieś satelity czy dekodery jakoś tak mi się kojarzy z ruchem fabryka aktywności młodych w Gorzowie tacy dziwacy co nie mają co z czasem wolnym zrobić a towrzą coś praktycznie bezsensownego i bezużytecznego z poparciem Owsiaka.

wolfenstein3d - twórca i właściciel portalu gorzowianie.com.pl, z wykształcenia ekonomista, programista i spawacz, absolwent PWSZ, zainteresowany sprawami Gorzowa.

ewerty - 60-letni grafik operator maszyny drukującej DTP. Całe życie w poligrafii, rymuje wiersze dawny bywalec klubu Lamus, długie siwe włosy i broda do pasa. Wiecznie szuka pracy i zleceń, mieszka w Zielonej Górze wyprowadził się z Krakowa gdzie miał kaszel (nieczyste powietrze), pracował w Sonarze pochodzi z Gorzowa. Na emeryturze jak twierdzi, czeka go mieszkanie pod mostem bo nie płaci ZUS-u. Często komentuje artykuły na mmgorzow.

innych jakoś tutaj nie ma, jest jeszcze mmmmmmm0 ale nic o nim nie wiem.
10 osób.
Szkoda że u mnie tyle nie ma na forumie. Ale zastanawiam się jak to rozkręcić żeby było parę osób piszących. Jest jeszcze właściwie tylko lubuska i to wszystko. A tam też mały odzew. Kiedyś się kręciło forum pwsz gorzów ale zamknęli.
Sama skorupska raczyńska mówiła że pisze czu przegląda forum gorzowskie i sam kanclerz PWSZ Gawroniak.

Co się stało ze nie ma żadnych inteligentnych dyskusji tylko wszystko się sprowadza do wyładowania swoich frustracji niektórych osób?
Kiedyś było jeszcze profeo ale przekrztałcili w zbiornik CV, forum mieli żałosne z bardzo sfrustrowanymi ludźmi i modami takimi że ziomal to przy nich aniołek.
Goldenline też chyba zdechło.

Fora wymierają na rzecz kamerek (showup, fotka tv)
nawet czat wirtualnej polski już nie chodzi - 90% to roboty albo zboczeńcy, lasek ze 2 i grubo po 40tce

nie ma ludzi w Internecie
wszystko sie rozlazło po naszych klasach i facebookach.
epuls również nie żyje.

Portale społecznościowe is ded. I tylko zaczepne wpisy wirtualnej polski obficie komentują.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Jedrzejczak to byl dobry i uczciwy Prezydent IP: *.net.albertacom.com 07.12.14, 04:59
      Hey,
      :):):):):):)
      • hiro_polska Re: Jedrzejczak to byl dobry i uczciwy Prezydent 07.12.14, 19:46
        cześć berni ! jak tam kojoty? szczypią za pięty czy hami je goni?;-)
    • e_werty Re: forumowicze gazety 07.12.14, 09:12
      operator maszyny drukującej DTP

...ciekawe co to za maszyna? :)
      Skrót DTP to "Desktop Publishing" (Prepress Production)
      ...czyli żadna maszyna! To proces przygotowania do druku!

Pochodzę z Zielonej Góry wychowany w Poznaniu
      wróciłem do korzeni...
      • kozamaradio Re: forumowicze gazety 07.12.14, 09:25

"calama - tej już nie ma - urzędniczka unijna w brukseli, feministka pełną gębą i socjalistka. "
        Co jak co..ale Calame z dżoną pomylić....:)
        Sie Calama ucieszy hehe
        Widzę, że na forum sami wyzywacze i jeden tfórca-ekonomista.....
        • wolfenstein3d Re: forumowicze gazety 07.12.14, 14:57
          ty nic nigdy nie stworzyłeś umiesz tylko oczerniać
          taki polaczek zawistnik
      • wolfenstein3d Re: forumowicze gazety 07.12.14, 14:51
        oglądałem dzisiaj maszynę drukującą na giełdzie.
        taka duża jakaś drukarka laserowa.

przydałoby się takie coś może bym wydawał gazete w formie papierowej.
        tylko tonery kupować a nie wiadomo czy to działa a może czarno-białe

instrukcja po niemiecku była.
        • Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.14, 20:47
          wolfenstein3d napisał:

> przydałoby się takie coś może bym wydawał gazete w formie papierowej.

Szkoda lasów...

Miksować można i bez papieru.

• hiro_polska Re: forumowicze gazety 07.12.14, 19:49
        zdajesz sobie sprawę,że w tym themacie dyskutujesz <wxd>z facetem: jest młotek nie ma młotka;-)
    • e_werty Re: forumowicze gazety 07.12.14, 09:36
      pracował w Sonarze

...a to co za bzdura?

Nigdy tam nie pracowałem...
      • wolfenstein3d Re: forumowicze gazety 07.12.14, 14:57
        mówiłeś że pamiętasz te firme jak inaczej się nazywała
        • e_werty Re: forumowicze gazety 07.12.14, 19:07
          inaczej się nazywała
          nazywała się Spin i mieściła się na Czereśniowej w tzw. "Lipsku"
    • Gość: gg Re: forumowicze gazety IP: *.kwidzyn.mm.pl 07.12.14, 14:18
      wolfenstein3d napisał:
      "> innych jakoś tutaj nie ma,"

są, są od lat ale jak dyskusja jest jałowa pisząc delikatnie, to nie ma sensu się włączać

mi też nie chce się logować pod prawdziwym nickiem
    • hiro_polska Re: forumowicze gazety 07.12.14, 19:52
      "
      hiro_polska - kibic stali gorzów, agresywny, wyzywacz, narkoman zielska i co tu dużo mówić człowiek niezadowolony z życia, nie lubi pedałów. "
      za ostatnie stwierdzenie daruję ci to z tym zielskiem! nienawidzi,zwalcza,jebie,..........................errata do ostatniego stwierdzenia;-)
    • Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.14, 23:38
      Przeczytałem z zaciekawieniem i muszę powiedzieć, że masz zadatki na to by zostać nowym Zysnarskim.

Jeżeli mogę ci coś doradzić na przyszłość, to gdyby ktoś ciebie kiedyś prosił, żebyś jakąś konstrukcję zespawał, to odmawiaj. Zawsze kategorycznie odmawiaj, nawet gdyby ciebie bardzo prosił. Spawanie to nie dziennikarstwo. Wymaga odpowiedzialności, dokładności i rzetelności. Profesor Stefan Bryła mógłby się w grobie przewrócić.

• Gość: free Re: forumowicze gazety IP: *.free.aero2.net.pl 08.12.14, 19:23
        nicelus napisał :
        Przeczytałem z zaciekawieniem i muszę powiedzieć, że masz zadatki na to by zostać nowym Zysnarskim.

Pojebałeś chyba Zysnarskiego z Wieczorkiem
    • Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.14, 19:44
      wolfenstein3d napisał:

> nie ma ludzi w Internecie

Ciekawe czy istnieje życie poza internetem?

• hiro_polska Re: forumowicze gazety 12.12.14, 21:27
        ono się zwie pozagrobowe! uuuuuuuhhhhuuuuuuuuuuuuuu;-)
        • andrzejusa Re: forumowicze gazety 12.12.14, 22:58
          czesc woöfi ,

dawno juz takiego klarownego tekstu przez ciebie napisanego nie czytalem :)
          czy to sie zgadza , czy nie , to co napisales?
          niewazne :))
          przynajmniej sie wysililes !!
          czego o innych forumo powiedziec nie mozna:)))

co do tresci ?
          to dodam dwie uwagi:
          calama faktycz nie nie jest z brukseli,
          a ja to wlasnie pisze wierszem nie ktos tam :)))

ale ogolnie fajny tekst,
          mniej pijesz , wiecej dobrych tekstow piszesz jak pisala pretty :)

free ,
          nie rozumiem porownania zysnarskiego z wieczorkiem :(
          moze troche swiatla?

hiro ,
          nie ma zycia pozagobowego ,
          ale ty o tym sie nie dowiesz,
          bo jak umrzesz ,
          to po prostu umrzesz:))))
          • hiro_polska Re: forumowicze gazety 12.12.14, 23:07
            "
            hiro ,
            nie ma zycia pozagobowego ,
            ale ty o tym sie nie dowiesz,
            bo jak umrzesz ,
            to po prostu umrzesz:)))) "
            grozisz mi!?
          • hiro_polska Re: forumowicze gazety 12.12.14, 23:18
            ty nie peniaj to txt z :joba czyli ostatniej szarej komórki;-) pele znasz? chyba nie ten konsultant;-) a może? obrazkowo www.youtube.com/watch?v=CHpbjXCHYyM
            • andrzejusa Re: forumowicze gazety 15.12.14, 23:17
              hiro !
              moj drogi forumowy przyjacielu.

ja ci niczym nie groze !
              ja po prostu napisalem ze kiedys umrzesz :))

byl taki jeden co umarl i powstal do zycia z powrotem ,
              ale daj spokoj hiro przeciez chyba nie bedziesz sie na drugiego jezusa rychtowal??

umrzesz i cie robaczki rozjedza , kosci zostana,
              ale kosci to zaden dowod niesmiertelnosci hiro !!

kosci " niesmiertelnych" faraonow egipskich ogladamy dzisiaj
              w telewizji lub na zywo , jezeli kogo na to stac !!!

wiesz jak to jest , lub nie wiesz.:
              ich tam , tych faraonow mumifikowali , zlotem oblepiali , na droge do " nieba " rychtowali im wszystko potrzebne nawet krowy i kobiety , i wino i zarcie i co tam jeszcze sobie zarzyczyli!!!

po wszystkich zostaly kosi i nikt z nich nie ozyl o dzoiwo :(((

czyzby wierzyli nie w tego boga co czeba???:)))

oni by nawet , ci faraonowie na katolicyzm przeszli ,
              ale niestety wtedy jeszcze , ku-wa katolicyzmu nie bylo,
              i nikt o jezusie nie slyszal ,
              wiec sie w zoto zawijali (no ci od balsamowania ich w to zloto zawijali) ,
              i gowno im to dalo , niestety :(((

mialy ich przewisc lodzie do raju,
              ale okazalo sie ,
              ze zadnych lodzi nie ma i zloto gowno warte jest ,
              i gnija do dzisiaj,
              a lodzi jak nie bylo , tak nie ma :)))))
              • hiro_polska Re: forumowicze gazety 16.12.14, 13:29
                bracie! to z filmu! kumasz/? to takie obrazki....:
                www.youtube.com/watch?v=CHpbjXCHYyM
    • hiro_polska Re: forumowicze gazety 16.12.14, 22:13
      Szkoda że u mnie tyle nie ma na forumie. Ale zastanawiam się jak to rozkręcić żeby było parę osób piszących.
      o mały awatar a byś się mnie nie pozbył;-0))
    • e_werty Re: forumowicze gazety 18.12.14, 10:17
      mieszka w Zielonej Górze wyprowadził się z Krakowa gdzie miał kaszel (nieczyste powietrze),

Miałem rację!
      • hiro_polska Re: forumowicze gazety 18.12.14, 10:51
        e_werty napisał:

> mieszka w Zielonej Górze wyprowadził się z Krakowa gdzie miał kaszel (nieczy
        > ste powietrze),

>
        > Miałem rację
        > !

i tam komentuje bieżące polityczne wydarzenia ,tam szukaj pracy itd..............
        • e_werty Re: forumowicze gazety 18.12.14, 11:19
          Święta spędzę w Gorzowie...

:)
          • hiro_polska Re: forumowicze gazety 18.12.14, 14:58
            e_werty napisał:

> Święta spędzę w Gorzowie...
            >
            > :)

jako ten niezapowiedziany gość do pustego talerza?
            :-)
      • hiro_polska pozdro z Gorzowa Wielkopolskiego;-) 18.12.14, 11:00
        www.youtube.com/watch?v=PcBid6t6P-k
        • Gość: nicelus Re: pozdro z Gorzowa Wielkopolskiego;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.14, 10:06
          www.youtube.com/watch?v=196xBNl0XHs
    • Gość: nicelus Udo Jürgens nie żyje. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.12.14, 19:02
      Udo Jürgens - Der kleine Trommlerjunge
      • Gość: nicelus Joe Cocker nie żyje. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.12.14, 19:32
        www.youtube.com/watch?v=bRzKUVjHkGk
        • hiro_polska a karolina czarnecka żyje! 22.12.14, 20:53
          ;-)
          • Gość: nicelus Jimmy wraz z kolegami już w raju ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.12.14, 22:39
            Karolina Czarnecka, to utalentowana młoda osoba która wspaniale zaczyna karierę i na pewno jeszcze wiele sukcesów aktorskich przed nią, czego jej serdecznie życzę.
          • Gość: nicelus Re: a karolina czarnecka żyje! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.12.14, 19:48
            Sprytna i wybitna - Karolina Czarnecka

• Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.12.14, 21:27
      wolfenstein3d napisał:

> calama - tej już nie ma - urzędniczka unijna w brukseli, feministka pełną gębą
      > i socjalistka.

Urzędniczka unijna w Brukseli, feministka pełną gębą i socjalistka, a calama której już na forum nie ma, to dwie różne osoby i dwa przeciwieństwa.

Jona albo anbxl w dawnych czasach oficer belgijskiej policji, a obecnie wysoki urzędnik w Brukseli wpływający na politykę personalną i korespondujący ze znanymi polskimi politykami na "priva", a calama całkiem normalna.

> nicelus - pracuje w Niemczech w dzielnicy tureckiej, PIS-owiec.

Mieszkam i pracuje w zachodnich dzielnicach Berlina, w których ilość Turków jest przeciętna dla całego Berlina. Biorąc pod uwagę, że we wschodnich dzielnicach Turków praktycznie nie ma, można powiedzieć, że jak na dzielnice zachodnie Turków jest tu bardzo mało. Ma to naturalnie swoje złe strony, gdyż świeżych tanich warzyw nie mam pod domem i muszę jeździć kawałek samochodem.

Nie wiem skąd ci ten PiS przyszedł do głowy. Pisałem przecież wielokrotnie, że nigdy nie byłem i nie jestem w żadnej partii politycznej. W Niemczech jest demokracja. Każdy myślący obywatel ma zagwarantowany dostęp do rzetelnej informacji i może wybierać korzystnie dla siebie.

Moim zdaniem ludzie mieszkający i pracujący w Niemczech powinni wybierać w Niemczech Angelę Merkel i CDU/CSU, bo to najlepszy wybór dla Niemiec. Angela Merkel uzyskała ok. 97% poparcia w swojej partii, ma najniższe w Europie bezrobocie wśród młodzieży itd. Natomiast w Polsce powinni wybierać Tuska i PO, bo to też najlepszy wybór dla Niemiec. Nie wiem czy wiesz, że 690 tys. osób ma niemieckie i polskie obywatelstwo.

Natomiast ludzie mieszkający i pracujący w Polsce powinni wybierać PiS, bo to najlepszy wybór dla Polski. Taki polski odpowiednik niemieckiej CDU/CSU. Nie powinni w żadnym wypadku wybierać PO, bo to najgorszy wybór dla Polski. Taki polski odpowiednik niemieckiej partii o nazwie PARTIA, której w Niemczech prawie nikt nie wybiera. Jak trafnie zauważył RAZ - co prawda rządzą nami gangsterzy, ale na szczęście jest to wiecznie potykający się o własne sznurowadła gang Olsena. Mieszkać w Gorzowie i wybierać PO, to już w ogóle ... skrajna nieroztropność, albo nadmierne poczucie humoru.

Pewnie interesuje cię, dlaczego nieodpłatnie udzielam wam rzeczowych i bezstronnych rad? Jestem w 100% pewien, że nie macie do mnie startu, bo i tak nie wybierzecie PiS.

> Szkoda że u mnie tyle nie ma na forumie.
      > Ale zastanawiam się jak to rozkręcić żeby było parę osób piszących.

Może wprowadź rubrykę: "Listy do czytelników"?

• Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.12.14, 11:21
        nicelus napisał:

> Może wprowadź rubrykę: "Listy do czytelników"?

Albo, lepszy pomysł na zdobycie czytelników. Napisz Pismo Święte w wersji light. Na przykład tylko 5 przykazań itd. Co ty na to?

• Gość: nicelus Gang Olsena cd. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.01.15, 04:19
        On nie miał prawdziwej broni, a oni prawdziwych pieniędzy...

• Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.12.14, 22:43
      Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim forumowiczom gazety i załączam znaną kolędę w pierwszym wykonaniu które właśnie uczyniło ją znaną.

Harry Belafonte - Mary's Boy Child (1957)

• Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.12.14, 20:09
      wolfenstein3d napisał:

> ... , jest jeszcze mmmmmmm0 ale nic o nim nie wiem.

Tak go widzą jego rodzice.

Tak on siebie widzi.

Tak go widzą inni.

• darth4 Re: forumowicze gazety 30.12.14, 19:30
      >>> Co się stało ze nie ma żadnych inteligentnych dyskusji tylko wszystko się sprowadza do wyładowania swoich frustracji niektórych osób? ,

Moim zdaniem ? ?nie ma żadnych inteligentnych dyskusji bo wszystko się sprowadza do wyładowania swoich frustracji?
      Jak do tego doszło ? Z mojej strony wygląda to tak ?
      Będzie tak z 10 lat temu bywało fajnie, aż dołączył Bernard. Wtrącał się do dosłownie każdej dyskusj raczej mało grzecznie. Powiedzmy że jego posty nie zachęcały do dyskutowania. Jak mi się wydaje coraz to więcej forumowiczów, przestało dyskutować z "wszystkowiedzącym".
      W owym czasie nawet powstało kilka forumowych inicjatyw zakończonych sukcesami jak pomnik Szymona Giętego, a później Jancarza. Do ?Jancarza? dołączyły władze ( wówczas bywały na Forum ? Więc były prezio uścisnął przy tej okazji łapę p. B. Tenże tak zacnie dowartościowany, zapłonął niegasnącą miłością do prezia i dodał do mało konstruktywnych wypowiedzi peany dla prezia przy okazji każdej dyskusji o Gorzowie. Tego moim zdaniem było dla wielu za dużo. Jak tu prowadzić inteligentne dyskusje ? I zdechło w końcu. No cóż, zmienił się w końcu Prezydent i może warto wrócić do ciekawych dyskusji :)))
      • e_werty Re: forumowicze gazety 30.12.14, 23:10
        zmienił się w końcu Prezydent
        ... który odżegnuje się od sieci...
        No i bliższe są mu bardziej rustykalne i TIR'owe
        estetyki... bliższe mu CB radio niż skype.
        Jeżeli obcesowo potraktował lady Panufnik
        to czego można oczekiwać?
        • Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.14, 01:00
          e_werty napisał:

> Jeżeli obcesowo potraktował lady Panufnik

Wot maładiec! Jak tow. Jędrzejczak profesorów Ortner&Ortner.

> to czego można oczekiwać?

Teamu tirowca i Synowca.

• Gość: w3d Re: forumowicze gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.14, 02:26
            Nie narzekajcie na nowego prezydęta bo jeszcze stary zechce powrócić
            Jedrzejczak by do ruiny to miasto doprowadzil wielomilionowymi inwestycjami w glupoty nikomuniepotrzebne horrendalnie przeszacowane.

Jacko zrobi porzadek z drogami infrastrukturą.
            Bo te komuchy ludzie dla miasta beda go naciagac na nowe przedszkola i budzety obywatelskie zeby windy budowac w liceach
            • Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.14, 09:56
              Szczęśliwego Nowego Roku!

gabryel.dorzeczy.pl/id,5197/Pierwszy-Sylwester-w-Brukseli.html

• darth4 Re: forumowicze gazety 31.12.14, 11:30
          > to czego można oczekiwać?

Od obecnego Prezydenta ?

1. uporządkowania centrum miasta żeby nie wyglądało jak małe biedne miasteczko.
          Będąc w centrum Gorzowa popatrzcie chwilę na detale np.
          - okolica przystanku tramwajowego przy GŁÓWNYM skrzyżowaniu ! Rozwalające się betonowa wysepka z chwastami, nawierzchnia drogi ( widać to porównując z szynami tramwajowymi ) i tak nierówna droga, że lepiej wyglądały ulice NY w filmie "Jestem Legendą" ( czyli kilka lat po wymarciu ludzi ).
          - niby zagospodarowany bulwar nadbrzeżny ( o makabryle nie wspomnę ) ale wokół bulwaru zaniedbany poniszczony i "pografitowany" niestety nie za ładnie wiadukt kolejowy.

Od lat prezio gadał przy okazji każdych wyborów jak to uporządkuje centrum i ... gadał.

Co z tego ? Ano to że młodzi ludzie wstydzą się Gorzowa, bo inne miasta rewitalizują centra miast. Trzeba pamiętać że dziś młodzi nie musza mieszkać w 1 miejscu całe życie i dużo łatwiej im wyjechać tam gdzie jest im "przyjemniej żyć". Porównajmy to z najbliższymi miastami jak Poznań, Szczecin, Berlin ( też dużo młodych z G-wa tam mieszka ), no i niestety Zielona G. która rewitalizowała centrum.

2. Oczekuję że sport powróci do G-wa. Niegdyś mieliśmy wiele dyscyplin i Mistrzów Świata i Olimpijskich w G-wie oraz wiele klubów sportowych znanych w Polsce. Co z tego zostało ?
          Ano praktycznie tylko żużel, moim zdaniem za sprawą tego że preziowi i kumplom, "cygaro i koniak" najlepiej kojarzy się z lożą VIP którą sobie "sprokurowali". To długi temat ( budowlane lobby gorzowskie ) ale dość kluczowy.

3. Oczekuję że Gorzów w końcu ustali jakąś markę która zatrzyma młodzież w G-wie.
          Taką z którą da się identyfikować. Nie tylko PRZYSTAŃ i .... co dalej ??????????
          Ale "przystań, pomyśl, zaproponuj i w końcu najważniejsze - realizuj SIĘ w niej" !!! .
          Taką która będzie nie abstrakcyjna, tylko atrakcyjna. By młodzi ludzie chcieli MIESZKAĆ w G-wie. Niechby to nawet było centrum polski w CB, grillu i tańcach brzucha, ale niechby to było coś. Obecna marka dla młodych to niestety "PRZESTAŃ" i wyjedź stąd.

Na razie tyle. Do tego nie potrzebna jest aktywność obecnego Prezydenta na Forum.
          • e_werty Re: forumowicze gazety 31.12.14, 12:33
            Do tego nie potrzebna jest aktywność obecnego Prezydenta na Forum

..ale ktoś z "gabinetu Prezia" powinien śledzić "tryndy"

No i Prezio będzie realizował wszelkie cele o ile mu się to opłaci.
            "Za darmo umarło" - jak mawiano na moim podwórku...
            Bo żaden z kandydatów nie rwał się do władzy aby nic z tego nie mieć!
            Zawsze chodzi o kasę i dobra powiązane z pełniona funkcją.
            Stary Prezio do czasu czerpał z tego "źródła obfitości wszelakiej"
            - łyżeczką... i "ludzkość" to znosiła.
            Zaprotestowano w chwili zamiany łyżeczki na chochle...
            Nowy na razie czai się z wyborem łyżeczki!
            A może to będzie grill albo rożen? Bliższe mu z dotychczasowej działalności?
            To jest "faza testowa" posiadanych zasobów i możliwości...
            • Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.12.14, 13:55
              e_werty napisał:

> Stary Prezio do czasu czerpał z tego "źródła obfitości wszelakiej"
              > - łyżeczką... i "ludzkość" to znosiła.
              > Zaprotestowano w chwili zamiany łyżeczki na chochle...

Co ty? Zupełnie odwrotnie. Prokuratura ustaliła, że to właśnie chochlą jest zgodnie z prawem, a prezydenta który robi wszystko zgodnie z prawem i nie robi przekrętów, żaden człowiek w Gorzowie nie zniesie. Dlatego wybrano takiego ze świeżymi prokuratorskimi zarzutami. W Gorzowie rozpierducha musi być, a jak się komuś nie podoba, niech spada do Zielonej Góry.

;)

• darth4 Re: forumowicze gazety 31.12.14, 14:02
              "Za darmo umarło" itd...

Zgadzam się z całym tekstem, jednak ... nie robi za darmo. Poza tym uznanie mieszkańców to też jakaś forma wynagrodzenia starań. I zdaje się że stary prezio się o tym przekonał w końcu.
              Jest szansa że wyborcy zaczną w końcu podsumowywać kadencję i wyciągać wnioski :)
              Przypominam że nowy Prezio ( starego przez brak szacunku nie piszę z dużej litery :) nie zrobił na nas desantu. To my go zatrudniliśmy !!!
              Chyba więc mamy prawo przynajmniej oczekiwać dobrej pracy.
              Tylko tak sprawy mogą pójść w dobrym kierunku jeśli Prezio doceni że możemy go docenić :)

Szczęśliwego Nowego Roku i Nowej Nadzeji forumowiczom i gorzowianom życzę serdecznie !
          • Gość: !!!!!!! Re: forumowicze gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.14, 14:55
            to czego można oczekiwać?
            >
            > Od obecnego Prezydenta ?

Autobusu na Słowiankę z centrum miasta.Przystanek autobusowy bezpośrednio przy Słowiance.AMEN
            • Gość: w3d Re: forumowicze gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.14, 21:30
              i darmowy do deszczna
              a przy słowiance jeszcze hotel
              • Gość: nicelus Re: forumowicze gazety IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.15, 17:19
                pewien rolnik złowił złotą rybkę.

Ma teraz w oborze trzy krowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka