emsiziomal Re: ziooomal wycinaj 09.01.15, 23:01 A co...kosić twoja "redaktorze" konkurencję? Twoja konkurencja jest sześciolatek, myślący i piszący w sposób adekwatny do swojego wieku. ty gimbusem zostaniesz do końca swoich dni. Gimbusem w clio...wiecznie młodym.......... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: ziooomal wycinaj 12.01.15, 11:01 izrael.org.il/kunena.html?view=topic&catid=4&id=90965 jak wycieczka?oki? Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Było ok.... 12.01.15, 13:35 wracam tam w kwietniu i mam nadzieje na dłużej bo o Jordanię chcę zahaczyć. Dołączysz? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska dziękuję i przepraszam za skojarzenia;-) 12.01.15, 20:23 emsiziomal napisał: > wracam tam w kwietniu i mam nadzieje na dłużej bo o Jordanię chcę zahaczyć. > Dołączysz? www.youtube.com/watch?v=NhDYqtKckoM skompletujesz ekipę......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska które nie są zupełnie przypadkowe;-) 12.01.15, 21:36 hiro_polska napisał: > emsiziomal napisał: > > > wracam tam w kwietniu i mam nadzieje na dłużej bo o Jordanię chcę zahacz > yć. > > Dołączysz? > www.youtube.com/watch?v=NhDYqtKckoM > skompletujesz ekipę......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: ziooomal wycinaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 13:10 Skoro tak to dlaczego zadna z tych gazet nie pisze o owsiaku i jego spolkach z ktorych wyciaga miliony? Dlaczego nikt nie pisze o przekretach prezia z filharmonia i innymi inwestycjami? Czem zadna gwzeta nie pisze ze budowal je interbud west komarnckiego. Czemu gorzowianin pisze bzdury o zonie jancarza ze byla ofiara nie katem i nieprawidlowe informacje o jej karze wiezienia? czemu nikt nie napisal o kampanii wojcickiego ktora kosztowala duzo eiecej niz podal? Nikt nie bedzie pisal o inwestycjach wojcickiego przez kogo beda realizowane? 16mln na cez przy warszawskiej. Zobaczymy kto bedsie realizatorem czy nie oby nie jegomoscie z deszczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: ziooomal wycinaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 13:29 Strone prowadze sam dlatego marnie wyglada. Projekt dotyczyl wspolpracy z handlowcem i wlascicielem agencji reklamowej grafikiem. Robilismy kilka projektow wszystkie przerywal rzucajac sie na nastepne. Po kilku takich zerwalem wspolprace. Grafike gorzowian zrobil na odpier..l sie i wyszlo jak wyszlo. Mialem sam pisac czesc artykulow rezte mielu pisac ludzie jak na mmgorzow liczylem tez na forumowiczow. Olaliscie mnie. Nienawisc polakow do chcacych odniesc sukces i ciagniecie w dol jak pasujace do tego narodu. Idea byla podobna jak wirrkszosci powstalych jak grzyby po deszczu portali o miescie- obalic jedrzejczaka ktory zle rzadzi miastem budujac wielimilionowe obiekty dla establishmentu i zaniedbujac podstawy miasta jakim sa drogi bez dziur zadbane osiedla miasto nieatrakcyjne wizualnie opustoszale centrum i ucieczka mlodych na studia do wiekszych osrodkow i xa granice bo rynek pracy jest taki ze tylko wegetowac. Rozwoj portalu wymaga pracy handlowej marketingowej pozyskiwanie reklamodawcow reklama pozycjonowanie zwiekszanie odwiedzalnosci wersja papierowa kolportaz. Nic to nie zostalo zrobione co mialo nalezec do tamtej osoby. Dzis fukncjoniwaloby fajne czasopismo w ktorym mieszkancy sami pisaliby artykuly za ktore dostawaliby kasiore A jest co jest sam wiecej nie zrobie. Nikt nie pisal bez tych akcji marketingowych wiec zaczelem sam. Jestem tylko programista. Jak sie przyloze to potrafie napisac esej na jakis temat. Duzo rzeczowych informacji styl pisania moze nie wszystiim odpowiadac wylewam mysli z glowy bez korekty. Zawsze jak ktos cos pisze ktos inny musi skorygowac najlepiej jakis pisarz. Jakbym siedzial tylko w pisaniu to pewnie powstalyby dziela sztuki ale za duzo jesylt do ogarniecia zeby sie kulalo. Na razie spadla odwiedzalnosc do 23tys na miesiac w porywach bylo 100 a jak pisalem to 30tys najmniej bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: ziooomal wycinaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 13:36 O gorzowie jak zrobic z niego miasto atrakcyjne napisalem w artykule Pomozmy wojcickiemu. Za milion zlotych- budzet miasta ma prawie 500mln wyremontowac najwazniejsze najbardziej zaniedbane ulice w miescie i poprawic osiedla. Szczegoly ze zdjeciami i kosztem napisalem w artyukule ktory jest na glownej stronir w sliderze na koncu. Nie reklamuje sie. Nie mam zadnej kasy ze strony robie ja pro publico bono choc wiem ze nie warto. Swiata nie naprawisz a ludzie sa ciemni tak jak byli bo domagaja sie od wojcickiego kpntynuacji pplityki prezia czyli wielomilionowych inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś