e_werty 03.03.15, 16:29 Jeszcze się budzę bez grzyba nad głową... Do drzwi załomocze listonosz... W tle strzały... Słyszę - znaczy się żyję! Cóż - jak zamilknę to nikt nawet nie zauważy braku Milczę więc mnie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Eeee tam... 03.03.15, 16:39 ...to przez listonosza... pyry mi się przypaliły! tak długo marudził... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Eeee tam... 03.03.15, 20:16 ty lepiej wiersz jakiś napisz ....a nie.......ziemniaki palisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Eeee tam... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.15, 00:40 e_werty napisał: > ...to przez listonosza... > pyry mi się przypaliły! Zamiast listonosza dopytywać dlaczego nie przyniósł karty mobilizacyjnej i to tak długo aż się woda pyrom wygotuje, lepiej bądź urzeczony tą ciszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Milczenie jest... ciszą? IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 03.03.15, 19:51 Czyli odebrałeś kartę mobilizacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Milczenie jest... ciszą? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.03.15, 21:59 e_werty napisał: > Milczę więc mnie nie ma... "Niech się dzieje wola Nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Milczenie jest... ciszą? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.03.15, 22:48 "Niech się dzieje wola Nieba, Z nią się zawsze zgadzać trzeba" To był rejent Milczek, a teraz będzie ... Bang Bang Odpowiedz Link Zgłoś