wolfenstein3d 17.05.15, 01:18 Żeby zapłacić odszkodowanie Żydom za to że Niemcy wymordowali u nas 6mln Żydów. Świat rzekomo wmawia nam że to Polacy zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w3d sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.15, 14:05 chodzi o obietnicę daną Amerykanom że zostanie wypłacone odszkodowanie za mienie pożydowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 18.05.15, 20:51 jakiś link może? czy w maglu mówili?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 18.05.15, 21:07 Wydawało się mu, że słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 18.05.15, 21:13 huj mnie obiega co się wolfiemu wydawało.napisał,że prezydent Polski chciał mnie okraść z grzybów to niech poda jakieś źródło,jakiś link. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d proszę bardzo 18.05.15, 23:35 Komorowski_i_rzad_tuska_chcieli_sprzedac_polskie_lasy_by_zaplacic_za_mienie_pozydowskie Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 18.05.15, 23:58 a jakby ci bracia Karnowscy nie pasowali to tutaj 70090 ale rozumiem że dla Ciebie najwartościowszym źródłem medialnym jest TVN Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 19.05.15, 07:54 to dobrze ,że moje grzyby ocalały.jak już władzę absolutną przejmie twój korwin to czyje będą lasy?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 19.05.15, 09:03 Korwin to jest Ozjasz Goldberg Żyd dlatego się nie zająknął w sprawie odszkodowań dla Żydów wypłacanycjh przez Polskę i muzeum za 300mln rocznie duzo kosztujące w utrzymaniu jak gorzowska filharmonia i nazwanie przez Żydów Polski anomalią. Ci przywódxy żydowscy domagający sie wielomiliardowych odszkodowań sprzeniewierzają pieniądze. A komór im płaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe IP: *.noc.fibertech.net.pl 19.05.15, 09:50 wolfenstein3d napisał: > Korwin to jest Ozjasz Goldberg Żyd Twoje informacje są równie wiarygodne jak Tomasza Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 19.05.15, 09:59 lis to tfu falubaz.im nie wolno wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe IP: *.noc.fibertech.net.pl 19.05.15, 10:13 hiro_polska napisał: > im nie wolno wierzyć. Nawet by mi to do głowy nie przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 19.05.15, 16:56 pie...się login_t Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 19.05.15, 11:05 www.youtube.com/watch?v=9v00dFYt_fI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Dałeś znów dupy frajerze? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.05.15, 23:39 hiro_polska napisał: > www.youtube.com/watch?v=9v00dFYt_fI jaką kanalią trzeba być ,żeby spie...ć z kraju tam gdzie wygodniej,później zaś pouczać tych,którzy pozostali w tym kraju? jakim dupkiem i durniem trzeba być? jak powinno być to my wiemy bez rad takich nędznych szczurów jak niektórzy. Zanim znów coś głupiego napiszesz, to trochę pomyśl. W przyszłości jeszcze może być tak, że my wrócimy, a ty będziesz musiał spieprzać na zachód. Na zachód oczywiście od Irkucka, bo jesteś głupszy niż policja demokratycznego państwa pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska nie jestem tobą cfelu. 21.05.15, 08:38 reflex masz jak typowy trol;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus z abarotem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.15, 20:05 Nie napisano ci kiedyś, że nie ta liga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Dałeś znów dupy frajerze? IP: *.flatbooster.com 21.05.15, 21:24 > W przyszłości jeszcze może > być tak, że my wrócimy, a ty będziesz musiał spieprzać na zachód. Gdzie ty konfidencie niemiecki będziemy spiepszać? COOO!!! a może ty żydem jesteś?Coo? leż psie na wycieraczce.Taką wolność wybrałeś.Nie strasz,że do Polski wrócisz! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d emigracja to nie brak patriotyzmu 21.05.15, 21:41 wymienię ci nazwiska wielkich Polaków za granicą: Jan Papież 2 Adam Mickiewicz Roman Polański Agnieszka Holland ... Prof. Leszek Kołakowski Prof. Andrzej Walicki Prof. Zygmunt Bauman Prof. Zbigniew Brzeziński Eugeniusz Wyzner ... Steve Woźniak Barbara Piasecka-Johnson Andrzej Filipowski Victor Markowicz Ryszard Pratt Tadeusz Witkowicz ... Kamil Cebulski ... Jan Kobylański Stefan Kudelski Zygmunt Świtkowski Jerzy Wagner ... Edward Mazur ... Zbigniew Boniek Włodzimierz Lubański Mariusz Czerkawski Andrzej Gołota ... i wiele aktorów oraz aktorek w Hollywoodzie wymienię Agatę Buzek Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: emigracja to nie brak patriotyzmu 22.05.15, 11:06 wolfenstein3d napisał: > wymienię ci nazwiska wielkich Polaków za granicą: > > Jan Papież 2 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: emigracja to nie brak patriotyzmu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.15, 20:13 wolfenstein3d napisał: > i wiele aktorów oraz aktorek w Hollywoodzie wymienię Agatę Buzek A Antoni Patek, bez którego nie byłoby szwajcarskich zegarków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: emigracja to nie brak patriotyzmu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.05.15, 07:37 wolfenstein3d napisał: > wymienię ci nazwiska ... Nie o nazwiska chodzi, tylko czy mają prawo pouczać, czy wprowadzić cenzurę dla tych z zagranicy, czy to jest pouczanie, czy własne zdanie. Na przykład ja nikogo nie pouczam, tylko wyrażam własną opinię. Od początku zachwycam się budynkiem filharmonii którą wybudowali wybrańcy mieszkańców Szczecina i okazało się, że miałem rację. Jest to najlepszy budynek wzniesiony w Europie w ciągu ostatnich dwu lat. Szczecin posiada jeden z najpiękniejszych budynków na świecie. Pierwszy raz tak prestiżową nagrodę zdobył budynek wzniesiony w Polsce. "Wielki sukces Polski i hiszpańskich architektów!" Natomiast wybrańcy Gorzowian wybudowali brzydki budynek filharmonii z geometrią sali wykluczającą dobrą akustykę i w dodatku dwukrotnie drożej niż inni. Gorzowski sąd nie uznał tego za przestępstwo, tłumacząc, że budowa przerosła intelektualne możliwości wybrańców gorzowian. Mówiąc prostym językiem, byli zbyt głupi do przestępstwa orzekł sąd który bez namysłu skazał Andrzejusa uznając tym samym jego znaczną przewagę umysłową nad wybrańcami Gorzowian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dałeś znów dupy frajerze? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.15, 20:07 Gość portalu: *** napisał(a): > COOO!!! a może ty żydem jesteś? Coo? Gó...! Proszę się mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.15, 00:07 hiro napisał : h... mnie obiega co się wolfiemu wydawało.napisał,że prezydent Polski chciał mnie okraść z grzybów to niech poda jakieś źródło,jakiś link. ;-) h... wbił w grzyby ale jak będziesz zapie...ł dzięki gajowemu do 67 roku i to ci się podoba to idź i w niedzielę mu podziekuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.15, 01:50 Gość portalu: / napisał(a): > ... będziesz zapie...ł dzięki gajowemu do 67 roku ... Ale nie będziesz miał podatków wysokich niczym na Węgrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 19.05.15, 07:56 >to idź i w niedzielę mu podziekuj nie chodzę,nie uczestniczę.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /./ Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.15, 11:17 Kaczyński podkreślił, że "trzeba ściągać podatki wszędzie tam, gdzie to przewiduje prawo" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe 21.05.15, 13:54 zagraniczne markety i banki nie płacą podatków a wysysają z nas miliardy złotych vat 23% to płaci ludność a nie markety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Bardzo przytomny tekst dla Szydło IP: *.noc.fibertech.net.pl 21.05.15, 14:35 albo Kurskiego, łotewer. smocze.opary.salon24.pl/649340,dzis-debata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: komorowski chciał sprzedać lasy państwowe IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 22.05.15, 22:19 Po pogromie kieleckim 150 tys. Żydów wyjechało z Polski. 1946-47. Głównie do Niemiec. Wcześniej wyszli z koncentraków, z lasu, piwnic, klasztorów - miejsc, gdzie się ukrywali przed Zagładą. Wracali do swoich domów. Ale w ich domach już mieszkali sąsiedzi; Polacy. Zajęli ich, Żydów, warsztaty, spali w ich łóżkach, jedli ich widelcami. I nie wyglądało, żeby chcieli oddać widelce i domy. "Jednak przeżyłeś"? Potem dostawali łomot. Coraz gorszy, aż do kulminacji w Kielcach. Wtedy 150 tys. z nich ze strachu odpuściło sobie domy, widelce i warsztaty; ratowało życie, i tak cudem wyniesione z Zagłady. Wyjechało. Nie wiem, czy Komorowski chciał sprzedać lasy na wyprawkę dla Żydów; chyba jednak nie. Wiem zaś, że rachunki polsko - żydowskie nie są zamknięte. Ja sobie odpuściłem spadek na obecnej Ukrainie; ale potrafię sobie wyobrazić Żydów chodzących po rejonie dawnej Złotej w Warszawie i liczących ile też może być warta 1/64 działki, którą tam miał ich dziadek... Odpowiedz Link Zgłoś