Dodaj do ulubionych

Skończyło się

10.09.15, 21:23
Opalone nogi i obszerne dekolty.
Obserwuj wątek
    • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.15, 23:47
      Jeszcze nie. Jeszcze będzie ciepło.

• hiro_polska Re: Skończyło się 11.09.15, 10:57
      wspomnienia można jeszcze pooglądać na słowiance;-) wrrrrrr:-)
    • Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.15, 20:25
      mozna wpasc do solarium a dekolty nosic caly rok
      pod warunkiem, ze ma sie co pokazac
      • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 08:37
        Jak wpadnę do solarium to będę widział głównie opalone swoje nogi, a tych nie jestem ciekaw.
        Chodzi o to, że jak stanę na światłach to paradują głównie jeansy rurki i swetry, a paradowały sukienki
        • hiro_polska Re: Skończyło się 15.09.15, 08:44
          Gość portalu: login_t napisał(a):

> .... a paradowały sukienki
          www.zeberka.pl/img/el/nat/266_18.jpg
          wole basen,plażę na zdj...;-)
          • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 09:08
            ... i deszcz nie zaskoczy!
            • hiro_polska Re: Skończyło się 15.09.15, 09:16
              no włosów pod tą parasolką chyba nie zmoczy;-)))))))))
              • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 11:21
                mialam nie pisac ale napisze
                zmoczy
                jak ma
                • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 11:59
                  2.bp.blogspot.com/_KYXmcfChca4/Sm0dgB7G_CI/AAAAAAAAIiU/HLlKER6luxw/s1600-h/OrbitMist+BBDO+Usa.jpg
                  ... a ten kolo nie zmoczy już na pewno.
                  • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 12:09
                    cale zycie twierdzilam, ze lepiej slomianemu Jasiowi niz zlocistej Kasi
                    • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 12:42
                      Ten tu Jaś foliowy jakiś.

sd reklama bzdurna.
                      • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 13:03
                        ta, to jeszcze male miki
                        ale to? "Ty widzisz pomarszczone dłonie a ja mojego tate, który poradzi sobie w każdej styuacji nawet z nietrzymaniem moczu"
                        • hiro_polska Re: Skończyło się 15.09.15, 13:06
                          ..." po tym jak mu konar zapłonął " ? ;-0)
                        • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 13:51
                          Nietrzymanie moczu wraz upławami i wymiotowaniem są raczej w kategorii "obrzydliwe" a nie "absurdalne".
                          • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 13:59
                            to Twoja wersja
                            • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 14:08
                              Jest jeszcze kategoria "irytujące", np Włączamy niskie ceny (reklama sklepu z telewizorami)
                              • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 14:14
                                "troche" przegieli z iloscia tej reklamy w mediach i dlatego sie taka zrobila

sama w sobie nie jest irytujaca, tylko w nadmiarze
                                jak ze wszystkim zreszta
                                • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 14:30
                                  Większość reklam "chodzi" za długo. A tą akurat znielubiłem od początku.
                                  • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 14:42
                                    bo nie lubisz wlaczonych niskich cen?
                                    • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 15:14
                                      W ogóle włączania cen nie lubię.
                                      I piosenek o tym.
                                      • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 15:19
                                        jakis Ty marudny dzisiaj, bez humoru ...
                                        tylko nie lubie i nie lubie
                                        zjedz snickersa i przestan gwiazdorzyc
                                        • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 15:27
                                          No własnie, czas do domu na obiad pyszny.
                • hiro_polska Re: Skończyło się 15.09.15, 14:26
                  audrey_a napisała:

> mialam nie pisac ale napisze
                  no i po h.u.j postępujesz wbrew swoim postanowieniom?
                • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 14:59
                  audrey_a napisała:

> zmoczy
                  > jak ma

Przypomniał mi się kawał z dzieciństwa o pewnej pani na balu w takiej odstającej sukni. Dwóch mężczyzn spierało się czy suknia na fiszbinach, czy na drutach. W końcu panią zapytali, a ona mówi: Ani na fiszbinach, ani na drutach. Utapirowałam sobie.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: 37.157.255.* 16.09.15, 11:24
                    Po co się śmierdzielu męczysz.Nikt normalny nie tyka takiej padliny jak ty.Nikt nie gada ze śmierdzielami i prostakami takimi jak ty.Jesteś nikim ,jesteś zerem nicelus
        • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 10:38
          jeszcze troche a zaspiewasz jak pan w radio Pogoda
          www.youtube.com/watch?v=h8b1aHYDq-U
          • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 11:04
            Wiem, że to banalne i że wielu odlicza wakacje, i ile ich jeszcze zostało...

Póki co cieszmy się, że cieszy nas to, co oglądamy.
            • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 12:03
              zatem nie marudz z tymi opalonymi nogami i dekoltami, ciesz sie, ze kobiety jeszcze nie chodza w burkach
              • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 12:40
                W rurkach czy w burkach... Dla mnie to jedno.

Sukienek i dekoltów się domagam od nowego rządu.
                • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 12:45
                  w nowym rzadzie bedzie tyle seksapilu co w Angeli Merkel
                  • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 13:49
                    Toteż ja nie liczę na powaby Pani Premier tylko na taliban a rebours: przymus noszenia spódnic nad kolana i dekoltowania.
                    • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 13:58
                      obligatoryjnie dla wszystkich obywateli
                      • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 14:06
                        Faceci z zarośniętymi klatami i nogami raczej nie.
                        • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 14:12
                          a to niby dlaczego? chyba nie sa obywatelami drugiej kategorii?
                          • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 14:17
                            Faceci w sukienkach wyglądają... mało konserwatywnie.
                            • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 14:23
                              wyrazasz swoje opinie jak mniemam
                              moze powinni zaczac nosic sukienki przed kolano i dekolty

a co do kobiet to chyba probujesz cos narzucac ... jak to mezczyzna
                              • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 14:28
                                Estetyka by umarła.

Bo mężczyźni wiedzą lepiej.
                                • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 14:41
                                  niestety mylisz sie, loginie_t

ps
                                  wydepiluj nogi to estetyka nie umrze
                                  • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 15:03
                                    audrey_a napisała:

> wydepiluj nogi

Po co zaraz nogi? Ja bym zaczął od włosów na nogach.

• Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 15:12
                                    Ostatnio się myliłem w podstawówce.
                                    • audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 15:46
                                      nie chcialabym byc niemila ale uzyje Twojego ulubionego zwrotu - klamiesz
                                      • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 15:59
                                        No i nie udało się.
                                        • Gość: nicelus Sometimes I Like To Lie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 21:18
                                          2013 Garbicz Polen
                              • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 14:40
                                audrey_a napisała:

> a co do kobiet to chyba probujesz cos narzucac ... jak to mezczyzna

Kobiety wolą coś zrzucać?

• audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 14:44
                                  pewnie myslisz, ze napisze, ze wola zrzucac ciuchy... nic z tego
                                  • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 14:47
                                    audrey_a napisała:

> pewnie myslisz, ze napisze, ze wola zrzucac ciuchy... nic z tego

Myślałem o kilogramach...

• audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 14:55
                                      nie wiem czy wola, moge mowic o sobie a ja tego problemu nie mam
                                      wiec nie wole
                                      • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 15.09.15, 15:13
                                        ... koks do piwnicy?
                                      • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 15:14
                                        audrey_a napisała:

> ... ja tego problemu nie mam ...

Nie masz, czy to nie problem?

Jeżeli nie masz, to jesteś szczęściara.

Jeżeli nie problem, to też jesteś szczęściara, tylko inaczej...

• audrey_a Re: Skończyło się 15.09.15, 15:20
                                          ot filozof sie znalazl ;)
                                          • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 22:10
                                            audrey_a napisała:

> ot filozof sie znalazl ;)

Sama widzisz, że potrafię się znaleźć?

Potrafię też znaleźć ci piosenkę na chłodniejsze dni:

Paolo Conte - vieni via con me

• audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 09:28
                                              och jak milo
                                              wzruszyles mnie
                                              • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 16:36
                                                audrey_a napisała:

> wzruszyles mnie

Taki miałem plan.
                                                Ale teraz nie wiem co zrobić.
                                                Starzeję się...

• Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.15, 16:57
                                                  Tak myślałam. I do tego skleroza. ;)
                                                  • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 18:23
                                                    Gość portalu: audrey napisał(a):

> Tak myślałam. I do tego skleroza. ;)

Dobrze że przynajmniej nie boli.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 14:45
      Jeszcze nie.

• hiro_polska w całej dyskusji uczestniczył jeden ajpik i hiro 15.09.15, 15:46
      ot i cała wyborcza;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.15, 22:13
      22 września 2015 ostatnim dniem lata...

PAOLO CONTE, INCONTRO
    • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 09:34
      dzis i jutro masz okazje sobie popatrzec
      www.yr.no/place/Poland/Lesser_Poland/Krak%C3%B3w/
      • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 10:15
        Rano było jakoś bez wiary, może dlatego, że 15 stopni.

Jutro będzie lepiej.
        Ogólnie zresztą niezły rok, fajne lato, może jesień będzie złota.
        A padać niech pada w nocy.
        • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 10:25
          dzis bez gwiazdorzenia, znaczy sie snickers byl
          • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 11:03
            Nawet nie próbuj mnie ugłaskać!!!
            • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 11:23
              szczegolnie pod wlos?
              • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 11:35
                Szczególnie, że dzisiaj mam szczecinę.
                • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 12:01
                  to moze jutro inaczej sie uczeszesz?
                  i sprobuje znow...
                  • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 12:49
                    audrey_a napisała:

> to moze jutro inaczej sie uczeszesz?

Raczej ogolę; o ile mi dzieci nie zużyją wszystkich maszynek...
                    • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 13:05
                      powiedz dzieciom, ze styl na menela jest trendy
                      i niech nosza wasy
                      • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 13:13
                        a co tam...
                        www.ekskluzywnymenel.com/
                        • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 13:15
                          albo...
                          www.google.pl/search?q=paranienormalni+menele&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=RE_5VbSPC4KfygPKw6rgCg
                        • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 13:53
                          audrey_a napisała:

> a co tam...
                          > www.ekskluzywnymenel.com/

Zaprojektowany przez Juliana Putermana-Sadłowskiego i wybudowany na przełomie lat dwudziestych i trzydziestych ubiegłego wieku, solidny, modernistyczny gmach Głównego Urzędu Telekomunikacyjnego i Telegraficznego na rogu Nowogrodzkiej i Poznańskiej w Warszawie. Obok tej elewacji z charakterystycznego czerwonego piaskowca przechodziłem dwa razy dziennie przez pięć lat jako student, a teraz jakiś menel bez skarpetek tam łazi...

• audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 14:31
                            w dodatku z jedna nogawka krotsza
                            swiat stoi na glowie...
                            • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 14:58
                              audrey_a napisała:

> w dodatku z jedna nogawka krotsza

A ja myślałem, że on ma jedną nogę krótszą...

• audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 15:24
                                mysle, ze za duzo myslisz i komplikujesz sprawy proste
                                • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 16:25
                                  audrey_a napisała:

> mysle, ze za duzo myslisz i komplikujesz sprawy proste

E tam, ja komplikuję...

Entropia rośnie zgodnie z prawami fizyki.

• Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.15, 17:03
                                    A co powiesz o entalpii?
                                    • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 18:33

> A co powiesz o entalpii?

Entropia rośnie, a entalpia maleje. Natomiast entalpia otoczenia jest równa entalpii układu ze znakiem przeciwnym. To znaczy, że w otoczeniu następuje ocieplenie.

• Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 16:01
                              audrey_a napisała:

> w dodatku z jedna nogawka krotsza
                              > swiat stoi na glowie...

Nogawka na głowie?
                      • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 13:29
                        audrey_a napisała:

. i niech nosza wasy

Narzeczony córki były niezadowolony...
                        • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 14:29
                          skoro "byly" czyli nie ma sie czym przejmowac
                          • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 15:01
                            Pewnie będzie następny.
                            • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 15:08
                              nalezy zalozyc taka opcje
                              aczkolwiek w zyciu procz smierci nic pewne nie jest
                              • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 15:17
                                Tak, czy siak, wąsy dramatycznie obniżą jej szanse.
                                • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 15:22
                                  dramatycznie obniza szanse na ...?
                                  w zasadzie na co? na usankcjonowane prawnie wykorzystywanie kobiety przez mezczyzne?
                                  ;)
                                  • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 15:47
                                    No właśnie.
                                    Nie będzie miała na kogo czekać z obiadem, gdy ten wróci zmęczony z pubu.

Do wąsatej może nie wrócić.
                                    • Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.15, 17:07
                                      Wasate mają lepiej … nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Do niewasatej wróci jak bumerang.
                                      • pyttacz Re: Skończyło się 16.09.15, 18:36

> Wasate mają lepiej … nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Do niewasatej
                                        > wróci jak bumerang.

I będą zgodnym stadłem.
                                        Może pięknym, zadbanym, ogolonym i zaradnym jednak lepiej...
                                        • audrey_a Re: Skończyło się 17.09.15, 11:31
                                          mysle, ze "pięknym, zadbanym, ogolonym i zaradnym " jest lepiej
                                          zero watpliwosci
                                          • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 17.09.15, 12:32
                                            No i nie ma sporu.
                                            Zabiłaś temat.
                                            • audrey_a Re: Skończyło się 17.09.15, 12:45
                                              chciales, zeby umarl smiercia naturalna?
                                              • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 17.09.15, 13:21
                                                Byłoby humanitarnie.
                                                • audrey_a Re: Skończyło się 17.09.15, 14:27
                                                  skrocilismy mu cierpienia, takze wykazalismy sie humanitaryzmem
                                                  • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 17.09.15, 14:35
                                                    Ale do setki dojechał...
                                                  • audrey_a Re: Skończyło się 17.09.15, 14:40
                                                    bedzie co wspominac ...
                                                  • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.15, 15:44
                                                    audrey_a napisała:

> bedzie co wspominac ...

W jesienne długie wieczory ...
                                                  • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 17.09.15, 15:58
                                                    Póki co idę pooglądać pewnie ostatnie tego roku cymesy.

Od soboty dżdży i zimno.
                                                  • Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.play-internet.pl 17.09.15, 18:15
                                                    "idę pooglądać" - brzmi to smutno
                                                    Dotknąć nie można…
                                                    A to pech :-)
                                                  • pyttacz Re: Skończyło się 17.09.15, 19:51

> "idę pooglądać" - brzmi to smutno

Wesoło.
                                                    Tu biuścik zachwyci, tam nóżka.
                                                    Albo osobowość.
                                                  • Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.15, 20:18
                                                    pyttacz napisał:

> Albo osobowość.

opowiesz nam? :)))))))))))))
                                                  • pyttacz Re: Skończyło się 17.09.15, 20:55
                                                    O osobowościach można godzinami.
                                                    Ważne, żeby kochała zwierzęta i popierała pokój na świecie.
                                      • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 18:48

> Wasate mają lepiej … nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Dokładnie!

Festiwal Eurowizji 2014 wygrała kobieta z brodą i wąsami, a nie chłopak bez wąsów i brody, pomimo że jego nagrana w Garbiczu w 2013 piosenka, która została zgłoszona do tego festiwalu była, moim zdaniem, znacznie ambitniejsza. A jak Wy uważacie?

Sometimes I Like To Lie

Piosenka zespołu z Kolonii AnnenMayKantereit nagrana w Garbiczu w 3013 roku i zgłoszona do festiwalu Eurowizji w Kopenhadze.

• audrey_a Re: Skończyło się 17.09.15, 11:33
                                          Gość portalu: nicelus napisał(a):

> > Wasate mają lepiej … nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
                                          >
                                          > Dokładnie!

www.youtube.com/watch?v=ZcQmcm5VkdE
                                          • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.15, 06:50
                                            audrey_a napisała:

> > > Wasate mają lepiej …

Kiepsko mają rude na śląsku, bo tam topią rude.

• Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 16.09.15, 11:37
            audrey_a napisała:

> dzis bez gwiazdorzenia, znaczy sie snickers byl

To jest z jakiegoś filmu? Znajoma mawia "znaczy się seks był".
            • audrey_a Re: Skończyło się 16.09.15, 11:59
              nie, to akurat z reklamy
              www.youtube.com/watch?v=iwuoGMTEuak
              • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.15, 23:03
                audrey_a napisała:

> nie, to akurat z reklamy

To akurat nie z reklamy ratafià (hiszpańskiego likieru orzechowego):

Wkoło fruwają świetliki
                w okręgach nocy...
                Ta noc smakuje jak siano i dal,
                a ta piosenka być może jak ratafià.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 19:55
      To już koniec.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.15, 20:00
        Nie ma już nic.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.15, 10:47
          Jeżeli Rostowski gada jak pisowiec, to już naprawdę koniec świata!

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.15, 22:30
      Szok. Lewandowski strzelił 5 goli w 9 minut.

• Gość: login__t Re: Skończyło się IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 22.09.15, 22:41
        Następną razą strzeli dziewięć w 5 min.
      • Gość: nicelus Koniec świata ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.15, 22:44
        Do 51 minuty przegrywali 0:1, a w 60 minucie już wygrywali 5:1. Niesamowite!

• Gość: nicelus Skończyło się ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.09.15, 23:34
      ... na piątym.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.15, 21:01
      pyttacz napisał:

> ... obszerne dekolty.

... i krótkie spodenki.

• audrey_a Re: Skończyło się 28.09.15, 09:12
        cala ta pani wyglada dosc tandetnie
        • pyttacz Re: Skończyło się 28.09.15, 17:05
          Czemu. Dekolt ma wystarczająco obszerny.
          • Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.15, 17:53
            calosc wyglada tandetnie
            doprawdy nie rozumiem co moze sie podobac w osobie tak ubranej

w zasadzie to moglaby darowac sobie to ubranie i wystapic w bieliznie
            • pyttacz Re: Skończyło się 28.09.15, 21:22
              Zgoda.
          • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.15, 11:47
            pyttacz napisał:

> Dekolt ma wystarczająco obszerny.

A tej brakuje rąk.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.15, 21:20
          audrey_a napisała:

> cala ta pani wyglada dosc tandetnie

Chodziło mi o krótkie spodenki, a nie o rozbieranie wyglądu całej tej pani.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.15, 22:22
            Robert Lewandowski strzelił 10 goli w ciągu tygodnia.

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.09.15, 07:23
      10 goli w tydzień i mam nadzieję, że Robert Lewandowski jeszcze nie skończył.

Trener nie znajduje żadnego porównania wśród piłkarzy, więc znajduje jedynego sportowca, który się może równać z Lewandowskim, wśród koszykarzy w USA, tego który prawie za każdym razem trafia...

:)

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.10.15, 20:19
      pyttacz napisał:

> ... i obszerne dekolty.

Zostało tylko selfi ...

• Gość: audrey Re: Skończyło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.15, 22:56
        Już więcej nie zrobię sobie selfi. Nosz strach się bać.
        • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.noc.fibertech.net.pl 27.10.15, 08:14
          Właśnie trzeba robić selfie i sprawdzać, czy ktoś się nie czai.
          I jak się czai to użyć czosnku, albo wody święconej.
          Panna na filmie użyła dekoltu i to nie pomogło.
    • Gość: login_t Re: Skończyło się IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 25.10.15, 20:32
      Zacznie się inwentaryzacja obrazków w KPRM.
      • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.15, 21:57
        Gość portalu: login_t napisał(a):

> Zacznie się inwentaryzacja obrazków w KPRM.

Obrazy i żyrandole zabiera poprzednia ekipa na pamiątkę.
        Takie są polskie najnowsze standardy.
    • Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.15, 07:16
      Fajny film wczoraj widziałem...

• Gość: nicelus Re: Skończyło się IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.12.15, 04:16
      Guantanamera,
      a nie to jasna cholera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka