Gość: XXX IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 20:18 Nie przestawaj brać lekarstw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Do Hiro. 13.04.02, 20:20 Gość portalu: XXX napisał(a): > Nie przestawaj brać lekarstw. nie przestaję! marku Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Hiro. 13.04.02, 20:27 hiro napisał(a): > Gość portalu: XXX napisał(a): >> Nie przestawaj brać lekarstw. > nie przestaję! marku Człowiek o wielu ksywach potrójnym iksem jeszcze nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 13.04.02, 20:44 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > Gość portalu: XXX napisał(a): > >> Nie przestawaj brać lekarstw. > > nie przestaję! marku > > Człowiek o wielu ksywach potrójnym iksem jeszcze nie był. kraina zer i jedynek się nie myli:))))))))))) pozdro xxx -marka.p Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 13.04.02, 21:00 hiro napisał(a): > j24 napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: XXX napisał(a): > > >> Nie przestawaj brać lekarstw. > > > nie przestaję! marku > > > > Człowiek o wielu ksywach potrójnym iksem jeszcze nie był. > > kraina zer i jedynek się nie myli:))))))))))) > pozdro xxx -marka.p pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do Hiro. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 21:07 Dobra..dobra trafiłeś.Ale bądź poważniejszy bo twoja osoba nie jest dobrą wizytówką forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 Zobacz teraz ! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:16 Gość portalu: xxx napisał(a): > Dobra..dobra trafiłeś.Ale bądź poważniejszy bo twoja osoba nie jest dobrą > wizytówką forum . Słuchaj gościu z SDI, też poważny nie jesteś. Hiro, co teraz pokazują Ci te Twoje zera i jedynki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j24 Nie to, żebym Cię Hiro namawiał... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:26 Gość portalu: j24 napisał(a): >> Dobra..dobra trafiłeś. Ale bądź poważniejszy... > Słuchaj gościu z SDI, też poważny nie jesteś. ... ale ten gościu z SDI chyba lubi zabawę w hakerów ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie to, żebym Cię Hiro namawiał... 13.04.02, 21:53 Gość portalu: j24 napisał(a): > Gość portalu: j24 napisał(a): > > >> Dobra..dobra trafiłeś. Ale bądź poważniejszy... > > Słuchaj gościu z SDI, też poważny nie jesteś. > > ... ale ten gościu z SDI chyba lubi zabawę w hakerów ? eeeeeeeeeee hirro pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Hiro. 13.04.02, 21:05 hiro napisał(a): >> Człowiek o wielu ksywach potrójnym iksem jeszcze nie był. > kraina zer i jedynek się nie myli:))))))))))) Zgubi Cię kiedyś zaufanie do tych dwóch liczb. > pozdro xxx -marka.p Jak mówię, że nie, to NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:02 ula_ napisał(a): > Bo Hiro się do mnie nie odzywa. skarbeczku mój najmilszy ja do CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:08 ula_ napisał(a): > Bo Hiro się do mnie nie odzywa. jedną malućką duszyczką tak wieleby ubyło!!!!!!!!! ulciU jestem z TOBĄ nawet gdyby rutkowski CIĘ NAWYZYWAŁ.A TAK NA MARGINESIE - PRZYJACIELE HIRA SĄ OK!@ Odpowiedz Link Zgłoś
j24 ... ale Hiro jedzie na głodzie :) 13.04.02, 22:14 hiro napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > Bo Hiro się do mnie nie odzywa. > jedną malućką duszyczką tak wieleby ubyło!!!!!!!!! > ulciU jestem z TOBĄ nawet gdyby rutkowski CIĘ NAWYZYWAŁ.A TAK NA MARGINESIE - > PRZYJACIELE HIRA SĄ OK!@ > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ... ale Hiro jedzie na głodzie :) 13.04.02, 22:20 coś potrza.? > > jedną malućką duszyczką tak wieleby ubyło!!!!!!!!! > > ulciU jestem z TOBĄ nawet gdyby rutkowski CIĘ NAWYZYWAŁ.A TAK NA MARGINESI > E - > > PRZYJACIELE HIRA SĄ OK!@ > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ... ale Hiro jedzie na głodzie :) 13.04.02, 22:23 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > ula_ napisał(a): > > > > > Bo Hiro się do mnie nie odzywa. > > jedną malućką duszyczką tak wieleby ubyło!!!!!!!!! > > ulciU jestem z TOBĄ nawet gdyby rutkowski CIĘ NAWYZYWAŁ.A TAK NA MARGINESI > E - > > PRZYJACIELE HIRA SĄ OK!@ > > gdyby coś to daj cynk..... > nie zawsze ewrybady klaszczą! bo nie wszyscy potrafią.........................hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ... ale Hiro jedzie na głodzie :) 13.04.02, 22:37 jak potrzebujesz daj cynk Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:15 ula_ napisał(a): > Czy jest tu Agent? No jeste, jeste... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:31 > ula_ napisał(a): > > > Czy jest tu Agent? > > No jeste, jeste... No i co z tym czeskim? Do czech się wybierasz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:42 ula_ napisał(a): > > ula_ napisał(a): > > > > > Czy jest tu Agent? > > > > No jeste, jeste... > No i co z tym czeskim? Do czech się wybierasz? :)) > gdybyśs pomylił to 50 baksów na dobry den!!! a Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:45 hiro napisał(a): >> No i co z tym czeskim? Do czech się wybierasz? :)) > gdybyśs pomylił to 50 baksów na dobry den!!! Podobno Czesi śmieją się z polskiego, tak jak my z ich języka :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:51 marek_p napisał(a): > hiro napisał(a): > > >> No i co z tym czeskim? Do czech się wybierasz? :)) > > gdybyśs pomylił to 50 baksów na dobry den!!! > > Podobno Czesi śmieją się z polskiego, tak jak my z ich języka :) SZUKAĆto znzczy pierdolić-haamstwo nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Do Hiro. 13.04.02, 22:51 marek_p napisał(a): > Podobno Czesi śmieją się z polskiego, tak jak my z ich języka :) Nie byłam jeszcze legalnie w Czechach, więc nie wiem, ale Ci wierzę. Byłam natomiast nielegalnie w Czechosłowackim lesie! Na jagodach! ;))) Bardzo lubię ich język, w mierę przyjazny dla ucha jest. Ale i bardzo mnie śmieszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 19.04.02, 19:11 ula_ napisał(a): > marek_p napisał(a): > > > Podobno Czesi śmieją się z polskiego, tak jak my z ich języka :) > Nie byłam jeszcze legalnie w Czechach, więc nie wiem, ale Ci wierzę. Byłam > natomiast nielegalnie w Czechosłowackim lesie! Na jagodach! ;))) > Bardzo lubię ich język, w mierę przyjazny dla ucha jest. Ale i bardzo mnie > śmieszy :)) porucha -nieczynne szukać/np.czegoś/pierdolić-dosłownie kokot -huj/sory/ Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 19.04.02, 20:18 ula_ napisał(a): > Hiro, oglądałeś film "Masz wiadomość"? a powinienem? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 19.04.02, 20:29 co ciekawego jest w tym wątku? cały znam na pamięć!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 19.04.02, 20:47 ula_ napisał(a): > Hiro, oglądałeś film "Masz wiadomość"? przemyślałem swoje dwie poprzednie głupie odpowiedzi i postanowilem szanownej koleżance forumowiczce odpowiedzieć,ze nie jestem zaznajomiony z treścią tegoż filmu.Pewnie jest zbyt głęboki jak na moje płytkie myslenie ale nie każdy jest "wspaniałym krytykiem". Chocież oglądając ostatnio takie filmy,uważam ,że jest to dno intelektualne i 10km. mułu!Polemizowałbym z koleżanką co do trafności wyboru tytułu. Nie mam -wiadomości-przepraszam to chyba jakaś pomyłka. pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Do Hiro. 20.04.02, 00:14 hiro napisał(a): > Nie mam -wiadomości-przepraszam to chyba jakaś pomyłka. Masz wiadomość - wystarczy odebrać pocztę :)) Pozdrówka (A za co mi się od Cię zgarnia?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 20.04.02, 20:01 przepraszam Ulę ale skrzynka nie ma wiadomości! pozdrawiam bardzo serdecznie! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Hiro. 20.04.02, 20:30 hiro napisał(a): > przepraszam Ulę ale skrzynka nie ma wiadomości! > pozdrawiam bardzo serdecznie! > pozdro hiro kopełem i się dokopałem -faktycznie dziwny bałagan!narazie pozdro -damy radę-hiro Odpowiedz Link Zgłoś