Dodaj do ulubionych

sąd - radny

01.07.16, 17:50
dziś na forum "Radia Gorzów" znalazłem taki wpis:

"Do osób, które umieściły moją osobę w swoich wypowiedziach w kontekście podania nieprawdy i zniesławiania mnie: Żądam umieszczenia przeprosin za nieprawdziwe i zniesławiające stwierdzenia ? w ciągu 5 dni od mojego wpisu ? na tym samym forum. W przeciwnym przypadku skieruję sprawę do sądu. Pieńkowski Sebastian"

radiogorzow.pl/gosc-na-95-6-fm/sebastian-pienkowski-35/comment-page-1/#comment-744429
Co wy na to forumowicze?
Obserwuj wątek
    • wolfenstein3d Re: sąd - radny 01.07.16, 19:44
      Rzucił trol bezpodstawne oskarżenie i szybko się z niego wycofał z przeprosinami ot co.

Nie to co andrzejusa zbierał na mandat do kapelusza pod katedrą
      żeby zapłacić za zniesławienie Wojciechowskiej
      • waszka21 Re: sąd - radny 01.07.16, 19:47
        o widzę, że szybko sobie wyrobiłeś zdanie, a może poczytasz wilku więcej? a może nie? a może ocenisz wpis nowej władzy? a co andrzejusa hm... nie pamiętam co napisał.
    • Gość: login_t Re: sąd - radny IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 02.07.16, 11:31
      Nikt nic nie wie, co tu komentować?
      • waszka21 Re: sąd - radny 02.07.16, 17:46
        no właśnie co się dzieje z tym forum, boicie się powiedzieć władzy "dobra zmiana"? tak ma być wszyscy mamy się bać swojego cienia a osoba publiczna może wszystko?
        • Gość: hiro Re: sąd - radny IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.16, 18:35
          mnie natomiast takie strachy na lachy jebią jak co dzień i od zawsze.........
          wpadłem na chwilę i pozdro
        • Gość: login_t Re: sąd - radny IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 04.07.16, 18:03
          waszka21 napisał:

> no właśnie co się dzieje z tym forum, boicie się powiedzieć władzy "dobra zmian
          > a"? tak ma być wszyscy mamy się bać swojego cienia a osoba publiczna może wszys
          > tko?

Powyżej napisałem, że nie wiem o co chodzi, ale Ty chyba też nie wiesz.

W 2006 roku radna Wojciechowska (wtedy SLD, później komitet Jędrzejczaka i chyba PSL) na Radzie miasta o innych radnych powiedziała "Śmierdzący emeryci", "Szmaciarze", "ch...e". W 2007 tutejszy forowicz Andrzejusa opisał ją jako "stare chamidło".
          forum.gazeta.pl/forum/w,58,55390189,55390189,Sprawa_Wojciechowskiej.html#p55575687
          Musisz przyznać, że "stare chamidło" to określenie wyważone w tych okolicznościach.

Radna poszła do Złotej Kancelarii, która do sprawy podeszła profesjonalnie i wirtualny Andrzejusa dostał grzywnę w rzeczywistej gotówce.

forum.gazeta.pl/forum/w,58,97322897,97322897,kolejny_forumowicz_skazany.html#p98557909
          Wojciechowska była wszędzie oprócz PiSu, część Złotej Kancelarii widziałem na wiecu KODu, jedyną osobą, która popiera "dobrą zmianę" jest tutaj Andrzejusa.
          A i to, po prawdzie, od dwóch miesięcy jeno.

ps. Oprócz tego z tutejszych forowiczów był męczony (znowu przez Złotą, która tym razem działała w imieniu Śpiącego Komornika) niejaki Open, ale się oduczył.

A ten Twój koleżka co się użala na PiSowca - o co mu chodzi? Bo nie chce mi się guglać.
        • Gość: nicelus Re: sąd - radny IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.16, 01:05
          waszka21 napisał:

> ... wszyscy mamy się bać swojego cienia ...

Bać powinni się ci, którzy kłamstwami oczerniają innych. Natomiast piszący prawdę nie powinni się niczego obawiać. Dotychczas było odwrotnie. Dlatego ta zmiana jest dobra.

> ... , boicie się powiedzieć władzy "dobra zmiana"?

Jak widzisz, odważyłem się powiedzieć prawdę, że zmiana jest dobra.

Teraz leć na skargę, jak Hołdys.

> ... a osoba publiczna może wszystko?

Tu też przydałaby się dobra zmiana. Na przykład osoba koniunkturalna, zmieniająca partie polityczne jak rękawiczki, co w demokratycznych państwach nazywane jest "polityczną prostytucją", nie powinna zasiadać w Trybunale Stanu i móc sądzić Prezydenta RP.

• wolfenstein3d Re: sąd - radny 13.07.16, 08:27
            Prezydent rp powinirn stanąć przed ts za łamanie konstytucji.

Obama mu taką reprymende dał że mu w pięty poszło.
            Ale musi się słuchać tego karzełka ktory chce coś innego.

Dobra zmiana polega na łamaniu konstytucji i to puszczaniu przez sejm ustaw wbrew niej.

Ograniczającą wolność mediów zakupu ziemi niegospodarność rozdawnictwo socjalne, inwigilowanie obywateli naruszanie ich prywatności oraz brwk niezawisłości sądów zależnych od ministra sprawiedliwości.

Fundamenty demokracji.
            Do tego te ciągłe zakłamanie nepotyzm
            I przeinaczanie rzeczywistości i zdarzeń na swoją nomenllaturalną korzyść partyjną

Wykorzystywanie monu do przeeozu krzyży zakłamywanie historii
            Bezpodstswne oczernianie wałęsy na podst sfingowanych przez bezpiekę teczek

I pozniej sie dziwisz ze telewizji narodowej nikt nie chce ogladac i za nia placic abonamentu nawet jak nie ogląda

Niech ta pisowska sekta zniknie z Polski poki nas jeszcze z unii nie wyje..ali
            A grozi nam to.
            JK byl przeciwnikiem do niej wejscia.

• Gość: nicelus Re: sąd - radny IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.02.17, 20:35
              wolfenstein3d napisał:

> Bezpodstswne oczernianie wałęsy na podst sfingowanych przez bezpiekę teczek ...

Ofiary donosów TW "Bolka" opowiadają, co musieli znosić przez Lecha Wałęsę

• Gość: lkjhgfdsa Re: sąd - radny IP: *.gorzow.mm.pl 13.07.16, 08:52

> Bać powinni się ci, którzy kłamstwami oczerniają innych. Natomiast piszący praw
            > dę nie powinni się niczego obawiać. Dotychczas było odwrotnie. Dlatego ta zmian
            > a jest dobra.
            Czyli TY.Poczekamy i wsadzimy za wszystkie Twoje kłamstwa .My PiS-owcy.Kłamiesz jak z nut niemieckiej uwertury.
    • Gość: kobayashi Re: sąd - radny IP: 185.14.151.* 17.07.16, 21:06
      A kto to jest ten gość Pieńkowski . W jakiej wadze chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka