pretty01 16.11.04, 19:00 W środę przyszła na świat moja córeczka. Ma na imię Ola, jest zdrowa i - co tu dużo mówić- rzecz jasna śliczna. Jak Pyza nauczy ją stukać w klawiaturkę, pewnie będzie coś tam czasem pisać na forum :) Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Nowa forumowiczka! 16.11.04, 20:07 pretty01 napisała: > W środę przyszła na świat moja córeczka. Ma na imię Ola, jest zdrowa i - co > tu dużo mówić- rzecz jasna śliczna. Jak Pyza nauczy ją stukać w klawiaturkę, > pewnie będzie coś tam czasem pisać na forum :) > Pozdrawiamy! o1-węszę podstęp!:-)(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Nowa forumowiczka! 16.11.04, 21:49 Druga córeczka? A co na to tatuś? ;) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Nowa forumowiczka! 16.11.04, 23:37 GRATULACJE Pretty:)) To wspaniała wiadomość:) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Nowa forumowiczka! 17.11.04, 18:01 Serdeczne gratulacje!!!! Niech się kruszyna zdrowo chowa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Z Re: Nowa forumowiczka! IP: *.straz.gorzow.pl / 217.96.65.* 19.11.04, 08:13 No to powodzenia życzę...... Mój synek też rośnie więć za kilkanaście lat........ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Nowa forumowiczka! 22.11.04, 21:16 Gość portalu: ROBERT Z napisał(a): > No to powodzenia życzę...... Mój synek też rośnie więć za kilkanaście > lat........ :-) He, he u mnie dwóch jest, trochę starszych, ale nie aż tak :) Ps. Szczęściarz z tego tatusia, córki ponoć są zawsze "tatusiowe". Tam na końcu tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=17908790 małe usprawiedliwienie co do trzech kropek małolata. Pretty - ściskam raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio co do trzech kropek! 23.11.04, 13:01 Pretty mnie jest również bardzo przykro ale chciałam napisać coś innego: na temat tego pedofilskiego postu przez 4 dni pisałam do moderatora i na abuse. I efekt dopiero teraz. Zdecydowanie za późno. Myślę, ze Pretty należą się przeprosiny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula753 Re: Nowa forumowiczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:43 Serdeczne gratulacje i uściski!!! Dużo dużo zdrówka dla całej rodzinki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nowa forumowiczka! IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 19.11.04, 09:44 Hey pretty01, Gratuluje Tobie i malzonce!!! Dobra nowina! Ciesze sie bardzo z przybycia Olenki.... Gorzow ma jeszcze jedna piekna dziewczyne. Tobie i Malzonce i dziekuje i gratuluje... Bernard PS. Bede musial popracowac nad jej przekonaniami politycznymi... he he he he Gratuluje Przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małolat [...] IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.04, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hexen Re: Nowa forumowiczka! IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 15:40 Ja pierniczę, jaki debilek... :))) Pretty to kobieta, którą swego czasu zmieszałeś z błotem, matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Nowa forumowiczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:58 Benek ciagle w pijackim widzie (na trzeźwo chyba sie nie da tak bredzić)- to i nie pamieta kto jest kim... a moze tam w Kanadzie Eskimosi rodza zamiast kobiet??? kto wie.... mróz mysli scina.... Odpowiedz Link Zgłoś