Gość: borys IP: *.halo.provector.pl 28.08.01, 09:21 Po firmamencie niebieskim Krąży major Hermaszewski Los go poddał ciężkiej próbie Dali mu kapuśniak w tubie Starszy Mirka, choć generał Czuł, że także mu się zbiera... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b.G. Re: Pierwszy Kosmonauta Senatorem IP: *.arcor-ip.net 29.08.01, 02:42 stanal wyporezony i tak rzecze: Hej wyborco, hej czlowiecze Ja tam hen, daleko w gorze bylem ja tam istnialem, ja tam zylem a ty w dole, na tej ziemi niewidoczny oczami golemi taki maly , taki kruchy... jak patyczek suchy. Tak mna wstrzasnelo, tak mna ruszylo: Nie moge pozwolic by sie skruszylo... Istota ludzko bede twym promotorem ... dlatego chce zostac senatorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Pierwszy Kosmonauta Senatorem IP: *.arcor-ip.net 29.08.01, 02:45 Qurcze, nie wyporezony tylko wyprezony Sie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Halo Borysie IP: *.arcor-ip.net 30.08.01, 00:57 moze masz pomysl na dalszy ciag...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. ciag dalszy prosze... IP: *.arcor-ip.net 13.09.01, 01:36 i czekam. Nie musi byc tylko od Borysa. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: ciag dalszy prosze... IP: *.tera.com.pl 13.09.01, 12:50 A co dali? Zamazali! To też był kawałek Zembatego, ale w kruchej pamięci ostał się tylko taki ogryzek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: ciag dalszy prosze... IP: *.arcor-ip.net 25.09.01, 22:30 Gość portalu: borys napisał(a): > A co dali? > Zamazali! > To też był kawałek Zembatego, ale w kruchej pamięci ostał się tylko taki > ogryzek... Borysie, to ja tu pocilem sie probujac dalszy ciag wymyslec a ty mi tu cytatami...? P.S.Pozno odpisuje, ale gdzies mi zapodzial sie ten watek. Podzro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Pierwszy Kosmonauta nie będzie Senatorem IP: *.tera.com.pl 26.09.01, 09:41 Co mnie dziwi, bo startował z jedynie słusznej partii. Przegrał z Piesiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Pierwszy Kosmonauta Senatorem 06.08.02, 12:00 Pierwszy Kosmonauta Doradcą Dyrektora Generalnego Poczty Polskiej. To wyjaśnia przyspieszenie przesyłek pocztowych w ostatnich tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś