IP: *.play-internet.pl 28.06.11, 19:57
mam taki drobny problem:
po silnym podnieceniu przez dłuższy czas (około godziny) odczuwam ból w okolicach jąder,
ból pojawia się w sytuacjach, gdy nie dochodzi do wytrysku, ale jest "blisko"
czy to może być coś szkodliwego?
Obserwuj wątek
    • michal.lew-starowicz Re: problem 02.07.11, 16:13
      Opisywany przez Pana problem jest dość często zgłaszany przez mężczyzn w sytuacji, gdy stymulacja seksualna nie kończy się osiągnięciem orgazmu (wytrysku). Głównym czynnikiem może być utrzymywanie się zwiększonego ukrwienia okolicy genitalnej. Oczywiście, najprostszym środkiem zaradczym jest dbanie o to, by w sytuacji utrzymującego się podniecenia/zbliżenia dochodziło do ejakulacji. Warto jest jednak zgłosić się także na konsultację do lekarza urologa lub seksuologa, ponieważ dolegliwości mogą być związane ze współistniejącymi problemami zdrowotnymi, np. żylakami powrózka nasiennego.
      • Gość: gość kobieta Re: problem IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.07.11, 07:24
        bardzo proszę o wskazówkę,co robić.
        Czuję się atrakcyjna dla mojego przyjaciela,ale zauwazyłam,że im bardziej chcę się zblizyć,tymon bardziej unika.Najpierw często wychodził do ubikacji,potem już nie,ale mówił np.że boi się dotyku.Gdy odwazył się mnie przytulać,unika spotkań.
        Oczywiście dopuszczam,że już się znudziłam,jeżeli natomiast problem jest w prostacie,lub innej fizycznej dolegliwości,chciałabym jakoś pomóc.
        Będę bardzo wdzięczna za wskazówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka