zasieki1 20.11.04, 16:09 Witam forumowiczów! Mam proste pytanie. Czy ktoś z was ma namiar na Rosjan lub Ukraińców, którzy pomogliby mi w małym remoncie? Jest praca na ok 2 miesiące, jest spanie ew. do dogadania jedzenie. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: praca na budowie IP: *.citykom.de 20.11.04, 17:41 Dlaczego nie wezmiesz Polakow?Tyle jest ich bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: praca na budowie IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 18:14 to jest glupia prwokacja!! nie odpowiadajcie na nia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zasieki1 Re: praca na budowie 22.11.04, 11:27 ale co jest prowokacja? moj post? jesli tak myslisz to pomylka. a jesli chodzi o pytanie, dlaczego nie wezme polakow to odp jest prosta. znalazlem dwoch bezrobotnych, i krzykneli 15000 za robote, ktora ja oceniam na gora 4000. bezrobocia w polsce nie ma. nie pracuja tylko ci ktorym sie nie chce. sprawa ciagle aktualna. zatrudnie 2 ludzi przy remoncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: praca na budowie IP: *.citykom.de 22.11.04, 11:49 Czy musza oni miec doswiadczenie czy bede jako pomocnicy?bo znam polaka ktory by sie zgodzil.teraz w polsce ciezko o pieniadze.a on i tak nic nie robi to pewnie by sie zgodzil.moze jakis nr kontaktowy moglbys podac.a jak nie chcesz tutaj podawac to podaje moja strone kasiani@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZASIEKI1 Re: praca na budowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:14 KTOS TAKI MUSI UMIEC POLOZYC GLAZURE, SZPACHLOWAC ITP. DZWON 608389791 Odpowiedz Link Zgłoś