Gość: Ryszard Kneć IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 07.12.04, 19:07 Planujemy w połowie grudnia 2004 roku uruchomić nowe Forum Dyskusyjne Miasta Gorzwowa. Co o tym sądzą E-rozmówcy, E-gorzowianie ? Pozdrawiam - Ryszard Kneć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikeb Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 57.67.141.* 07.12.04, 19:38 Dwa pytania 1. W areszcie jest dostęp? 2. A dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.04, 21:34 Można zadać kolejne pytania: - czemu ma służyć nowe forum (w domyśle w czym będzie lepsze od już istniejących)?, - kto będzie je prowadził (czy będzie to forum niezależne, czy też tuba propagandowa urzędu miasta)? Pozdrawiam. Michał Kozłowski. Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 14.12.04, 10:30 Gość portalu: Michał napisał(a): > Można zadać kolejne pytania: > - kto będzie je prowadził (czy będzie to forum niezależne, czy też tuba > propagandowa urzędu miasta)? o drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 22.12.04, 00:26 Gość portalu: Michał napisał(a): > Można zadać kolejne pytania: > - czemu ma służyć nowe forum Przygotowaniu strategii pod wyborcow /wybory w przyszlym roku.../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drakula Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.04, 23:53 Czy będzie miał do niego dostęp niesławny kanadyjczyk? Jeśli tak, to co ciekawsi nie wejdą, jak wynika z doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.12.04, 04:13 Hey Ryszard. Obiecalesnowe forum i znowu dotrzymales slowa... Swietnie. Dobrze dla miasta. Gorzow potrzebuje miejsca gdzie powaznie zainteresowani sprawami miasta Gorzowianie beda mogli dyskutowac... Miejsce gdzie wymiana idei pomogloby Gorzowiakom lepiej rozumiec sprawy a Magistratowi lepiej rozumiec oczekiwania miasta... Mam szczera nadzieje, ze to forum bedzie scisle kontrolowane!!! Zero tolerancji dla wulgaryzmow i personalnych atakow! Licza sie tematy dyskusji i nic innego. Wykopac z powrotem na forum Gazety kazdego zboczenca i prowokatora. Niezaleznie od tego kto zasiada w Magistracie, zasluguje na pelen szacunek i respekt. Kazdy ma prawo do wlasnych opinii... Nikt nie ma jednak nikt prawa, klamac, zmyslac czy powtarzac klamstwa i wymysly w celu urazenia kogokolwiek. Mam nadzieje na powazne forum. Reszta niech zostanie przy Gazecie. Ona to toleruje niech wiec ma... Jeszcze raz dziekuje i gratuluje Ryszard. Dobra i wazna dla Gorzowa robota... Oczywiscie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 14.12.04, 10:26 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Gorzow potrzebuje miejsca gdzie powaznie zainteresowani sprawami miasta > Gorzowianie beda mogli dyskutowac... > Miejsce gdzie wymiana idei pomogloby Gorzowiakom lepiej rozumiec sprawy a > Magistratowi lepiej rozumiec oczekiwania miasta... Taaa.... > Mam szczera nadzieje, ze to forum bedzie scisle kontrolowane!!! Nie daj Boze! Cenzury mamy dosc na codzien! > Licza sie tematy dyskusji i nic innego. Np. temat prezydenta? Zniknie szybciej niz sie pojawi... Baaaa.... Nawet sie nie pojawi.... > Niezaleznie od tego kto zasiada w Magistracie, zasluguje na pelen szacunek i > respekt. Nie sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:00 "...Licza sie tematy dyskusji i nic innego. Wykopac z powrotem na forum Gazety kazdego zboczenca i prowokatora. Niezaleznie od tego kto zasiada w Magistracie, zasluguje na pelen szacunek i respekt. Kazdy ma prawo do wlasnych opinii... " ale ty ku.. bredzisz - w jednym zdaniu przeczysz sam sobie... A Hitler zasiadł troche wyżej nz w magistracie.... no chyba że dewianci - zwłaszcza na stanowisku ci imponuja i jesteś wobec nich bezkrytyczny... zreszta to widac... "...Nikt nie ma jednak nikt prawa, klamac, zmyslac czy powtarzac klamstwa i wymysly > > w celu urazenia kogokolwiek. > Mam nadzieje na powazne forum...." znowu bzdury - jak mozna stwierdzić co jest kłamstwem a co nie - nie przeczytawszy o tym? No gdzie ta "powaga"? na forum gdzie nie wolno nikogo urazić bo weźmie zabawki i pojdzie do innej piaskownicy... a niech spie..... jego problem... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 08.12.04, 09:45 Nie wiem czy UM bedzie brał na poważnie tematy, sugestie e-Gorzowian, bo jak sam pan stwierdził w jakimś artykule w Wyborczej, że forumowicze, to niewielka grupa osób. Tak to zrozumiałem. Te UM-forum może stać się miejscem typu "uprzejmie donoszę". Ciekaw jestem, kto oprócz pana (z UM) będzie czytał opinie? Jakie podejście do internetu mają urzędnicy na kierowniczych stanowiskach? Teraz po tych wstępnych wątpliwościach - narzekaniach, myślę,że spełniłem polski rytuał :) Mimo wszystko myślę, że warto spróbować nawet jeśli nie wypali. Lepiej żałować coś co się zrobiło, niż coś czego sie nie zrobiło. Mam już ze dwa, trzy wątki na te forum. Jeden dość rewolucyjny, urzędnicy by mnie pewnie za to powiesili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.04, 12:42 liczę na to iż nie będzie cenzury w wykonaniu Rysia i innych urzędasów. sprawy trudne należy rozwiązywać a nie wycinać. jeśli będzie to forum dyskusyjne o problemach Gorzowa to spotka się z przychylnym przyjęciem forumowiczów, lecz jeśli będzie to tuba propagandy SLD to szkoda na to czasu. jestem za. ps. tylko urzędasów przeszkolcie w obsłudze internetu a vicków i dyrektorów wydziałów w wyciąganiu wniosków płynących z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galadriela Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.04, 02:39 Rychu! Chłopie, ty się musisz zajebiscie nudzić! Widać, że nie masz co robić i za społeczne pieniążki realizujesz swoje marzenia!To kamera na Staryn rynku, to aparacik cyfrowy! Teraz forum, zeby sobie do ludzi poklikać! Masz chłopie ciężką pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 09.12.04, 07:17 Lepiej byłoby aby wykorzystywane było Forum Gazety. Powodów jest sporo a najważniejsze to : - pełna niezależność opinii oczywiście wiem że to się wiąże ze "śmieciami" ale ... nie powinno się izolować od społeczności, a te "śmieci" to także społecznośc G-wa. Moim zdaniem rozsądni forumowicze potrafią rozróżnić opinie krytyczne od "psychodelicznych". - brak możliwości "selekcjonowania" wypowiedzi co za tym idzie pełen pluralizm. Podam przykład takiego selekcjonowania. Kancelaria Rady Ministrów czyli Premiera uruchomiło takie "przydomowe" forum. Moderator "dopuszcza" lub nie teksty. Efekt : osoba pisząca nie wie ile prawdy może napisać aby moderator "dopuścił" do publikacji. A co za tym idzie jest to forum do pochwalnych peanów z domieszką "jedynie słusznej krytyki". Takie forum jest MARTWE dla społeczeństwa !!! - brak kosztów dla Urzędu utrzymywanie forum to jednak jakieś pieniądze na "moderatora" i serwer że o archiwizacji ne wspomnę. PO CO je wydawać ? - dostępność forum GW raczej gwarantuje dostępność i łatwe poruszanie się każdego ze względu na pełny nawet "anonimowy" dostęp. A fora "zamknięte" jednak nie, bo trzeba sie logować co zniechęci sporo osób nie znających sie na zakładaniu loginów. ------------------ To większe wady. Zalety ? Chyba jedyna to ograniczenie wypowiedzi. Z takich czy innych względów ale jednak ograniczenie. Czy mieszkańcy Gorzowa chcą mieć władzę która nawet korespondencyjny dostep do siebie ogranicza ? Ja nie. To tak jakby pocztę instruować aby nie przynosiła listów od biednych i dzielnic powiedzmy z dużymi problemami typu "kanalizacja" czy drogi. No ale może sa jakieś inne za których nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.12.04, 04:03 Hey darth, Poruszyles kilka bardzo istontych spraw. Nie znamy jeszcze formy nowego forum UM... Z gory atakujesz cocs co jeszcze nie istnieje... Skaz u Ciebie zalozenie ze bedzie ograniczal wypowiedzi???? Ale cie juz nastawili... Szble w dlon!!! Spokojnie, poczekaj... Wyrazilem juz kiedys swoja opinie na temat ewentualnej formy nowego forum... Osobiscie forma forum Gazety jest nieomal idealna... Powinno sie miec latwy dostep tak jak i tutaj... Skad wiesz (nie wiesz, wiec bujasz) ze forum bedzie ograniczalo wypowiedzi??? Nic jeszcze nie wiadomo. Ryszard powiedzial, ze bedzie i tyle... Jesli z gory zakladasz ze bedzie takie zle, to widze ze bede mial przyjemnosc cieszyc sie Twoja nieobecnoscia na nim. PS. Nie matrw sie o pieniadze... Od kiedy to forum wladz miasta powinno byc prowadzone przez prywatna firme??? Szczegolnie ta (Gazeta) ktora czynnie wspolpracuje w zamiarach obalenia obecnej admoinistracji... Nie masz wielkiego szacunku dla innych ale przepraszam...kto ci za to placi??? Za darmo nawet glupcy nie krytykuja czegos co nie istnieje... Oczywiscie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Do Benka z chameryki IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.04, 09:23 czytając twoje wypociny odechciewa się wszystkiego łącznie z forum. jak sam zauważyłeś nie ma nic za darmo. więc pajacu kto ci płaci za obronę SLD i wszelkiej maści czerwonych nieudaczników? może też brałeś prowizje przetrgowe jako konsultant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Benka z chameryki IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.12.04, 16:21 Gey Ragnar, Nareszcie myslisz... Oczywiscie... To sie kapitalizm nazywa... Ekspertyza kosztuje... Pozdrawiam... PS. Ales ty zagubiony biedalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako11 Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:50 Dwa dni temu Knec puscil informacje o nowym forum a na to nie zaglada. Moze to podpucha. Pierwszy jak zwykle jest Bernard. Wiec bedzie to jego tuba krytyki tych ktorych nie lubi. Bedzie to tez tuba tych ktorzy nie lubia Bernardza, choc nieraz ma dobre pomysly. Forum zamieni sie w jazgot Bernard kontra reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kneć Zagląda, zagląda ! IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.04, 20:07 Niestety dyskusja jak zwykle o wszystkim, tylko nie o zasadniczym temacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Zagląda, zagląda ! 19.12.04, 17:59 Gość portalu: Ryszard Kneć napisał(a): > Niestety dyskusja jak zwykle o wszystkim, tylko nie o zasadniczym temacie ! tylko nie o pieniądzach.............................;- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 14.12.04, 10:22 Gość portalu: jako11 napisał(a): > Forum zamieni sie w jazgot Bernard kontra reszta. Kontra moderator....albo admin.... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 09.12.04, 16:19 Gość portalu: Ryszard Kneć napisał(a): > Planujemy w połowie grudnia 2004 roku uruchomić nowe Forum Dyskusyjne Miasta > Gorzwowa. Forum dyskusyjne ma nawet nasza strona pszczelarska www.pozytki.pl/ Innymi słowy: zobaczymy, ocenimy. Jak się Wam uda zrobić forum technicznie lepsze niż forum Wyborczej to będę gratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 08:32 Niepotrzebne mnożenie bytów.... Pyskówki Bernarda.... i cenzura UM.... po co to komu? Chyba że trzeba stworzyć etet modertora.... aaaa !!!! To co innego - "zlikwidujemy" jednego bezrobotnego? A może ze trzech? - toć forum powinno działac całą dobe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.12.04, 16:26 Hey werty, Szlag was trafia, ze magistrat bedzie mial wlasne forum??/ Takiej reakcji sie spodziewalem... Mam nadzieje, ze bedziecie wystarczajaco wnerwieni i wystarczajaco lojalni forum Gazety by na to nowe nie zagladac... A jesli juz zagladniecie to bedziecie zachowywac sie powaznie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 13.12.04, 18:13 blic napisał: > Forum dyskusyjne ma nawet nasza strona pszczelarska www.pozytki.pl/ Dzięki Blic! Za to określenie, że nasza. Fakt - ostatnio dodałem, że z Gorzowa. Co prawda na desce po śniegu nie śmigam, ale pszczelarzom podoba się, to dodałem, że z Gorzowa :))) Pretty - dzięki za wpis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 09:10 A ja tam się cieszę z tego nowego forum magistrackiego. Nareszcie zniknie stąd Ryszard Wizjoner oraz kilku urzędasów, którzy się wymądrzają pod wymyślnymi nickami. A poza tym, kto wie, może zniknie również... Benek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.12.04, 05:29 Hey Tomek, To forum chyba sie rozpadnie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kneć Proponuję powrócić do tematu zasadniczego ! IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.04, 20:00 Celem nowego forum nie jest konkurowanie z FORUM GAZETY, które osobiście cenię, pozostanie ono nadal głównym forum gorzowian i będzie się znakomicie rozwijać - czego życzę! Ponoć stopień swobody dyskusji i wymiany poglądów oceniany jest w kategoriach różnorodności mediów i środków wyrazu. Tak, więc grupa forumowiczów, która stale podkreśla swoją niechęć ( szanuję ich wolę ) do komuchów, urzędasów, sprawców całego zła na świecie i mieście.. pozostanie w czystej nietoksycznej i wirtualnej sferze, z pozytywnym skutkiem dla swojej psyche. Zachęcam, wszystkich którzy odmienność poglądów traktują jako zjawisko zwyczajne i nietoksyczne do odwiedzania również forum miejskiego ! Startujemy z www.gorzow.pl od wtorku 14 grudnia 2004 roku. Jak będzie się rozwijać i jakie będą poruszane wątki tematyczne zależy tylko od uczestników dyskusji. Pozdrawiam - Ryszard K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Proponuję powrócić do tematu zasadniczego ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.12.04, 20:13 Hey Ryszard, "Trzymac sie tematu" ?? - na tym forum?? Zartujesz chyba!!! Myslalem ze wiesz lepiej... Nie da rady... Mozesz wniesc tutaj tyle rozsadku ile chcesz i tak bedziesz skopany. To pulapka dla kazdego kto mysli!!! Ktos kto nie chce byc opluty...niw powinien tutaj wchodzic... Bycie milym i przyjaznycm nie pomaga... Twoje forum bedzie konkurecja dla forum gazety czy chcesz tego czy nie... I tak byc powinno. Gazeta ma prawo pisac co chce i prowadzic forum jak chce... Alternartwa jest zawsze konkurencja... Pozdrawiam i gratuluje realizacji projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Proponuję powrócić do tematu zasadniczego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:59 "...Alternartwa jest zawsze konkurencja....." Twoja błyskotliwość jest porażajaca - mam nadzieje że będzie dominować na miejskim a zniknie z forum Gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Proponuję powrócić do tematu zasadniczego ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.12.04, 23:36 Hey werty, W tym wirtualnym i realnym swiecie przyjacielu... na nic i na nikogo nie licz... Pozdrawiam oczywiscie. Oczywiscie mam nadzieje widziec Cie i podyskutowac z Toba na nowym forum. Jestem przekonany ze bedzie bardzo pouczajace dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onz Re: Proponuję powrócić do tematu zasadniczego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:15 "...od wtorku 14 grudnia 2004 roku..." A dlaczego nie od poniedziałku 13 grudnia.... zawsze to poczatek tygodnia... Wstydzi sie Pan tej daty? Pański szef na zeslaniu kontynuuje więzienne tradycje klasy pracujacej... (powod uwięzienia adekwatny do zakresu "walki klasowej" jaka Partia teraz toczy)... i nie chce mu Pan przypominac "chwalebnej" karty w historii polskiej lewicy...? Niepotrzebne skrupuły.... nie ma Pan co liczyc na podobne ze strony Partii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Proponuję powrócić do tematu zasadniczego ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.12.04, 23:43 Hey onz, Jestes jednym z powodow dla ktorego nie moge doczekac sie nowego forum... Mam nadzieje, ze taki nieuzasadniony personalny atak spowodowalby natychmiastowe wykopanie... Mysl kochany... Pamietasz o demokracji i pluralizmie??? Widze ze ci ktorzy to szanuja na tym forum to lewicowcy... Usmiac sie mozna, co nie??? Ale sie role odwrocily... "Komuchy" musza was zasad demokracji uczyc... Swiat sie konczy... Ale zabawne to jest... Oczywiscie i tak swiatecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onz Re: Proponuję powrócić do tematu zasadniczego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:26 Dupku kartoflany.... włącz tą ostatnia szarą... (czerwoną?) komórke.... Ja o serze Ty o rowerze.... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 14.12.04, 10:20 Gość portalu: Tomek napisał(a): > A ja tam się cieszę z tego nowego forum magistrackiego. Nareszcie zniknie > stąd Ryszard Wizjoner oraz kilku urzędasów, którzy się wymądrzają pod > wymyślnymi nickami. Znikna? Marzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA 15.12.04, 08:57 Wróćmy zatem do wątku zasadniczego. Miejskie forum to mizeria. (To jest oczywiście tylko jedna opinia.) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA 15.12.04, 14:26 blic napisał: > Wróćmy zatem do wątku zasadniczego. > Miejskie forum to mizeria. > (To jest oczywiście tylko jedna opinia.) Dwie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landsbergczyk FORUM MIASTA GORZOWA BARDZO DOBRA PROPOZYCJA!!! IP: *.kam.pl 15.12.04, 13:04 Jeden z forumowiczów napisał ze forum Gorzów to mizeria.Nieprawda.Każde forum zyje dzieki nam "forumowiczom".Jezeli administratorzy nie będą ingerować w posty które nie są zgodne z polityką Urzędu Miejskiego ,a jedynie w posty zawierające wulgaryzmy i obrażające innych to takie forum ma byt w necie.Bardzo dobrze ze wreszcie jest jakis "kontakt" z hermetycznym srodowiskiem gorzowskich polityków , a także można napisać co nas "boli".No bo w końcu cnotą polityka i urzędnika nie jest mówić lecz słuchać co mówi elektorat. A elektorat niestety jest zły na polityków oj bardzo zły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: FORUM MIASTA GORZOWA BARDZO DOBRA PROPOZYCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:20 Nedza!!! malo czytelny sposob obsługi... forum gazety reaguje natychmiast... a tam wszystko naokoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: FORUM MIASTA GORZOWA BARDZO DOBRA PROPOZYCJA IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 16.12.04, 05:50 Hey nomi, Zagladnalem tam na chwile... Zbyt skomplikowany by po prostu "wpasc i napyskowac""" System forum Gazety znacznie przyjazniejszy zla uczestnikow... W/g mnie to byl blad.... No ale zobaczymy.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: FORUM MIASTA GORZOWA BARDZO DOBRA PROPOZYCJA IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.04, 10:19 benek! a może ty jesteś zbyt mało rozgarnięty do tego forum? nie powiem, żeby był zachwycony, ale ta forma mi odpowiada i nie uważam, żeby była skomplikowana. I może dlatego będę tam spędzał więcej czasu niż tylko wpadał. A ty zostań tu bo i tak nikt cie tam nie chce. wystarczająco się tutaj "wykazałeś" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: FORUM MIASTA GORZOWA BARDZO DOBRA PROPOZYCJA IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 16.12.04, 16:31 Hey gosc, Nie licz na to przyjacielu... Wyrazilem swoja opinie... Szczera opinie... Podoba sie? Dobrze. Nie podoba? Szkoda... Mam nadzieje przyjacielu ze odwiedzasz forum Miasta pod tym samym imieniem... Mam nadzieje podyskutowac w nieco kuluralniejszym towarzystwie... Z szacunkiem dla szanownych wyjatkow... Oczywiscie : Wesolych Swiat przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:21 Schemat nowego forum - standard stosowany w forach... nic oryginalnego. Można sie oswoic.... jadnak mierżą mnie ograniczenia - jest to wylewanie "forumowicza z kapielą"... wulgaryzmy sa solą zycia społecznego i usuwanie ich z jakiejkolwiek polemiki sprawia że jest ona niewiarygodna - generuje wszelkiej masci pochlebców (patrz -Benek) i dupowkrętów... Co prawda Gazeta także ingeruje jednak robi to - przynajmniej dla mnie - niedostrzegalnie... a to nowe Forum już na poczatku "wygraża paluszkiem" - z góry zakłada że forumowicz to cham i trzeba go pilnować.... zastosujcie ograniczenia po jakimś czasie doświadczeń z forumowiczami - może ci nie będą tacy upierdliwi jak na forum Gazety? Wiem że należy korzystać z oświadczeń innych... jadnak z pewnymi modyfikacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.12.04, 00:38 Hey werty, Nie potrafisz komunikowac sie bez bluzgan, przeklenstw, klamstw, kretactw??? Napisales: "... wulgaryzmy sa solą zycia społecznego i usuwanie ich z > jakiejkolwiek polemiki sprawia że jest ona niewiarygodna..." Mam Tbie czy komukolwiek innemu wierzyc i traktowac powaznie tylko dlatego ze klnie i bluzni??? To czyni Cie wiarygodnym??? Co Ty palisz??? Osoby nie robiace tego nie zasluguja na zaufanie w/g Ciebie??.. Nie sa wiarygodne poniewaz nie sa wulgarne??/ Moze to w swiecie w ktorym zyjesz i na forum Gazety ... (mysle ze i Gazeta zmeczy sie brudem na swym forum...) W normalnym swiecie jest dokladnie odwrotnie... Osobiscie chamstwa nie znosze i wokol siebie nie toleruje.. Forum UM zaprasza, lecz przypomina ze kultura ze slamsow do slamsow nalezy... Nie podoba sie... Poszukaj sobie forum dla takich jak Ty... Mam nadzieje, ze dzieki temu mopzna bedzie tam dyskutowac bez narazania sie na wulgarne ataki... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 01:27 Dupku - nie wszyscy sa tak wyprani z emocji jak ty... czasami człowieka ponosi (np. jak czyta się twoje "nauki") i posle parę jobów... A takie mydłki żałosne jak ty są oburzone - ja nie mówię o chamstwie - człowieczku mikry - przekleństwo zawsze będzie wyrazać jednoznaczne emocje i postawy... "Osobiscie chamstwa nie znosze i wokol siebie nie toleruje.." Ciekawe czy zwróciłeś komuś uwagę jak przeklinał w twoim towarzystwie? Watpię ... twoja "kultura" nie przewiduje takich reakcji - mozna dostać po ryju... Kultura w twoim wykonaniu (i mniemaniu ze jest to jej wykładnikiem) sprowadza sie do pisania "Ty" z dużej litery... a jebał Cię pies.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 01:47 P.S. cytat z twojej wypowiedzi: "...Nie wtracaj sie w sprawy na ktorych sie nie znasz... Inwestorow prostaku chcesz uczyc???? Prywatny inwestor wie lepij niz ty!!!..." To właśnie jest chamstwem a nie to że ktoś powie lub napisza "ku.."... dupku kanadyjski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.04, 05:04 Tey, Werty. Autentycznie spodobałeś mi się. Pozdrawiam. Ciebie, nie benka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.12.04, 06:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.12.04, 06:19 Hey werty, Oczywiscie jako osoba emocjonalna uzywam slow ktorych nie uzylbym w rozmowie z kims innym. Okreslenia takie jak "pacanie", prymitywie", "dupku" "co Ty palisz" ..itp traktuje jako kumpelskie i nieomal "przyjacielskie"... Nie bluznie i nie klne ...tak jak Ty i wielu tobie podobnych ... Nie nazywam ludzi po nazwisku okreslajac ich oszustami i zlodziejami... Nie glosze klamstw i pomowien jako prawdy... Nie probuje niszczyc ludzi tylko dlatego, ze mysla inaczej... Jest roznica pomiedzy emocjonalnie "naladowana" dyskusja a chamstwem. Ty przyjacielu reprezentujesz i bronisz to drugie... Dla Ciebie nie jest istotny temat dyskusji... Dyskusja jest dla Ciebie to sposob szerzenia klamstw i bluznierstw... Dla Cebie to podstawa wiarygodnosci!!! Proponuje profesjonalana medyczna pomoc... Jesli chodzi o dyskusje na temat erentualnego budowy Centrum w Gorzowie....to musze przyznac, ze chory juz jestem od patrzenia na kolejne proby sabotazu... Nic nie moze stac sie pozytywnego w miescie... zawsze proby zniszczenia. O Ciebie i takich jak Ty nie matrwie sie - zaslugujecie na to by byc biednymi boscie glupi!!! Gorzow to jednak ponad 120 tysiecy ludzi. Wielu z nich podziekuje za kazda okazje do pracy i zarobku... Dla was kazdy zatrudniony, kazdy zadowolony Gorzowiak to problem w przejeciu wladzy... Czym gorzej tym dla was lepiej... Oczywiscie Wesolych Swiat zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 08:48 "...Okreslenia takie jak "pacanie", prymitywie", "dupku" "co Ty palisz" ..itp > traktuje jako kumpelskie i nieomal "przyjacielskie"..." Weź dupku pod uwagę ze ktos moze sobie nie zyczyć twojego "kumpelsta" - "przyjaciól nikt nie będzie mi wybierał..." jak spiewa Kleif - to jest właśnie objaw twojego chamstwa... włazisz nieproszony - a wprost przciewnie - wyganiany drzwiami włazisz w obloconych butach oknem.... "...Nie nazywam ludzi po nazwisku okreslajac ich oszustami i zlodziejami... " Jakieś znajome metody!!!... Dlatego nielubię czerwonych złodziei!!! "...O Ciebie i takich jak Ty nie matrwie sie - zaslugujecie na to by byc biednymi > boscie glupi!!! > Gorzow to jednak ponad 120 tysiecy ludzi. Wielu z nich podziekuje za kazda > okazje do pracy i zarobku..." A ty uważasz sie za "mondrego"? Bo żyjesz na wygnaniu na cudzym garnuszku? Myślisz że Gorzów biednieje bez twojej szmatławej postaci bogatej w "mondrości" czerwonego roztropka? No i wyobraź sobie że wielu "podziękuje" za możliwość zarobku w każdy sposób - nie sądz innych wedle swojej miary.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.12.04, 09:07 Hey werty, Naucz sie pacanie.... Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma... Ze swoim nastawieniem bedziesz do usmianej smierci czekal az sie poprawi... Albo ktos inny wladze przejmie i da... HA! Mam dla Ciebie niespodzianke... Niezaleznie od tego kto u wladzy, aby sobie poprawic trzeba wziasc sie do roboty... Miliardowe inwestycje nie przyjda jutro... Nie zaleza one zreszta od Gorzowskich politykow a od tych w Warszawie... Oni wpychaja je tam, gdzie sie dla nich liczy... Oczywistym jest, ze Gorzow na czele listy nie jest... Ucz sie przyjacielu... Gorzow musi liczyc na siebie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:57 Słyszałes dupku relacje z posiedzenia swoich Towarzyszy? Jedn z twoich kolesi kazał sie "walić"... a ty co? nadal nie lubisz "chamstwa".. wszak to twoi Towarzysze operuja słownictwemz rynsztoka... P.S. Emocje ponosza gdy prokurator na karku... Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 21.12.04, 11:37 Gość portalu: Ryszard Kneć napisał(a): > Celem nowego forum nie jest konkurowanie z FORUM GAZETY, które osobiście > cenię, pozostanie ono nadal głównym forum gorzowian i będzie się > znakomicie rozwijać - czego życzę! Ryszard Kneć o forum GW w Gazecie Lubuskiej: "Bolało mnie, że kiedy pojawiałem się tam, by podyskutować z internautami, to po pewnym czasie do dyskusji dołączali się ci, którzy chcieli tylko wyzywać i kląć – mówi sekretarz (...) Jeśli ktoś uważa, że urzędnicy pracują źle, to niech napisze, że są leniwi, ale nie wyzywa od k... czy ch..." Taką postawę mądrzy Indianie nazywali "rozdwojonym językiem". Z ciekawości zapytam, kto pana sekretarza na tym forum wyzwał od k... lub ch...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.bphpbk.pl 21.12.04, 14:15 Po prostu super!Widzę,że gorzowian stać jedynie na kłótnie.Szkoda,bo miałam nadzieję,że Gorzów przestanie być zasciankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:52 Te żaba nie podskakuj - pogadamy na wiosnę jak boćki wróca!!! Teraz to szeroko paszczę rozdziawiasz.... zobaczymy w kwietniu...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 21.12.04, 21:02 Hey werty, he he he Ty masz (i to niezle) poczucie humoru.... Widzisz.... nie musisz klnac by sie komunikowac... Ubawiles mnie... Dziekuje Wesolych Swiat i oczywiscie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 21:00 Czy szef banku w ktorym pracujesz Zabko wie, ze piszesz na forum w czasie pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 21.12.04, 21:03 Hey go, Oczywiscie ze nie... Co za pytanie???!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:05 Hey dupku ! ciebie o opinie nie prosilem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.12.04, 17:19 Hey go, Nie dziekuj, Taki juz mily jestem ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:16 "...Czy szef banku w ktorym pracujesz Zabko wie, ze piszesz na forum w czasie > pracy ? .." Jakby wiedzial to by ja zadziobał - nazywa sie B.Atlas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Knecia No comments IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:13 www.gorzow.pl/forum/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:38 Co to za "fachowiec" buduje strone dla miasta? Po to aby nanieść poprawki musial zdjąc stronkę? wystarczyło ja skopiować nanieść poprawki i wymienić... nie byloby "dziury czasowej" no i powodow do narzekanaia i krytykanctwa... takze z mojej strony (nie www.!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 21.12.04, 23:44 Gość portalu: werty napisał(a): > Co to za "fachowiec" buduje strone dla miasta? Po to aby nanieść poprawki > musial zdjąc stronkę? No taki "fachowiec" wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 22.12.04, 11:10 Forum miejskie ma tę przewagę nad forum Wyborczej, że kiedy cytuje z niego jakaś gazeta (nie Wyborcza) to podaje źródło. Kiedy zaś cytowane jest to forum, to redaktory piszą "internauci uważają", lub coś w tym bezguście. :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:56 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 30.12.04, 11:34 Gość portalu: Ryszard Kneć napisał(a): > Planujemy w połowie grudnia 2004 roku uruchomić nowe Forum Dyskusyjne Miasta > Gorzwowa. Co o tym sądzą E-rozmówcy, E-gorzowianie ? Pozdrawiam - Ryszard > Kneć Kilka pytan mam: - "Redakcja Forum" - czy sklad personalny Redakcji Forum jest dostepny? - "Forum www.gorzow.pl jest integralną częścią serwisu miasta Gorzowa Wlkp." - czy to oznacza, ze pracownikom BPM przydzielono dodatkowe obowiazki i w godzinach pracy zajmuja sie odpowiadaniem na posty? - dlaczego, aby moc sie wypowiadac na kazdy temat, nalezy sie zarejestrowac? Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 30.12.04, 16:01 Co sadze? Najpierw zacytuje kilka postow: " Artemis: Miejskie Forum Dyskusyjne, jak zrozumiałam, istnieje jako integralna część Serwisu Miejskiego Gorzowa. Trafiłam tu za pośrednictwem Forum Gorzowa lokalnej "GW" i widzę jedną ogromną różnicę dzielącą oba fora (poza oczywistymi, jak konieczność rejestracji, a co za tym idzie mniejsza anonimowość, czy brak wulgaryzmów). Otóż forum "GW" wydaje się tętnić życiem, omawiane są na bieżąco wszystkie wydarzenia - tymaczsem tutaj tego brak. Serwis Miejski Gorzowa na bieżąco przedrukowuje artykuły gorzowskiej prasy i dobrze by było, gdyby pod każdym takim artykułem byl odnośnik zapraszający czytelników do dyskusji na poruszony temat. Oczywiście odnośnik ten odsyłałby gości tutaj. Myślę, że ożywiłoby to w znaczący sposób forum i przyciągnęło kolejnych, nowych dyskutantów. Tomix: hmmm... ale po co nam kolejne forum "GW"? Kształt tego forum ciagle jest otwarty. A pozatym każdy kto chce poruszyć jakiś temat wystawia go na forum i broni swoich racji. Dlaczego na tym forum ma być opcja komentowania bezpośrednio newsów? Po co nam ekipa pieniaczy i ludzi obrażających, każdego kto ma inne zdanie? Niech siedzą na GW. Jak się przekonasz tutaj dyskusja ma nieco inny ton, mimo róznicy pogladów. Nikt nikomu nie mówi co ma komentować kanaha moderator: W pełni zgadzam się z Tomixem to nie GW, to forum ma innych zupełnie charakter, bardziej przyjemny. Od czasu jego otwarcia zupełnie zapomniałem o GW. Miałem dość napastliwych wypowiedzi, często okraszanych wulgaryzmami, ja nie muszę i nie chcę komentować artykułów, my sami piszemy własne artykuły i o nich rozmawiamy tu jest jak w domu cieplo i przytulnie marcin: Zgadzam się z przedmówcami! mi to forum się spodobało z tego powodu że rozważamy tu o rzeczach które dotchnęły by nas bezpośrenio , o naszym mieście , jak je uzdrowić ,jak usprawnić działania(przyciągnąć turystów) polityka niesie za dużo wulgaryzmu! Tu jest miło rodzinnie .... niech tak zostanie " Wyglada mi to na prywatne forum, ktore nie przyjmuje zadnych propozycji od postronnych osob. Nawet nie przemysla tematu. Nie, bo nie i juz. Zaczynam sie zastanawiac, czy to forum miejskie, czy moze prywatne, takie "domowe, rodzinne"? Czy pracownikom odpowiedzialnym za forum miejskie powinno zalezec na tym, aby forum zyskiwalo nowych dyskutantow, czy moze jednak to forum dla scislego grona jest przeznaczone? Bo jesli tak, to nie powinno sie forum miejskim nazywac. A moze za duzo pracy byloby nad tym, zeby pod aktualnosciami na gorzow.pl byly linki bezposrednio do forum? No, ale skoro moderator "nie musi i nie chce komentowac artykulow", a Tomix uwaza, ze aktualnosci komentowalaby "ekipa pieniaczy"... Coz. No i tak to wlasnie wyglada, jedna osoba zyczliwie cos radzi, to ja obskocza jak glodne wilki. Ale kulturalnie. Bez wulgaryzmow. Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 30.12.04, 16:02 www.forum.gorzow.pl/viewtopic.php?t=90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:17 Wysłany: Czw Gru 30, 2004 2:27 pm Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- W pełni zgadzam się z Tomixem to nie GW, to forum ma innych zupełnie charakter, bardziej przyjemny. Od czasu jego otwarcia zupełnie zapomniałem o GW. Miałem dość napastliwych wypowiedzi, często okraszanych wulgaryzmami, ja nie muszę i nie chcę komentować artykułów, my sami piszemy własne artykuły i o nich rozmawiamy tu jest jak w domu cieplo i przytulnie _________________ mroczna strona mocy --- Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 04.01.05, 12:55 Gość portalu: Ryszard Kneć napisał(a): > Planujemy w połowie grudnia 2004 roku uruchomić nowe Forum Dyskusyjne Miasta > Gorzwowa. Co o tym sądzą E-rozmówcy, E-gorzowianie ? Pozdrawiam - Ryszard > Kneć Ponawiamm swoje pytania do Sekretarza: - "Redakcja Forum" - czy sklad personalny Redakcji Forum jest dostepny? - "Forum www.gorzow.pl jest integralną częścią serwisu miasta Gorzowa Wlkp." - czy to oznacza, ze pracownikom BPM przydzielono dodatkowe obowiazki i w godzinach pracy zajmuja sie odpowiadaniem na posty? - dlaczego, aby moc sie wypowiadac na kazdy temat, nalezy sie zarejestrowac? Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 04.01.05, 14:48 angela.s napisała: > - dlaczego, aby moc sie wypowiadac na kazdy temat, nalezy sie zarejestrowac? Nie należy. Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 04.01.05, 14:55 blic napisał: > Nie należy. > Spróbuj. Probowalam. Efekt? "nie mozesz odpowiadac w tematach" "nie mozesz glosowac w ankietach" ... Cos zrobilam zle? Chcialam odpowiedziec nie logujac sie, a co za tym idzie nie rejestrujac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 04.01.05, 15:06 angela.s napisała: > Probowalam. To może spróbuj teraz jeszcze raz. Obiecuję, że również wkrótce spróbuję ponownie. Za pierwszym razem wysłałem wiadomość bez logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kneć Można mnie spotkać na www.forum.gorzow.pl IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 04.01.05, 14:52 Proponuję w miejsce ponawiania pytań, odwiedziny na FORUM Miasta - www.forum.gorzow.pl, jest to zdecydowanie prostsza forma uzyskania odpowiedzi ! Tymczasem do rzeczy ! Myślę, że moderatorzy dyskusji winni z czasem ujawnić swoje dane ( imię i nazwisko oraz e-adres ) to ich uwiarygodni. Z informacji, jakie posiadam wiem, że w zdecydowanej większości są to osoby niezwiązane zawodowo z samorządem ( Urzędem). Administratorem jest pracownik BPM. Nie jest to zaskoczeniem gdyż na forum gazety jest podobnie. ( pracownik Agory) Rejestracja ma uniemożliwiać zagrożenie podszywania się pod rozmówcę. Np. mogę w tej chwili na forum gazety napisać bzdurny tekst i podpisać to "angela.s". Myślę, że teraz rozumiesz cel rejestracji. Pozdrawiam w Nowym 2005 Roku – Ryszard Kneć Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: Można mnie spotkać na www.forum.gorzow.pl 04.01.05, 15:11 Gość portalu: Ryszard Kneć napisał(a): > Proponuję w miejsce ponawiania pytań, odwiedziny na FORUM Miasta - > www.forum.gorzow.pl, jest to zdecydowanie prostsza forma uzyskania > odpowiedzi ! Nie ma tam odpowiedzi na moje pytania. > Tymczasem do rzeczy ! Myślę, że moderatorzy dyskusji winni z czasem ujawnić > swoje dane ( imię i nazwisko oraz e-adres ) to ich uwiarygodni. Chcialabym wiedziec o tym, kto bedzie mial dostep do moich danych przed ich podaniem /rejestracja na forum miejskim/. Jesli moderatorzy i administrator forum miejskiego nie podaja swoich danych, dlaczego wymagacie tego od mieszkancow? > Rejestracja ma uniemożliwiać zagrożenie podszywania się pod rozmówcę. Np. > mogę w tej chwili na forum gazety napisać bzdurny tekst i podpisać > to "angela.s". Myślę, że teraz rozumiesz cel rejestracji. Cel rejestracji rozumiem. Nie rozumiem zbytnich obaw o to, by ktos nie podszywal sie pod kogos. Roznica pomiedzy forum miejskim a innymi forami polega na tym, ze na forum gazeta.pl mam wybor - loguje sie lub nie. Jesli nie, sama sobie bede winna, gdy sie ktos podpisze pod bzdurnym tekstem angela.s, chce tego uniknac - loguje sie. Na forum miejskim nie dajecie wyboru mieszkancom. Jak dla mnie to mam pewne obawy, zeby sie szczerze wypowiadac na temat np. inwestycji miejskich i wolalabym pozostac anonimowa. To nie przestepstwo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Można mnie spotkać na www.forum.gorzow.pl IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 04.01.05, 16:08 Hey angela, Napisalas: "Nie rozumiem zbytnich obaw o to, by ktos nie podszywal sie pod kogos. " Kochanie, gdybys myslala choc przez sekunde jakie bzdury piszesz mialbymn dla Ciebie odrobine szacunku... Przepraszam, tak nisko nie schodze... Pozdrawiam tak czy inaczej. PS. To forum moze spasc tylko troszke nizej... Nawet dno ma....dno... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: Można mnie spotkać na www.forum.gorzow.pl 04.01.05, 16:19 Gość portalu: Bernard napisał(a): Hey Bernard, zupelnie mi nie zalezy na szacunku kogos takiego jak ty, widzac twoje dwie twarze. ps. wazelina ci sie skonczyla, ze tu przylazles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:02 Panie Kneć - to Forum Miejskie jest jakieś dupkowate - można na każdy temat - pod warunkiem że w zgodzie z opiniami moderatora czy też Pana.... Unikanie wulgaryzmów ogranicza wiarygodnośc wypowiedzi... rozmawiając na żywo uzywamy emocji - przekazujemy za pomoca gestów i mimiki swoje komentarze - na forum temu celowi słuzy uzywanie wulgaryzmów o określreń dosadnych... Formuła Forum "pisanego" zmusza do skrótowości i slowa ktore rażą w normalnej rozmowie nadaja jedrności wypowiedziom na Forum - nadwrażliwcy niech nie wchodza... Również strona "techniczna" forum jest upierdliwa - szukanie czegokolwiek jest zbyt zawiłe... rownież jakiś "mądry" zastosował kolorystykę męcząca oczy po kilku minutach - teksty pisane w kontrze sa dobre w pojedynczych wyrazach (reklamie) jednak zastosowane w duże ilosci tekstu sa mało czytelne - nie bez kozery uzywamy ciemnego tekstu na jasnym tle - to sa doświadczenia wynikjące z setek lat uzywania słowa pisanego... i zmienianie tego to lekceważenie zasad typografii... Jednym slowem - wole forum Gazety - mimo ze mam zastrzeżenia do bzurnych ingerencji admina (dlaczego podpisuje sie "redakcja"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kneć WERTY - szanuję Pani/Pana zdanie ! IP: *.um.gorzow.pl / *.um.gorzow.pl 04.01.05, 14:56 Pozdrowienia w Nowym 2005 Roku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: WERTY - szanuję Pani/Pana zdanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:16 Miszczu!!! A co z ta kolorystyka na "Forum Kneciorum"??? Jest porażajaca - po 1/2 czytania godziny patrzę na swiat zamglonym wzrokiem pesymisty - ciemne kolory męcza nie tylko oczy - także psyche robi sie ponura.... Takie Forum Wampirum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 04.01.05, 16:13 Hey werty, Nie wiem jaka bedzie opinia Rtszarda ale moja jest prosta: Masz racje, zostan tutaj... mozesz bluzgac, klnac, klamac, oszukiwac, udawac, przekrecac, podszywac sie ... to wszystko jest tu na forum Gazety dozwolone. Idealne miejsce dla Ciebie. Baw sie dobrze. Oczywiscie pozdrawiam, PS. Takie zachowanie byloby nie do przyjecia na innych forach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:00 "...nie do przyjecia na innych forach..." A więc fora ze dwora.... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.s Re: NOWE FORUM MIASTA GORZOWA co o tym sądzicie ! 19.01.05, 11:30 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Nie wiem jaka bedzie opinia Rtszarda ale moja jest prosta: Masz racje, zostan > tutaj... > mozesz bluzgac, klnac, klamac, oszukiwac, udawac, przekrecac, podszywac > sie ... > to wszystko jest tu na forum Gazety dozwolone. > Idealne miejsce dla Ciebie. Hey Bernard, jak samopoczucie moj ty pacanie kochany? he he he Odpowiedz Link Zgłoś