Gość: XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:59 zabanowali juz go na forum gorzowskim bo juz rysia w tyłku dzgiał więc zabanowac go i tu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Zabanowac Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 14.01.05, 20:34 Hey XXX, No wlasnie.... Zabanowac!!! Miejskie Forum wykopalo...dlaczego nie forum Gazety??? Do roboty! Widze logike w Twym durnym mysleniu...(to dobrze...) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Zabanowac Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:30 BAN(da) .. lub Pan da i Pan odbiera .. czyli ze za dobre wynagradza a za zle karze .. nie wiem czy widziec w tym kolejna prowokacje czy faktycznie cos sie pozmienialo albo sie pozmienia. Prawo do wyrazania pogladow ma kazdy - nawet jesli ich "nie ma" :) lub jest to zwykle pieprzenie - mysle ze forum UM przypieczetowalo swoje istnienie : mozna usuwac teksty obrazliwe ale nie mozna tak poprostu zmknac drzwi ! To forum miejskie czy Kneciowe ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zabanowac Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 14.01.05, 22:02 Hey go, Forum jest miejskie (placone z podatkow) , lecz oczywiscie to dziecko Ryszarda... Trzeba przyznac, ze w dzialce komputerowo internetowej facet robi dobra robote... Problem w tym ze Ryszard jest bardzo kiepskim politykiem... Wytykalem mu to pare razy takze na tym forum... Niezly urzedas, kiepski polityk... To oczywiscie doprowadzi do jego zmiany pracy... lecz prawdziwy problem pozostanie: Forum jako narzedzie manipulacji! Ryszard stworzyl i nie bedzie mogl tego zmienic. A drzwi przyjacielu mozna zamknac. Ryszard to zrobil... Forum miejskie to klub do ktorego trzeba miec "pozwolenstwo..." To juz nie forum.. Wykopujac mnie za bycie soba Ryszard udowodnil, ze nie jest godnym zaufania... Latwo jest dobrym gdy jest dobrze... W praniu wszystko wylazi... Przepuscilem to forum i Ryszarda przez prakle... Wynik zalosny dla forum i Ryszarda... Po prostu lubie wiedziedz z kim do luzka ide... ( ze tak powiem.....) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zabanowac Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.05, 22:35 ubaw po pachii... zabrali benkowi zabawki i już sa be... Odpowiedz Link Zgłoś
januszewski Re: Benek? Jestes inteligentny? 14.01.05, 22:48 Benek, słyszałeś o gościu, który się nazywa Victor Klemperer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Benek? Jestes inteligentny? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.01.05, 00:09 Hey januszewski, Musze przyznac ze nie slyszalem... Na pewno zechcesz opowiedziec... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Benek? Jestes inteligentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:59 www.kosciol.pl/content/article/20041009115421381.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Benek? Jestes inteligentny? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.01.05, 01:03 hey werty, zadajac pytanie...dales odpowiedz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zabanowac Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.01.05, 00:08 Hey ola, Grozili ze zabiora jesli sie nie zmienie...' No i wyrzucili... Albo wierzy sie w to co sie mowi i robi albo.... chce sie zostac na forum miejsklim... Przyznasz, ze to zaden wybor... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Zabanowac Bernarda IP: *.crowley.pl 14.01.05, 23:07 Ladna paranoja Beniu. Tak to jest jak sie psychotykow zostawia samym sobie, nieleczonych. A teraz powiem ci dlaczego usuneli cie z tego forum: BO MOGLI. Kazdy by tak zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zabanowac Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.01.05, 00:15 Hey si, Moze i masz racje... Gazeta tez moze mnie wykopac.... Co powinienem zrobic Twoim zdaniem??? To co TY??? DOSTOSOWAC SIE??? Czy pozostac soba... Pomysl zanim odpowiesz... Pozdrawiam Jestem jaki jestem... Podoba sie? - Dobrze Nie podoba" - Szkoda! Mam przyjaciol wsrod wrogow... poniewaz zanuje szczerosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Zabanowac Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:07 > Niezly urzedas, kiepski polityk... jedno i drugie Bernardzie = KIEPSKI - i mam nadzieje ze to nie jest kolejna gra Kneciowa z Twoim udzialem ... jesli faktycznie Rychu sie rozpedzil z ambicjami to szybko wroci albo na stragan (sprzedac te koszulki z Seulu ktore mu jeszcze w piwnicy zostaly) albo dalej bedzie walcem jezdzil ("..bo go nikt tutaj nie chce..") :) Takie ma doswiadczenie zanim zacxzal byc sekretarzem ... PS Tylko swinie nie zmieniaja pogladow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Zabanowac Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 01:00 www.kosciol.pl/content/article/20041009115421381.htm Odpowiedz Link Zgłoś