emkael 23.02.05, 10:22 To juz przegięcie. "Jadę wymienić opony w samochodzie" i na końcu Jędrzejczak to dobry prezydent... Apeluje do admina forum GW - nałożyć bana na bernarda. Będziecie mieli wiecej miejsca na serwerze, a my mniej nerwów stracimy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Apel do admina - Ban dla Bernarda! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.02.05, 10:33 Hey emkael, Ja tu bracie wlosy z glowy wyrywam z powodu lysych opon , a ty tak mi w biedzie dokopujesz???? Jakies slowa wsparcia...byloby milo... Pozdrawiam referendowato PS. Jedrzejczak to super prezydent !!! PSS. Czy ty naprawde myslisz ze Blazej sie wetnie w te referendowato- motoryzacyjno- ogrodkowo- pieskowo- narciarskie- dyskusje????? Czy oczekujesz od admina deklaracji politycznej??? Od przedstawiciela niezaleznej, samorzadnej, obiektywnej i bezstronnej Gazety??? Co ty na sniadanie jadles????? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 23.02.05, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emkael Hiro-napisz jeszcze raz! 23.02.05, 22:42 hiro, napisz jeszcze raz, tylko zamiast przekleństw, używaj gwiazdek :P Aż tak bardzo nie lubisz Bernarda? ----------------------------------------------- A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hiro-napisz jeszcze raz! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 23.02.05, 23:43 Hey emkel, Go to hell.... Nie pozdrawiam PS. jedrzejczak to dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
hiro zasmarkany jesteś!-i nie pisz do mnie tak więcej! 24.02.05, 18:40 bo napiszę ale do ciebie-###### Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: zasmarkany jesteś!-i nie pisz do mnie tak wię IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.02.05, 18:56 Hey hiro, No prosze, napisales cos i da sie przeczytac... he he he Pozdrawiam oczywiscie i referendowato PS. Jedrzejczak to dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś