Dodaj do ulubionych

JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:54
Na każdym kroku ,wulgaryzmy ,w domu ,ulicy ,szkole ,pod kościołem ,w
instytucjach ,urzędach -co z tym zrobić?tak byc nie może!!! na FORUM!!też!!
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 22:04
      Masz kurw.a racje!!!
      Zajebe.c sku..sy.nów klnących zwłaszcza "pod kosciołem"... cholerni zebracy..
      rzucisz takiemu zlotówe to klnie ze mało...

Racja - zabić chu.jowe towarzycho...
      • Gość: swingpop Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:10
        Bez komentarza!!!POST-smutny ,tak jak smutne społeczenstwo-nie generalizuję!!!
        Jacy kulturalni forumowicze oprócz " WERTYEGO" to zwykły CHAM!! taki jestem
        werty-musisz się podnieść!!czekam na pozostałych dla których ten problem jest
        nie obojętny,Brońmy się przed chamstwem"siłom i godnośćiom osobistom"
        pozdrawiam kulturalnie.
        • Gość: swingpop Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:17
          Myślę że coś mi się udało-jest mi to naprawdę nieobojętne!!!!!!JAKIE
          ŻYCIE ,TAKA MOWA!!!!!!!! pozdrawiam
          • Gość: werty Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:25
            Mowa trawa....
    • Gość: ktoś ze stolicy Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 21:07
      W końcu to Gorzów panie:) Czego więcej oczekiwać?:(
      Tylko jakieś hiro, Ryki i inne potworki błądzą w micie kulturalnego Gorzowa.
      • Gość: swingpop Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:06
        Jest to problem całego kraju!!!!!Walczmy z tym !-wygramy wszyscy!Rodzice
        dzieciom ,nauczyciele w szkołach ,profesura na uczelniach .Nowy rzad -nowe
        prawo .egzekwowanie !!!! miejsca publiczne !!Nie bójmy się zwracac
        uwagi.Zaczną nas opluwać!!!mówiąc że deszcz pada!!Od jutra akcja na swoim
        podwórku ,miejscu pracy ,Nie dajmy się zastraszyć !!!!!! W Y G R A M Y !!!!!!!
        • Gość: werty Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:09
          !!!!!! W Y G R A M Y !!!!!!!
          Na fujarze!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka