Gość: swingpop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:54 Na każdym kroku ,wulgaryzmy ,w domu ,ulicy ,szkole ,pod kościołem ,w instytucjach ,urzędach -co z tym zrobić?tak byc nie może!!! na FORUM!!też!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werty Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 22:04 Masz kurw.a racje!!! Zajebe.c sku..sy.nów klnących zwłaszcza "pod kosciołem"... cholerni zebracy.. rzucisz takiemu zlotówe to klnie ze mało... Racja - zabić chu.jowe towarzycho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:10 Bez komentarza!!!POST-smutny ,tak jak smutne społeczenstwo-nie generalizuję!!! Jacy kulturalni forumowicze oprócz " WERTYEGO" to zwykły CHAM!! taki jestem werty-musisz się podnieść!!czekam na pozostałych dla których ten problem jest nie obojętny,Brońmy się przed chamstwem"siłom i godnośćiom osobistom" pozdrawiam kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:17 Myślę że coś mi się udało-jest mi to naprawdę nieobojętne!!!!!!JAKIE ŻYCIE ,TAKA MOWA!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:25 Mowa trawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś ze stolicy Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 21:07 W końcu to Gorzów panie:) Czego więcej oczekiwać?:( Tylko jakieś hiro, Ryki i inne potworki błądzą w micie kulturalnego Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:06 Jest to problem całego kraju!!!!!Walczmy z tym !-wygramy wszyscy!Rodzice dzieciom ,nauczyciele w szkołach ,profesura na uczelniach .Nowy rzad -nowe prawo .egzekwowanie !!!! miejsca publiczne !!Nie bójmy się zwracac uwagi.Zaczną nas opluwać!!!mówiąc że deszcz pada!!Od jutra akcja na swoim podwórku ,miejscu pracy ,Nie dajmy się zastraszyć !!!!!! W Y G R A M Y !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: JAKIE ŻYCIE,TAKA MOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:09 !!!!!! W Y G R A M Y !!!!!!! Na fujarze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś