Dodaj do ulubionych

Single! ratunku!

IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 18:02
Witam wszystkich!
Zaczne tak...mam 27 lat, jestem inteligentna,niezalezna,wyksztalcona(UAM
Poz.),ładna,sympatyczna,wysoka,zgrabna, wad mam jak na lekarstwo...wiec
blagam powiedzcie mi DLACZEGO NIE MOGE ZNALEZC FAJNEGO FACETA???!!!Mam juz
maksa...naprawde brak mi sil na umawianie sie z kolejnym dupkiem, ktory chce
sie tylko zabawic....Gdzie GO znalezc??co robic???ratuuuunku nie chce zostac
stara panna!
Obserwuj wątek
    • Gość: Singel Re: Single! ratunku! IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 19:01
      Uff!
      Może dlatego, że trudno się żyje z ideałem?
    • Gość: werty Re: Single! ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:12
      Daj jakis namiar na siebie...
      • Gość: werty Re: Single! ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:20
        Możemy popisać...
        W Gorzowie tak predko nie będę...
        Mieszkam w Warszawie...

• Gość: Daga Re: Single! ratunku! IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 22:38
          Gość portalu: werty napisał(a):

> Możemy popisać...
          > W Gorzowie tak predko nie będę...
          > Mieszkam w Warszawie...

Chcesz mi poradzić gdzie mam szukac czy moze siebie zaoferowac?
          • Gość: werty Re: Single! ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:19
            Nic - oprócz wymiany pogladów Ci nie proponuję - za mało, a nawet powiedziałbym
            wcale Cie nie znam... :-)
            Cóż mozna "nickowi" poradzic albo powiedziec o sobie?

A siebie tak łatwo nie oferuję - raz wystaczy...
            Mam tylko nadzieje porozmawiać z kims rozsądnym - choć sądząc z miejsca
            zamieszczenia apelu - nikła nadzieja... ale próbować warto... Werty...
        • Gość: gg Re: Single! ratunku! IP: *.gorzow.mm.pl 06.05.15, 22:35
          Werty, ważysz 120kg, wzrostu ze 150cm, łysy, szczerbaty... z czym ty startujesz. Jak kobieta cię zobaczy to od razu zejdzie z tego świata....
      • Gość: werty Re: Single! ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:24
        kontakt2244@gazeta.pl
    • Gość: adam Re: Single! ratunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:35
      Gość portalu: Daga napisał(a):

> Witam wszystkich!
      > Zaczne tak...mam 27 lat, jestem inteligentna......

takich tekstów nie pisze osoba inteligentna :-(
    • gorzowianka72 Re: Single! ratunku! 11.03.05, 01:48
      Witam wszystkich!
      > Zaczne tak...mam 27 lat, jestem inteligentna,niezalezna,wyksztalcona(UAM
      > Poz.),ładna,sympatyczna,wysoka,zgrabna, wad mam jak na lekarstwo...wiec
      Bo gdzieś tu jest kłamstewko...malutkie jak na lekarstwo ;)

• Gość: ;-) Jak najszybciej zwiewaj z Gorzowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:51
        • Gość: Daga Re: Jak najszybciej zwiewaj z Gorzowa... IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 09:04
          Zapomniałam jeszcze dopowiedzieć,że noszę stringi i mam ładnie wygolone wokoło
          pochwy.A pozatym noszę tatuaż na podbrzuszu.Czy to bardziej kogoś do mnie
          przekona i zachęci?
          • Gość: marcin Re: Jak najszybciej zwiewaj z Gorzowa... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 18:21
            Hej może Się poznamy 739415162
    • Gość: open Re: Single! ratunku! IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 10:09
      >>> jestem inteligentna .....
      Rozumiem . Rozumiem ,ze posiadasz pochwę. Pewnikiem niewykorzystana , a lata
      lecą . Mnie intryguje czy Twoje IQ jest wyższe niz Dody Elektrody(156) bo mimo
      wszystko twoich "wykształconych " zalet nie mozna sprawdzic przez wygoloną
      pochwę
      • Gość: ;-) Hm, jak najszybciej zwiewać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:38
        niestety załączone posty posty potwierdzaja moją radę. Dziewczyny nic dobrego
        tu nie spotka poza zasapanymi , sapiącymi erotomanami-amatorami.
        • Gość: werty Re: Hm, jak najszybciej zwiewać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:21
          "...sapiącymi erotomanami-amatorami...."

rzekł erotoman zawodowiec...
          • Gość: Inga Re: Hm, jak najszybciej zwiewać... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 12:27
            A ja Ciebie rozumiem.. Sama jestem w podobnej sytuacji i tez zadaje sobie takie
            pytanie.. Niby wszytsko w porządku a jednak coś jest nie tak :) ale ja mysle,
            ze winny jest swiat mezczyzn choc podkreslam,ze nie jestem feministka :) Wiem
            tez, ze jest wiecej takich kobiet jak my - trzymaj sie cieplo
            • Gość: swingpop Re: Hm, jak najszybciej zwiewać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:19
              Może jesteście w pięknym okrsie jaki przechodzi każda kobieta!To jest piękny
              czas dla męzczyzn.Polecam spokojną terapię ziołową,żadnych sterydów.Te biegi są
              o key!Ruch ,jeszcze raz ruch!!!!!!Przeżyjecie i wszystko wróci do normy!!!!!!!
              Na tej ziemi jest tak to zaprogramowane , nie uciekniecie od tego! W Wąchocku
              piekne inteligentne kobiety mają ten sam problem, tylko im internet zabrali .
              pozdrawiam z nadzieją poprawy samopoczucia.
              • Gość: sołtys z wachocka Re: Hm, jak najszybciej zwiewać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:32
                "...tylko im internet zabrali .

Nie zabrali...
                tylko nie mozemy znaleźć wejscia...
    • Gość: marcin Re: Single! ratunku! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.15, 18:20
      Hej może Się poznamy 739415162
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka