Gość: @(_)@ IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.05, 12:09 czy bernardyn to pies obronny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie Re: bernardyn IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.05, 17:40 Nie, to dupek zza wielkiej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: bernardyn IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.03.05, 20:24 Hey "nie", Dla Ciebie Pan Dupek... Pozdrawiam mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @(_)@ Re: bernardyn IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.05, 16:25 że bernard jest niestrudzonym obrońcą jędrzejczaka jest ogólnie wiadomo. natomiast ja słyszałem, że rasa bernardyn jest zaliczana do psów obronnych. ja zawsze kojarzyłem bernardyna z dobrodusznym psem, serwującym alkochol i ratującym spragnionych szwajcarów w alpach. trudno mi uwierzyć, że to pies obronny. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: bernardyn 24.03.05, 18:09 Gość portalu: @(_)@ napisał(a): > zawsze kojarzyłem bernardyna z dobrodusznym psem, serwującym alkochol i > ratującym spragnionych szwajcarów w alpach. trudno mi uwierzyć, że to pies > obronny. Jedno niekoniecznie wyklucza drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: bernardyn IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.03.05, 15:55 Hey gorzowianka, Bernardyn broni prawa kazdego do przynajmniej jednego dobrego drinka dziennie... Nawet gdy ten ktos to zagubiony turysta w Alpach szwajcarskich... he he he Pozdrawiam rumowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: bernardyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:08 "...przynajmniej jednego dobrego drinka dziennie..." to się kończy alkoholizmem... Jak tam zdrówko? Na leczenie to do Polski? zawsze taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: bernardyn IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 27.03.05, 15:14 Hey werty, Jak zawsze bzdury gadasz... Zapewne przekonano Cie takze ze sex czesciej niz raz na tydzien tez szkodzi... Biednys ty... Oczywiscie nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: bernardyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:37 www.bernardinum.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Pawlak Re: bernardyn IP: *.gorzow.mm.pl 27.03.05, 16:32 Pies z niego jest nielada co przysłużył się wielce pod czerwonym sztandarem! Dziś ujada zza wielkiej wody-twój głos słaby i nie czyni już szkody. Czy pan któremu tak wiernie służyłeś zaproponował ci miejsce przy stole? Oj nie licho się wygłupiłeś ty psi matole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: bernardyn IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 27.03.05, 16:47 Hey Bobek Pawlak, Ale sie zezloscil ten Pawlak... Ano, podejdz do plota... :) Odpowiedz Link Zgłoś