j24 20.06.02, 09:40 Nie mogę wysłać maila na Twój adres w Gazecie. Napisz do mnie, albo daj znać na forum jak mam Ci tekst o KRS dostarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Do Klina 20.06.02, 09:42 j24 napisał(a): > Nie mogę wysłać maila na Twój adres w Gazecie. Nie można wysłać wiadomości, ponieważ jeden z odbiorców został odrzucony przez serwer. Odrzucony adres e-mail to: 'klin!@poczta.gazeta.pl'. Temat 'Tekst o KRS - propozycja wstępna', Konto: 'pop3.poczta.onet.pl (1)', Serwer: 'smtp.poczta.onet.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '501 5.1.3 Path data: After a '!', a non alphanumeric element', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 501, Numer błędu: 0x800CCC79 Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Klina 20.06.02, 10:00 >> Nie mogę wysłać maila na Twój adres w Gazecie. Puściłem przez pocztę gazety. Przeszło? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do Klina 20.06.02, 10:08 sprobuj w outlooku w ustawieniach konta poczty (narzedzia / konta / wlasciwosci zakladka 'serwery') zaznaczyc opcje 'serwer wymaga uwierzytelnienia' albo poczytac info na stronie www2.gazeta.pl/poczta moze pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Wiedziałem, że dzisejsze kobeitki są ok IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 20.06.02, 22:51 Znają sie na komputerach, potrafią o siebie zadbać nic tylko umówić się z Arweną Odpowiedz Link Zgłoś
arwena dzisiejsi faceci sa... 21.06.02, 11:24 Gość portalu: ? napisał(a): > Znają sie na komputerach, potrafią o siebie zadbać > nic tylko umówić się z Arweną ! nic tylko zachwycic sie opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: dzisiejsi faceci sa... IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 21.06.02, 19:45 I jak tu nie zachwycać się Arwenką :)) Pozdrowionka, ?, były KGB ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: dzisiejsi faceci sa... IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 22.06.02, 18:54 hehehe po miałbym się zaraz juz ze wszystkim\ego zdradzać ;) Nie wystarczy ze ?, KGB i były koko z Teletonu to jedna i ta sama osoba? Pozdrawiam, ? PS. Osobne dla Arwenki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Do Klina 20.06.02, 10:36 Ok, już jestem i mam ten tekst. Moje uwagi odeślę na Twoje konto w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Do Klina 20.06.02, 13:03 Rzeczywiście, ta poczta gazety działa podejrzanie. Wysłałem odpowiedź, mam nadzieję, że doszło. Gdyby były potrzebne konsultacje, jakiś czas jestem na czacie (trzeba mnie stuknąć w priva). Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Klina 24.06.02, 07:38 klin! napisał(a): > Wysłałem odpowiedź, mam nadzieję, że doszło. Klin, puszczamy tak jak zaproponowałeś, tylko wywalimy to zdanie z Młodzianowskim, bo w tym układzie nic nie wnosi. Wici rozesłane, o 12-tej faxing, a potem mam nadzieję, że po jednym faksiku dziennie Piwnikowa będzie dostawać... Jak to Irek mawiał do zwycięstwa albo do końca świata i jeszcze tydzień dłużej... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś