Gość: Guciu123 IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.05, 18:56 Ile kosztowały nas wszystkich ruchome schody w przejściu podziemnym przy ul. Górczyńskiej i kto jest odpowiedzialny za ich konserwację??????????Już nie pamiętam kiedy dzialaly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wygorowane zuczenia! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 06.04.05, 10:16 Hey Guciu, Ty masz wymagania!!! Nie tylko chcialbys ruchomych schodow ale jeszcze i dodatkowo to tego chcialbys by sie te schody ruszaly... Nie przesadzaj. Pozdrawiam. PS. Troche gimnastyki nie zaszkodzi leniuszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: Wygorowane zuczenia! IP: *.chello.pl 06.04.05, 13:13 hmmm. nie pamietam kiedy ostatni raz widziałem nieruchome ruchome schody, chyba tylko na centralnym się zdarza. ostatnio lublin z duma ogłosił uruchomienie pierwszych w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wygorowane zuczenia! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 06.04.05, 21:12 Hey wawaGo, Gorzow oczywiscie ma... Latwo miec ruchome schody ktore sie ruszaja... Latwo miec nieruchome ktore ruszac sie nie beda... Kombinacja ruchomych i nieruchomych...- to majstersztyk godny Stolicy Wojewodztwa... Gorzow jest innym miastem...i to widac. Pozdrawiam schodowato Odpowiedz Link Zgłoś
burlak Re: "RUCHOME " SCHODY w przejściu podziemnym 06.04.05, 16:18 One nigdy nie działały. Ktoś z UM Gorzowa dobrze się przy nich obłowił. Kto je odebrał od wykonawcy? Są przecież stosowne dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: "RUCHOME " SCHODY w przejściu podziemnym IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 06.04.05, 21:16 Hey burlak, Czego sie czepiasz niewinnych... Zainstalowano schody ruchome czy nie??? Zainstalowano. Jak sie nie ruszaja to do schodow gadaj!! To schodow problem, nie ludzi! Nastepnym razem stan na pierwszym stopniu i tak tym schodom nagadaj... To je nauczy...nieruchomce leniwe jedne! Pozdrawiam oczywistowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premier Re: "RUCHOME " SCHODY w przejściu podziemnym IP: *.gorzow.mm.pl 07.04.05, 07:35 Ty masz, baranie, strasznie dużo czasu. Co jedna wiadomość to twój komentarz. Przymknij się nieco, półgłówku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: "RUCHOME " SCHODY w przejściu podziemnym IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 07.04.05, 10:14 Hey premier, Wlasnie takie wypowiedzi jak Twoja dopiero mnie motywuja.... Spodziewaj sie wiecej Pozdrawiam PS. Ja was tu wszystkich (pacany) wykoncze...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
5groszy Re: "RUCHOME " SCHODY w przejściu podziemnym 07.04.05, 23:07 nie bądź taki pewny swego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: "RUCHOME " SCHODY w przejściu podziemnym IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.04.05, 01:02 Hey 5groszy, Nareszcie jakies powazn Jak powiedzialem jednak: Ja was tu wszystkich wykoncze... I powiedzialem jeszcze" he he he To tyle pacany. Pozdrawiam oczywisciee wyzwqaniue.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy [...] IP: *.gorzow.mm.pl 08.04.05, 21:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciu123 schody IP: *.gorzow.mm.pl 10.04.05, 20:30 Nie spodziewałem się po tobie Bernard,że będziesz ludzi wyzywać od "pacanów".Co do komentarza na temat schodów,to o ile ja sobie poradzę to wyobraż sobie(jeśli potrafisz),że są na tym świecie ludzie niesprawni,którzy nie wiozą tyłka samochodem pod drzwi marketu tak jak w Kanadzie i to podobno z myślą o nich wydano nasze pieniądze na ruchome schody,które od dawna są niesprawne.Jeśli to ciebie bawi,to świadczy to tylko o twoim poziomie,do którego jednak nie jesteś w stanie mnie sprowadzić.Pozdrawiam cię jednak na twoim poziomie-żeby dotarło,czyli głupkowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: schody IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.04.05, 21:20 Hey Guciu, Dlaczego sie nie spodziewales, ze pacanow pacanami bede nazywac??? Ja to zawsze robie.. Jak pacan to pacan i nie ma co w weloniki owijac... Poza tym radze popatrzec na swiat w nieco innych okularach... Zalecam optymistyczne - czyli rozowe... Czasami po prostu zdrowiej jest sie smiac z problemu niz z jego powodu plakac... Pomysl o tym... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: schody IP: 212.14.11.* 13.04.05, 09:45 Twoj prymitywizm bernard az trudno ogarnac umyslem!Ale mi sie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: schody IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.04.05, 16:41 Hey Kasandra, Gratuluje. Widzisz, jak sie chce to mozna.... Pozdrawiam uznaniowato Odpowiedz Link Zgłoś